Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 5

QUOTE(Doalma @ 2011 06 30, 10:16)
ojojoj,reiškia kad aš per anksti pasėjau? g.gif

gal ne aš tai tiksliai nežinau kada reik tik pernai taip dariau. O gal viskas normaliai bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 06 30, 10:42)
gal ne aš tai tiksliai nežinau kada reik tik pernai taip dariau. O gal viskas normaliai bus g.gif

jei ka,tai seklu dar turiu,pasesiu rugpjuty thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Doalma @ 2011 06 30, 10:52)
jei ka,tai seklu dar turiu,pasesiu rugpjuty thumbup.gif

Tai jau tikrai teks perseti rugpjuti 4u.gif As vienais metais buvau prisejus anksti,tai visus ir isroviau ,nes visi zydejo.Jie- trumpos dienos augalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smala: 30 birželio 2011 - 10:52
tai eigu sesiu pekinus rugpjuti,ar spes jie isaugti? g.gif gal paeksperementuot.puse pasesiu si savaitgali,puse rugpjucio pradzioj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 06 29, 16:19)
beja, mano burokai lygiai tokie pat.. ir feiris cia tikrai nieko negelbes... nezinau kodel jie tokie suvarge. mastau, kad gal jiems kalkiu truksta. beja, turiu ir daigeliais sodintu ( kazkokiu budu prisisejo siltnamy, tai pagailejau ismest ir pavasari iskeliau i lauka). tai siti skiriasi nuo lauke setu kaip diena nuo nakties. Veslus, zali, jokiu nurudavimu ir demiu ir tris kartus didesni. zeme tai ta pati- vat ir suprask... mastau kitamet specialiai is rudens paset siltnamy, o paskui jau tik lauke issodint... g.gif

nereikia sėt iš rudens - pakaks pavasarį balandį pasėt į šiltnamį, o po to išpikiuot į lysvę 4u.gif
Atsakyti
Pasiguosiu ir aš... verysad.gif brokolių vos viena kita mažulytė galvutė besanti, o kalafiorai tai visiška katastrofa - lapai bujoja ir lapu užsibaigia... jokios galvos nesimato. Nejau sėkla š....
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 06 30, 17:00)
Pasiguosiu ir aš...  verysad.gif  brokolių vos viena kita mažulytė galvutė besanti, o kalafiorai tai visiška katastrofa - lapai bujoja ir lapu užsibaigia... jokios galvos nesimato. Nejau sėkla š....

O tai kada jie turetu pradet zydet g.gif .Gal jau ir man pavojaus varpais skambint?Mano tai irgi nesimato jokiu ziedu,lapai grazus.Jie pas mane apdengti is virsaus agroplevele,kad drugeliai nesestu,gal ja nuimti,kad saules gautu
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 06 30, 17:00)
Pasiguosiu ir aš...  verysad.gif  brokolių vos viena kita mažulytė galvutė besanti, o kalafiorai tai visiška katastrofa - lapai bujoja ir lapu užsibaigia... jokios galvos nesimato. Nejau sėkla š....

nu nesupratau kur jūs taip skubat, anksti dar jiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2011 06 30, 17:17)
O tai kada jie turetu pradet zydet    g.gif .Gal jau ir man pavojaus varpais skambint?Mano tai irgi nesimato jokiu ziedu,lapai grazus.Jie pas mane apdengti is virsaus agroplevele,kad drugeliai nesestu,gal ja nuimti,kad saules gautu

Vakar žurnale perskaičiau brokolių derlius prasideda liepos pabaigoje.
Rašo ir apie burokėlius,kad jie mėgsta bordo mišiniu būti nupurkšti. g.gif Viską skaičiau vakarykščiame "Morters savaitgalyje",liepos mėnesio darbai darže. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 liepos 2011 - 06:15
turiu klausimėlį nasturtų augintojoms, ar bandėt kuri sėklas marinuot?
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 06 30, 22:05)
nu nesupratau kur jūs taip skubat, anksti dar jiems mirksiukas.gif

Na kaip gali buti anksti, jei nuo vienu jau pjaunu galvutes, kiti jau išstypusiais žiedynais, o treti tušti, lyg išskustais viduriais būtų... doh.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif iskilo toks klausimas.kuo jus tresiat savo darzoves?
pas mane tresti dilgelem,kiausiniais ir HUMIVERDU.bet gal to mazoka g.gif nes inete paskaitau,tai dar tresiama amonio salietra,magnio sulfatu,superfosfatu ir t.t.agurkams patartina kalio nitratu patrest.tai suabejojau,ar ne per skupai as tresiu g.gif
Atsakyti