mergaites,kada geriau paset petrazoles ziemai?nes kiek bandziau set pavasari neisauga
kada ruosiates sodinti zieminius cesnakus?
QUOTE(dzigitas @ 2011 08 24, 21:33)
mergaites,kada geriau paset petrazoles ziemai?nes kiek bandziau set pavasari neisauga
QUOTE(diuni @ 2011 08 25, 07:53)
...neturi spėti išdygti iki užšals...maždaug reik orientuotis pagal orų prognozes...
pas mane kiekvienais išdygsta, nors sodiname vėlai. Jiems nieko neatsitinka. kai tokie neprognozuojami orai, tai labai sunku susiplanuoti sodinimą, tada reiktų gal kokį gruodį sodinti
QUOTE(diasaja @ 2011 08 25, 07:55)
pas mane kiekvienais išdygsta, nors sodiname vėlai. Jiems nieko neatsitinka. kai tokie neprognozuojami orai, tai labai sunku susiplanuoti sodinimą, tada reiktų gal kokį gruodį sodinti 
o tai gal nepilt tų pjuvenų , ...jeigu nieko jiems nenutinka
del cesnaku aisku.o kaip del petrazoliu
QUOTE(dzigitas @ 2011 08 25, 18:56)
Kažin, ar dabar pasėtos spės užaugti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 08 26, 09:55)
Kažin, ar dabar pasėtos spės užaugti
Jos ilgai dygsta
Nors jos dvimetės
Bus kitam pavasariui. Gal
Niekada nesėjau rudenį 
del tos ilgos vegetacijos as ir noriu paseti rudeni,nes pasejus pavasari niekad nesulaukiu
QUOTE(dzigitas @ 2011 08 26, 10:02)
del tos ilgos vegetacijos as ir noriu paseti rudeni,nes pasejus pavasari niekad nesulaukiu
ant pakelio sejos laikas parasytas 4-10men.tai gal man juos kartu su cesnakais paset
(ta prasme ta pacia diena)
Per visą vasarą neužauga
Tiesiog paeksperimentuok. Vienas pasėk dabar, kitas- vėliau. Matysi kas gausis, ir dar man papasakosi
Pas mane pavasari setos petrazoles dabar paciam grazume, dar karta ir vasara sejau. Tos irgi jau visai naudojamos. Sunkiai dygo tik saknines. Bet ir sitos dabar jau grazios.
Vat krapai liepa ir rugpjucio pradzioje seti tai tokie pavarge
Vat krapai liepa ir rugpjucio pradzioje seti tai tokie pavarge
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 08 26, 11:12)
Per visą vasarą neužauga
Ar visai neišdygsta? Lapinėm petruškom labai daug drėgmės reikia
Sėčiau tiesiog dabar, nes su česnakais tai tik sėklytės žiemai ir liks dirvoje
Dabar pasėjus dar išdigs, ir kokį lapelį dar spėtum suvartoti
Per žiemą jos po sniegu puikiai išsilaiko. Daug kas į vazonėlį persodina ir namo parsineša
Esu bandžius, bet man namie neaugo, skurdo kol paduso 
Tiesiog paeksperimentuok. Vienas pasėk dabar, kitas- vėliau. Matysi kas gausis, ir dar man papasakosi
s.m.net nebandziau seti,nes setos pries tai vos keli lapeliai buvo pasirode.bet pasinaudosiu jusu patarimu ir pasesiu vienus si savaitgali,kitus kartu su cesnakais.ziuresiu kas gausis is to biznio
QUOTE(laurindre @ 2011 08 26, 11:28)
krapai ir pas mane vargsta
Krapai pas mane patys užsisėja visur,jau kelinti metai.
Petruškos šiemet,ui,kad gražios,nauja vieta gal?O į vazonėlį kasmet pasisodinu ant palangės,dar pernykštė mačiau žaliuoja jau išmesta į balkoną.
Petruškos šiemet,ui,kad gražios,nauja vieta gal?O į vazonėlį kasmet pasisodinu ant palangės,dar pernykštė mačiau žaliuoja jau išmesta į balkoną.