Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 5

QUOTE(*Inga:) @ 2011 06 15, 20:44)
Kazkurioj temoj skaiciau, kad padeda suns plauku kai prikisa i kurmio urva. Ir, aisku, spastai kurmiams.

Nu bandysiu smile.gif Eisiu šiandien šunų šukuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2011 06 16, 10:31)
Nu bandysiu smile.gif Eisiu šiandien šunų šukuot  biggrin.gif

karabitas padeda, įdedi po gabaliuka į urva ir vandeniu po to užpili mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar yra tokie prietaisai su baterijomis, jie vibruoja ir jiems nepatinka tie vibracijos signalai.....
Atsakyti
bet juk dirvožemis užsiteršia ,o irkaip į karabitą sureaguoja augalai ?
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 06 16, 14:22)
bet juk dirvožemis užsiteršia ,o irkaip į karabitą sureaguoja augalai ?

nu pas mane tai žolynę jie knisosi, bet žaliuoja nėra jokio poveikio g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 06 16, 10:35)
su daugiagalviais svogunais amzina problema.tikriausiai paskutiniai metai jie mane nervins mad.gif tik vieta uzima,o naudos jokios.tik sokinejimas aplink juos.

ir man jie nepatinka ,bet kai mamai draugė atitempė ,tai pasodinau pernai ,o šiemet gailėdama pinigų ant šitiek subrangusių sodinukų irgi dalį susodinau ,tipo iš susidariusios nepalankios situacijos išsisukau blush2.gif ,žinau rudenį ....keiksiu juos vėl rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 06 16, 10:42)
karabitas padeda, įdedi po gabaliuka į urva ir vandeniu po to užpili mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar yra tokie prietaisai su baterijomis, jie vibruoja ir jiems nepatinka tie vibracijos signalai.....

As toki prietaisa pirkau ir pastaciau,ale kolkas aplink ji net israusineja-ziuri,kas cia taip bjauriai cypia lotuliukas.gif Na,gal dar palausksiu,gal atsibos jiems tas cypimas.O katinu pas mus pilna,kazkodel ,jokio poveikio.Viskas isarta,iskilota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 06 15, 18:07)

O ka daryt su zieminiais svogunais, pasisejau, islindo, ar nupjaut ir suvalgyt, ar lai vesi g.gif

palikit ,kad viešėtų , pageltusius lapus apskabykit ir tiek ,nes jie ,bent jau pas mane, kažkaip tik pavasariais einasi, kadangi atželia anksti,o ir laiškai ,,minkštesni ,,vėliau sukietėja ,pradeda žydėti, tada skanesni pavasarį sodintų svogūnų laiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2011 06 16, 14:33)
As toki prietaisa pirkau ir pastaciau,ale kolkas aplink ji net israusineja-ziuri,kas cia taip bjauriai cypia  lotuliukas.gif Na,gal dar palausksiu,gal atsibos jiems tas cypimas.O katinu pas mus pilna,kazkodel ,jokio poveikio.Viskas isarta,iskilota  doh.gif

Kažkiek laiko turi praeiti, o ten dar reik žiūrėti kas kiek metrų, gal vieno nepakanka. Pas mane yra du sodo sklypai tai vyras 8 sudėjes yra.
Atsakyti
vakar ikisau nosi i kaimynu darza blush2.gif net sustingau vietoj.svogunai pusmetrio aukscio,kaip sluotos stovi.stiebai gal dvieju pirstu storio.zolytes nei vienos aplinkui. topsecret.gif bet pletkos eina,kad jie savo kakais tresia viska blink.gif blem,reikes pasidomet kuo jie 'vaisina' savo augalus g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 06 16, 14:44)
vakar ikisau nosi i kaimynu darza blush2.gif net sustingau vietoj.svogunai pusmetrio aukscio,kaip sluotos stovi.stiebai gal dvieju pirstu storio.zolytes nei vienos aplinkui. topsecret.gif bet pletkos eina,kad jie savo kakais tresia viska blink.gif blem,reikes pasidomet kuo jie 'vaisina' savo augalus g.gif

Tai va pas mane toks variantas yra pas kaimynus.O jie tai senukai, o daržas tiesiog kaip parodinis, nei vienos žolytės ir svogūnų laiškai dideli stori, braškės iš vis patyliu nu viskas pas jų kaip kataloginiai. Tai šį pavasari pamačiau kur šuo pakastas, jie viska trešia salietra, o aš prieš ją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 06 16, 14:37)
Kažkiek laiko turi praeiti, o ten dar reik žiūrėti kas kiek metrų, gal vieno nepakanka. Pas mane yra du sodo sklypai  tai vyras 8 sudėjes yra.

Nu 8 tai jau as nedesiu,uzteks jiems ir 1 blink.gif labai jau brangus tie kurmiai gautusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 06 16, 14:53)
Tai va pas mane toks variantas yra pas kaimynus.O jie tai senukai, o daržas tiesiog kaip parodinis, nei vienos žolytės ir svogūnų laiškai dideli stori, braškės iš vis patyliu nu viskas pas jų kaip kataloginiai. Tai šį pavasari pamačiau kur šuo pakastas, jie viska trešia salietra, o aš prieš ją unsure.gif

Pas mus taip pat tokie yra.Kaip paziuri -nu tokie svogunai blink.gif didziuliai,stori.Tai jie ir gi salietra barsto.Sako-pavasari investuoja apie 100Lt salietrai,vasara pardavineja savo tuos svogunus ir jiems labai atsiperka,dar ir uzsidirba.
O sodinom-tarp kitko-kartu.As jai dar puskilogrami sodinuku atidaviau-nes jis savo sugadino doh.gif Kad ligu napesigautu -apipyle verdanciu vandeniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smala: 16 birželio 2011 - 14:30