tikrai bandyk, galiu drąsiai rekomenduot.
Tik atkreipk dėmesį, kad jie per žiemą nesilaiko. Pagal aprašymą tris mėnesius.
QUOTE(saintlina @ 2011 08 18, 10:35)
Ir aš auginsiu, šiemet sėklų pavasarį neberadau

QUOTE(saintlina @ 2011 08 18, 08:35)
betgi svogunai is seklu kad isaugo
Didesni uz tuos, kurie sodinukais sodinti buvo. Na tikrai nesitikejau, kad tie persodinti siuliukai toki rezultata duos
Pas mane Exhibition augo

Pas mane Exhibition augo

Jus seklytes iskart i dirva sodinot,ar daiginot namie?aciu
Aš sėjau balandžio mėnesį namie ir šiltnamyje Globos ir kt. Tai gražiausi Globos ir karmen išaugo. Kitąmet sėsiu tik šiltnamyje -balandžio pirmoj pusėj-ten laisviau jiems augti iki persodinimo lauke.
QUOTE(juste10 @ 2011 08 18, 09:56)
Jus seklytes iskart i dirva sodinot,ar daiginot namie?aciu
aš pasejau i dezutes ir laikiau jas šiltnamyje. Vėliau persodinau į dirvą siūliukus vos sugraibomus.
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 08 18, 09:51)
aha, į padažus ir konservus super

O sėklytes aš siunčiausi iš Batic seeds. Nereikėjo parduotuvėse ieškot. Man daržovės iš jų sėklų visos patiko. Ir agurkai puikiai dera, ir ridikėliai, morkos, kopūstai superiniai.
QUOTE(saintlina @ 2011 08 18, 12:12)
aš pasejau i dezutes ir laikiau jas šiltnamyje. Vėliau persodinau į dirvą siūliukus vos sugraibomus.
Papildyta:
O sėklytes aš siunčiausi iš Batic seeds. Nereikėjo parduotuvėse ieškot. Man daržovės iš jų sėklų visos patiko. Ir agurkai puikiai dera, ir ridikėliai, morkos, kopūstai superiniai.
Papildyta:

o kokius argurkus pirkote?
QUOTE(crocus @ 2011 08 18, 11:12)
Aš sėjau balandžio mėnesį namie ir šiltnamyje Globos ir kt. Tai gražiausi Globos ir karmen išaugo. Kitąmet sėsiu tik šiltnamyje -balandžio pirmoj pusėj-ten laisviau jiems augti iki persodinimo lauke.
Papildykit dar,ar jie dezutese buvo seti šiltnamyje

QUOTE(amarrile @ 2011 08 18, 13:56)
Šiltnamyje sėjau į žemę-jie turėjo vietos augti ir buvo stambūs, kai reikėjo persodint lyginant su vazonuose sėtais.
QUOTE(saintlina @ 2011 08 18, 09:35)
Bet jie labai gerai sueina žieminėms mišrainėms ,tokie dideli,mažiau lupt reikia

QUOTE(diasaja @ 2011 08 18, 07:23)
aš nuėmiau rudas ir dar šiek tiek džiovinau.
aciū