Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 5

QUOTE(cezi @ 2011 06 14, 22:53)
stiklinė druskos 10l vandens???? ar druskos tirpalo stiklinė g.gif

stiklinė druskos ant 10 l vandens ir laistyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doalma @ 2011 06 14, 09:15)
gal kas auginat artisokus?as pirma karta pasisodinau,bet pas man jie kazkokie negrazus,geltonuoja.gal reikia kaip ypatingai priziureti juos.pas mane jie mulciuoti,gal del to prastai auga.

Du metus bandžiau,bet derliaus nesulaukiau.Kiek žinau jie dvimečiai,derlius būna kitais metais?Nors kitos moterys pirmais metais sulaukė derliaus.Man po žiemos ir uždengiu,nušąla. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 06 13, 12:22)
Nesuprantu kodel jie jums neauga g.gif mano siulai dabar beveik nesiskiria nuo sodintų is svogunelių(o svog.gan stambus buvo)apmulciuoti,auga bujoja..tik 2 kazkas nugriaužė cool.gif

Mano nemulciuoti,nes viskam tiek mulcio neturiu.Galvoju,kad per anksti pasejau,o issodinau pervelai-stai ir rezultatas,jie suvargo dezutese,kitais metais pasesiu veliau ir reciau.
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2011 06 13, 20:06)
man tai labai idomu,kaip turetu atrodit seti cesnakai g.gif as pasejau is ziestiebiu(pacios surinktos)bet man atrodo,kad jie tik vargsta pas mane,nes irgi tokie ploni siuliukai ir tie geltonoja unsure.gif

Tie cesnakiukai tiks rudeni sodint ir kitais metais uzaugs normalus.As irgi seju,taupau galvutes,nes daug naudoju maistui ir gaila puse ju rudeni atgal sukist i zeme,o sitie kaip tik.
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 06 14, 22:53)
stiklinė druskos 10l vandens???? ar druskos tirpalo stiklinė g.gif

Taip,taip 1 stikline druskos 1 kibirui vandens,bet cia svogunams,negirdejau kad cesnakus pultu kirmeles.Palaistykit su dilgeliu raugu ir jie megsta dregme o dabar taip sausa.
Atsakyti
Mano morkos biški išlindusios bet lapeliai susisukę į kamuoliuką,gal purkšti kuom nors?
Atsakyti
QUOTE(gigida @ 2011 06 09, 11:05)
As ir naujoke  biggrin.gif , bet skaiciau, kad lyg iki birzelio galo geriausias laikas seti lauke agurkus  mirksiukas.gif
As irgi sesiu dar siandien tiesiai i dirva, nes is indeliuose pasetu beliko 10 daigiuku  doh.gif Kitiem nepatikau matyt...  doh.gif

Agurkus visada seju tik tiesiai i dirva, kai alyvos zydi 4u.gif Pridengiu agroplevele ir visada puikiai uzsauga, agurku niekad netruksta, dar ir drauges apdalinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 06 15, 11:06)
Mano morkos biški išlindusios bet lapeliai susisukę į kamuoliuką,gal purkšti kuom nors?

Aišku, kad morkoms kenkia morkinė musė. Jei nieko nedarysit, morkų kaip ir neturėsit. Reikėtų nupurkšti actara, tai chemija, bet be jos manau, kad neišsiversite. Morkų po purškimo nevalgyti 3 savaites, bet tiek laiko jų dar ir nebus užaugusių.
Atsakyti
Sudominot sus sejamais cesnakais, o kada tiksliau sejat ir ar i dezutes, ar idirva, ir tada ispikuojat g.gif
O ka daryt su zieminiais svogunais, pasisejau, islindo, ar nupjaut ir suvalgyt, ar lai vesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2011 06 15, 10:42)
,negirdejau kad cesnakus pultu kirmeles.

puola ir juos doh.gif pati būčiau netikėjusi, kol kartą pas save nepamačiau blink.gif berods, užpernai atvejis buvo..
Atsakyti
Gal šiek tiek ne į temą, bet nežinau kur paklausti blush2.gif Kaip kurmį išvaryti iš daržo? Šiandien ravėdama vos už šiknos nepagavau, bet nespėjau doh.gif Jis mano visą daržiuką baigia išarti verysad.gif
Atsakyti
Kazkurioj temoj skaiciau, kad padeda suns plauku kai prikisa i kurmio urva. Ir, aisku, spastai kurmiams.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2011 06 15, 23:44)
Kazkurioj temoj skaiciau, kad padeda suns plauku kai prikisa i kurmio urva. Ir, aisku, spastai kurmiams.

Pas mus tfu tfu tfu kurmiai dingo kai isigyjom katinuka... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 06 14, 20:56)
vat as irgi galvoju panasiai, nes su svogunais visais metais ias ptats buna, dekui, bandysim 4u.gif

su daugiagalviais svogunais amzina problema.tikriausiai paskutiniai metai jie mane nervins mad.gif tik vieta uzima,o naudos jokios.tik sokinejimas aplink juos.

Atsakyti