Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 5

tikrai bandyk, galiu drąsiai rekomenduot.
Tik atkreipk dėmesį, kad jie per žiemą nesilaiko. Pagal aprašymą tris mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 18, 10:35)

Ir aš auginsiu, šiemet sėklų pavasarį neberadau doh.gif Bus super į pomidorų padažą dėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 18, 08:35)
betgi svogunai is seklu kad isaugo  blink.gif  blink.gif  Didesni uz tuos, kurie sodinukais sodinti buvo. Na tikrai nesitikejau, kad tie persodinti siuliukai toki rezultata duos  bigsmile.gif 
Pas mane Exhibition augo 4u.gif

Jus seklytes iskart i dirva sodinot,ar daiginot namie?aciu
Atsakyti
Aš sėjau balandžio mėnesį namie ir šiltnamyje Globos ir kt. Tai gražiausi Globos ir karmen išaugo. Kitąmet sėsiu tik šiltnamyje -balandžio pirmoj pusėj-ten laisviau jiems augti iki persodinimo lauke.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2011 08 18, 09:56)
Jus seklytes iskart i dirva sodinot,ar daiginot namie?aciu

aš pasejau i dezutes ir laikiau jas šiltnamyje. Vėliau persodinau į dirvą siūliukus vos sugraibomus.
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 08 18, 09:51)
Ir aš auginsiu, šiemet sėklų pavasarį neberadau  doh.gif  Bus super į pomidorų padažą dėti  thumbup.gif

aha, į padažus ir konservus super thumbup.gif
O sėklytes aš siunčiausi iš Batic seeds. Nereikėjo parduotuvėse ieškot. Man daržovės iš jų sėklų visos patiko. Ir agurkai puikiai dera, ir ridikėliai, morkos, kopūstai superiniai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 18, 12:12)
aš pasejau i dezutes ir laikiau jas šiltnamyje. Vėliau persodinau į dirvą siūliukus vos sugraibomus.
Papildyta:
aha, į padažus ir konservus super  thumbup.gif
O sėklytes aš siunčiausi iš Batic seeds. Nereikėjo parduotuvėse ieškot. Man daržovės iš jų sėklų visos patiko. Ir agurkai puikiai dera, ir ridikėliai, morkos, kopūstai superiniai.

o kokius argurkus pirkote?
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2011 08 18, 11:12)
Aš sėjau balandžio mėnesį namie ir šiltnamyje Globos ir kt. Tai gražiausi Globos ir karmen išaugo. Kitąmet sėsiu tik šiltnamyje -balandžio pirmoj pusėj-ten laisviau jiems augti iki persodinimo lauke.

Papildykit dar,ar jie dezutese buvo seti šiltnamyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli*** @ 2011 08 18, 13:48)
o kokius argurkus pirkote?

Atomic ir Aztec 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 08 18, 13:56)
Papildykit dar,ar jie dezutese buvo seti šiltnamyje g.gif

Šiltnamyje sėjau į žemę-jie turėjo vietos augti ir buvo stambūs, kai reikėjo persodint lyginant su vazonuose sėtais.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 18, 09:35)

Bet jie labai gerai sueina žieminėms mišrainėms ,tokie dideli,mažiau lupt reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 08 18, 07:23)
aš nuėmiau rudas ir dar šiek tiek džiovinau.

aciū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pati kalendrų nespėjau aprinkti prieš lietų,o dabar drėgnos, reikia laukti geresnių orų.
O čia paįvairinimui ax.gif
user posted image
Didžiausio svogūniuko svoris 350 g. Ne kilogramas, bet ir tai neblogai bigsmile.gif
Atsakyti