Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 5

QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 12, 13:47)
tai jei galvutės, kurias iškasėte gražios, o stiebai minkšti, tai aš nelaukčiau, kad nesupūtų, taip drėgna buvo g.gif
Na lukterkit, gal dar kokią nuomonę išgirsit, ir apsispręsit 4u.gif

Tai gerai, kad jau užaugo, bet gi dar ir subręst turi...
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2011 07 10, 21:20)
Na, darzininkes, tik nesakykite, kad gigantai svogunai blogai auga.. smile.gif
Tikiu, tikrai gereja situacija jau pas visas, kas juos augina:}}
Maniskiai jau praaugo baltuosius svogunus ir toliau labai sekmingai stambeja....
Niekuo netresiu, net dilgelem.

thumbup.gif auga,geriau,nei paprasti.Pusiau islinde i pozemiu,matyt,vietos truksta.Bet...laisku turi ne per daugiausia g.gif Kai kurie sustojo leisti laiskus verysad.gif .
Atsakyti
Svogunai buna didesni,kai nuo ju vidury augimo nukapstome žemes į vagas iš tarpueiliu- ty,jie truputi apsinuogina,o baigdami augti buna iki puses tik žemej
Atsakyti
Sveikos augintojos, ieškau informacijos, gal patarsit? rolleyes.gif Teko iškasti braškes, dabar visa vaga tuščia, ką galėčiau pasodinti į tą vietą g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 12, 20:09)
Svogunai buna didesni,kai nuo ju vidury augimo nukapstome žemes į vagas iš tarpueiliu- ty,jie truputi apsinuogina,o baigdami augti buna iki puses tik žemej

o čia tai naujiena bigsmile.gif .O aš vis vargšus užkapstau, kad giliau žemėje būtų doh.gif
Atsakyti
sveikos,
pavasari 2kartus sejau pekino kopustus,bet abu kartus suzydejo,taip derliaus ir nesulaukiau,noreciau ismokt juos augint.zinau ,kad seja ir i vasaros pabaiga
pasidalinkit kada sejat ir kaip auginat

dar noriu kaliaropiu ziemai uzsiaugint,jau set?pavasari setos jau medeja...

juodieji ridikai kada set?

skaiciau ,kad rasot apie sakniniu salieru kaupima-as kaip tik ju nekaupiu,o peiliu apipjaunu apie gumba mazas sakneles ir zeme atkasu,kad tik gumbo apacioj esancios saknys zemej butu,uzauga maziau sakoti,grazesni gumbai
Atsakyti
QUOTE(ega @ 2011 07 12, 21:29)
  Teko iškasti braškes, dabar visa vaga tuščia, ką galėčiau pasodinti į tą vietą g.gif

Aš sėsiu medetkas ir vikius.
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2011 07 13, 07:52)
sveikos,
pavasari 2kartus sejau pekino kopustus,bet abu kartus suzydejo,taip derliaus ir nesulaukiau,noreciau ismokt juos augint.zinau ,kad seja ir i vasaros pabaiga

Pavasarį sėti pekino kopūstai dažniausiai derliaus neduoda, bet va šiais metais perkant sėklas akys užmatė tokių, kur teigia, kad galima auginti vasaros derliui. Aišku, pirkau, pasėjau, kelis daigus įkišau šiltnamyje tarp paprikų, nieko daug nesitikėdama. Nu bet nežydi, o suka gūželes!
Na, o įprastai visada sėju apie liepos vidurį. Rudeniop išsodinu daigus šiltnamyje, kai tik atsilaisvina kokia vietelė. Užauga visada.
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2011 07 13, 06:52)
sveikos,

Laba. As pekino kopustus siemet sejau dvieju rusiu, vienos seklos buvo is Balticseeds, kitos kazkokios paprastos, uz keliasdesimt centu (reikes paieskot, gal dar rasiu pakeli). Sudygo ir tie ir tie normaliai, veliau isveziau i kaima ir mama issodino i lauka, tik labai gaila, kad neatsimena kurie yra kurie, nepasizymejo. doh.gif Taigi, vieni isejo i zyduolius ir seniai israuti ir ismesti, nes nei vienos galvutes nesusuko, o kiti va tokie:

user posted image

Is tikro likau labai nustebinta, nes pirma karta auginau pekino kopustus, tai neisvaizdavau kas bus. smile.gif Si pekino salota sveria 2,1 kg. Kazkodel galvoju, kad cia is Balticseeds seklu tokie grazuoliai. rolleyes.gif Turiu dar viena pakeli, tai tuoj sesiu rudeniniam derliui, tikiuosi uzaugs tokie pat grazus. smile.gif
Tik nezinau kaip juos laikyt. Dabar tai susukau i maistine plevele ir laikau pora saldytuve, daugiau netelpa biggrin.gif Kiti sandeliuke. Idomu kiek laiko issilaikys... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 07 13, 09:55)
Aš sėsiu medetkas ir vikius.

Medetkas tai kaip vaistažoles? O kas per vikiai g.gif

Kalbat apie pekino kopūstus, reikia ir man pasidomėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ega @ 2011 07 13, 12:15)
Medetkas tai kaip vaistažoles? O kas per vikiai g.gif

medetkų ir taip jau pilna pas mane, tai jas sėsiu dėl to, kad turiu sėklų ir nebus žemė plika palikta iki rudens. O vikiai, tai sideratai.
Atsakyti
mano česnakams šlapia, kelis išsikasiau, tad buriu, kad tik nesupūtų doh.gif
Atsakyti