Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 5

thumbup.gif
Pas mane irgi panasus uzaugo. Didziausi net 400 g sieke.
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 08 22, 20:56)

O čia paįvairinimui ax.gif
user posted image
Didžiausio svogūniuko svoris 350 g. Ne kilogramas, bet ir tai neblogai bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 08 22, 21:06)
thumbup.gif
Pas mane irgi panasus uzaugo. Didziausi net 400 g sieke.

Čia tai svogūūneliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O šitie Exhibition taip pat is sėklų auginti??
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2011 08 23, 10:54)
Papildyta:
Čia tai svogūūneliai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O šitie Exhibition taip pat is sėklų auginti??

Taip, iš sėklų. Kažkaip net ir sumaišiau tuos daigelius su Globo, bet skirtumo neįžvelgiau tarp tų svogūnų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 08 23, 12:54)
Taip, iš sėklų. Kažkaip net ir sumaišiau tuos daigelius su Globo, bet skirtumo neįžvelgiau tarp tų svogūnų smile.gif

pasižymėjau, ieškosiuosi kitiems metams sėklų, labai patiko abeji mirksiukas.gif
O tai mišrainėms beveik susinaudojau žieminius, kurie, deja, šiemet laabai nekokie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2011 08 23, 13:01)
pasižymėjau, ieškosiuosi kitiems metams sėklų, labai patiko abeji mirksiukas.gif
O tai mišrainėms beveik susinaudojau žieminius, kurie, deja, šiemet laabai nekokie  verysad.gif

Aš niekada žieminių gerų neturėjau, šiemet neišimtis. Aišku yra ir didesnių, bet...
Dabar vartosime šiuos salotinius, o kai jau baigsim reikės pereiti ir prie kitų
Atsakyti
mes misrainems zieminiu nenaudojam - gaila. Daugiagalvius saugom, nes ir laikosi puikiai, ir sodinimui reik nemazai pasilikti.
Nors siaip as pati svogunu nevalgau, man paciai ju uztektu tik tiek, kiek reik agurkus konservuojant. Ale seimynai reik nemazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 08 23, 12:54)

Taip, tikrai nematau skirtumo tarp dvieju siu rusiu. Galiu tik pasakyti, kad siems svogunams si dregna vasara nelabai patiko, maniskiai dideli, bet pernai zyymiai didesni buvo. Mano darzas priemolis, tai svogunams per dregna buvo.
Faina tai, kad uz nedidele seklu kaina, galima tokiu superiniu gigantu uzsiauginti.
Vargom pilna burna su pomidorais.smile.gif)
Vienas minusas, kad jie trumpai stovi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 23 rugpjūčio 2011 - 12:43
apsimelavau truputį.. blush2.gif Ne 400 g.. ax.gif
Siandien radau didesnių..

user posted image

Atsakyti
Niu Saintlinos derlius tai siemet ispudingas. biggrin.gif Ir arbuzai, ir svogunai gigantiski. thumbup.gif Kitose temose dar nesilankiau, gal ir ten kokiu milzinu pridejus. biggrin.gif Man su arbuzais siemet nepasiseke, svogunai exhibition tai nemazi, na ne tokie kaip ant pakelio parodyti, bet vistiek neblogai. smile.gif
Kazkada cia klausiau, bet atsakymo nemaciau - ar niekas neaugina svogunu ilgam laikymui is seklu? Kodel vis svoguniukus sodinat? As kitamet bandysiu seklikes seti, manau turetu uzaugti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 08 23, 23:02)

Kazkada cia klausiau, bet atsakymo nemaciau -  ar niekas neaugina svogunu ilgam laikymui is seklu? Kodel vis svoguniukus sodinat? As kitamet bandysiu seklikes seti, manau turetu uzaugti...  g.gif

Kitąmet bandysiu sėt, manau nebus blogesnis derlius nei iš svogūniukų, o tuo labiau kai šiemet buvo tokios svogūniukų kainos doh.gif Va tiktai darbo daug daugiau ax.gif

Saintlina thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 08 23, 22:02)
Niu Saintlinos derlius tai siemet ispudingas.  biggrin.gif Ir arbuzai, ir svogunai gigantiski.  thumbup.gif  Kitose temose dar nesilankiau, gal ir ten kokiu milzinu pridejus.  biggrin.gif

nea, kitose temose nieko gigantisko nepridejus biggrin.gif
Derlius siemet tikrai geras. Bet pas mus jis visad toks buna. Tik arbuzus pirmakart tokius uzauginau (anksciau kelis metus visai neaugo). O kitos darzoves visad puikiai auga.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 23, 22:34)
apsimelavau truputį..  blush2.gif  Ne 400 g..  ax.gif
Siandien radau didesnių..

thumbup.gif
Atsakyti