Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 5

QUOTE(dzigitas @ 2011 07 05, 09:46)
sveikutes 4u.gif iskilo toks klausimas.kuo jus tresiat savo darzoves?

Granuliuotu vištų mėšlu patręšiau daržą iš pavasario. g.gif
Atsakyti
Kas per dalykas. kodel pas mane taip auga burokai, sonuose tokie grazus o per viduri tokie prasti. Bandau idet nuotrauka, nezinau ar gerai gausis rasau per mobilu.
Atsakyti
Mano krapus kazkas uzpuole. Mociute sako amaras, sako nieko nepadesi jau. Gal bandyt druskuotu vandieniu palieti? Fairy nepripazystu, jau seniai nenaudojam lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar kaliaropes puse galejo kurmis nugrauzt g.gif skyle salia kaip ir kurmio landa panasu g.gif
Atsakyti
Kažin ar kurmis galėjo nugriaužti?Jis juk ne žoliaėdis. g.gif
O kaliaropes reikia apkaupti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 07 06, 09:13)
Kažin ar kurmis galėjo nugriaužti?Jis juk ne žoliaėdis. g.gif
O kaliaropes reikia apkaupti? g.gif

Tai kas galejo, g.gif skyle tai nemaza g.gif
Atsakyti
Peliukų visokių yra žemėje. g.gif
Salierus jau reikia atkaupti gumbinius?
Kaip genimos paprikos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 07 06, 10:15)
Peliukų visokių yra žemėje. g.gif
Salierus jau reikia atkaupti gumbinius?
Kaip genimos paprikos? g.gif

Gal ir pelenas, nu ka lai valgo, tik butu gerai,kad ta pati, kitu neliestu, nes gal 5 tik turiu
Atsakyti
Gal jau ta tema kalbejot, gal skaiciau bet neisidemejau. Ka daryt su svogunais su ju laiskais. Nenori jie pas mane augti, vos po kelis laiskiukus turi ir tie virsuneles dziusta kiti gulasi ant sono. Turiu uzsiraugus meslo, patresciau bet pastoviai lija, tai net ner kada ju palaistit.
Atsakyti
mano žirnius kažkas nuvalgė doh.gif taip tik 10vnt turėjau,liko du doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 07 06, 17:57)
mano žirnius kažkas nuvalgė  doh.gif

Turbūt, kad aš. lotuliukas.gif Bu dabar žirnius valgau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiais metais pirmą kartą daržą prie savo namų pasidariau, tai labai thumbup.gif Žirnių daug, krapų daug, salotų daug. Morkytės ir petražolės dygsta, bet tik vienas špinatas išdygo. unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 07 06, 18:54)
Turbūt, kad aš. lotuliukas.gif Bu dabar žirnius valgau. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Šiais metais pirmą kartą daržą prie savo namų pasidariau, tai labai  thumbup.gif Žirnių daug, krapų daug, salotų daug. Morkytės ir petražolės dygsta, bet tik vienas špinatas išdygo. unsure.gif  doh.gif

man irgi daug kas dygsta tai taip smagu,o irgi tik pirmi metai wub.gif
Atsakyti