Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos II tema

QUOTE(jediara @ 2012 04 01, 15:29)
Gražuolė, kaip nuotaka wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tačiau aš nusprendžiau pirkti tik šluotelines, kurios nebijo šalčio ir nereikia dengti:ax:

Ačiukas 4u.gif Iš tiesų geras pasirinkimas 4u.gif Aš šiandien pasižiūrėjau savo šluotelines, endless summer, gyvos poniutės, nei kast nereikia. Su didžialapėm daugiau vargo, bet kai pamatau kokią, o jei dar kaina tik tokia, tai ir perku, nesusilaikau rolleyes.gif
Atsakyti
Ar matėte, kokių gražių hortenzijų yra šalia Marijampolės www.daugiametes.lt. Jau ir vyrui parodžiau, kokių norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 04 01, 16:27)
Ar matėte, kokių gražių hortenzijų yra šalia Marijampolės www.daugiametes.lt. Jau ir vyrui parodžiau, kokių norėčiau.

Jau vieną rezervavau ax.gif
Atsakyti
As taip pat is ten jau pora nusiziurejau smile.gif Gal kas is ten jau bande pirktis, idomu butu zinoti kokio mazdaug dydzio ten hortenzijos parduodamos (raso tik vazono talpa litrais)?
Atsakyti
Pasakykite Jus man, ar tikrai Endless Summer hortenzijos atparios salciui ir ziemai ju nereikia dengti, ar as kazka painioju??? blush2.gif blush2.gif Geriau butu, kad zmogus is patirties atsakytu, o ne is knygu, zurnalu ar inter...ACIU 4u.gif Gyvenu rytu Lietuvoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 04, 11:16)
Pasakykite Jus man, ar tikrai Endless Summer hortenzijos atparios salciui ir ziemai ju nereikia dengti, ar as kazka painioju??? blush2.gif  blush2.gif Geriau butu, kad zmogus is patirties atsakytu, o ne is knygu, zurnalu ar inter...ACIU 4u.gif Gyvenu rytu Lietuvoje ax.gif

dengti reikia, Endless Summer video filmukuose rodo, kad ją mulčiuoja. nereikia iškasti rudenį ir nešti į garažą.
tačiau tikrai yra žmonių nedengiančių.

aš dengiu, vazoną apvynioju papildomai (ji auga vazone lauke). pernai iššalo labai stipriai, sunkiai atsigavo. šiemetinę žiemą neiššalo, mačiau daug pumpurėlių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 04, 12:18)
dengti reikia, Endless Summer video filmukuose rodo, kad ją mulčiuoja. nereikia iškasti rudenį ir nešti į garažą.
tačiau tikrai yra žmonių nedengiančių.

aš dengiu, vazoną apvynioju papildomai (ji auga vazone lauke). pernai iššalo labai stipriai, sunkiai atsigavo. šiemetinę žiemą neiššalo, mačiau daug pumpurėlių  wub.gif

Aciu uz info 4u.gif Siemet galvoju nupirkti ka nors is Endless Summer wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2012 04 03, 21:11)
As taip pat is ten jau pora nusiziurejau smile.gif  Gal kas is ten jau bande pirktis, idomu butu zinoti kokio mazdaug dydzio ten hortenzijos parduodamos (raso tik vazono talpa litrais)?

Tokio, koks konkrečiai hortenzijai pal metus ir priklauso 4u.gif
Atsakyti
sveikos. jau galvojau, kad mano vanile fraise numire, kitos didziaziedes jau ir su ziedynais, o sita dar plikom sakom, bet jau anadien pamaciau mazycius pumpurelius bigsmile.gif matyt veliau progsta ji... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 01, 12:43)
Kada galima pradėti tręšti hortenzijas? Ir kokiomis trąšomis?

Pakartoju savo klausimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 04 04, 21:33)
sveikos. jau galvojau, kad mano vanile fraise numire, kitos didziaziedes jau ir su ziedynais, o sita dar plikom sakom, bet jau anadien pamaciau mazycius pumpurelius bigsmile.gif  matyt veliau progsta ji... g.gif

šluotelinė 4u.gif Jei LT tai tikrai neturėjo nušalt wink.gif

QUOTE(diasaja @ 2012 04 04, 22:02)
Pakartoju savo klausimą 4u.gif

gegužės mėn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 04, 22:40)

gegužės mėn  4u.gif

Dėkui 4u.gif O trąšomis tręšti, kurios kalio daug turi? g.gif
Atsakyti