Įkraunama...
Įkraunama...

Kas yra moteriškumas?

QUOTE(gluosnis @ 2011 06 04, 11:27)
mergaite, jauna panele dar ne moteris ir moterimi dabar ja padaro vyras, atimdamas skaistybe. bet taip buvo nevisada. anksciau mergaite pati pirmiausia dvasiskai ir protiskai tapdavo moterimi kitu moteru pamokymu deka, vyrui nereikejo gal ir svelniai bet jegos pagalba daryti is jos moteri... ji buvo pasiruosusi suaugusiam gyvenimui, pazinojo save ir savo moteriskuma, o gyvendama su vyru bande pazinti ir ji kaip save pacia.

gluosni, man asmeniškai, skaistybės "atėmimas" nuo nieko neturi bendro su moteriškumu, fiziologiškai tai priskiriama, bet žiūrinti iš visų kitų pozicijų man tai neturi nieko bendro, vyrų indėlis tik tuo ir apsiriboja.

Tačiau, kad moteris gyvendama šeimoje, gyvendama su vyru ir toliau turi galimybių savo moteriškumą vystytį, jį geriau pažinti ir t.t. tai su tuo tikrai sutinku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 04 birželio 2011 - 10:56
Nemanau, kad moteriškumas turėtų būti siejamas su kokiomis nors savybėmis. Mes esam skirtingos. Moteris gali būti žavi ir nežavi, šypsotis ir nesišypsoti, bet vis tiek būti moterimi. Man tai greičiau susiję su cikliškumu, gebėjimu vienodai išgyventi gimimą ir mirtį, vasarą ir žiemą, suvokti ciklo esmę.
Atsakyti
Moteriškumas yra tai kas yra gera ir gražu kiekvienoje moteryje kuri myli kuri šviečia ir kuri saugo savo moteriškumo esmę. O ta esmė yra meilėje. Meilėje kuri myli šviečia ir saugo. Esmė yra paprasta ir trumpa ir paprastučiais žodžiais nusakoma. Tai pasakė ta, kuri turėjo tai pasakyti ir nutilo su šypsena lūpose.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 04, 13:34)
Moteriškumas yra tai kas yra gera ir gražu kiekvienoje moteryje kuri myli kuri šviečia ir kuri saugo savo moteriškumo esmę. O ta esmė yra meilėje. Meilėje kuri myli šviečia ir saugo. Esmė yra paprasta ir trumpa ir paprastučiais žodžiais nusakoma. Tai pasakė ta, kuri turėjo tai pasakyti ir nutilo su šypsena lūpose.

Galingai išstojai smile.gif
Būna akimirkos kai aš jį gan aiškiai pajuntu. Nenusakysiu to žodžiais. Ir man tai patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(skm @ 2011 06 04, 11:55)
Tačiau, kad moteris gyvendama šeimoje, gyvendama su vyru ir toliau turi galimybių savo moteriškumą vystytį, jį geriau pažinti ir t.t. tai su tuo tikrai sutinku.

Ne visoms su savais vyras sekasi puoselėti moteriškumą. Tokių tikriausiai mažuma...
Papildyta:
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 04, 00:35)
KAip pasijausti moterimi be vyro/vyriskio itakos?

Čia vienuolės turėtų pasisakyti- ar jos jaučia savo moteriškumą be vyro įtakos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliuke: 04 birželio 2011 - 12:59
O tai vienuoles jau kaip ir ne moterys?
Pasirodo dauguma is musu zino kas yra moteris bei moteriskumas, bet kaip ji rasti savyje niekas taip ir neparaso....
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 04, 13:10)
Pasirodo dauguma is musu zino kas yra moteris bei moteriskumas,  bet kaip ji rasti savyje niekas taip ir neparaso....

Kam ieškoti to, kas ir taip yra ir egzistuoja nepriklausomai nuo mūsų norų ir valios? Yra taip ,kaip sukurta iš pradžių buvo, visada ir bus. Kam galvą kvaršinti bereikalingais klausimais? Moters esmė yra jos gimdoje, ji yra kūrėja nuo pat gimimo akimirkos. Vyrai to neturi.
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 04, 14:10)
Pasirodo dauguma is musu zino kas yra moteris bei moteriskumas,  bet kaip ji rasti savyje niekas taip ir neparaso....

Vienuolės- moterys.
seniau anketose aš varnelę irgi dėdavau, kad esu MOT. Bet nuo to moteriškiau nesijaučiau. Greičiau netgi priešingai- įvairiais būdais jį slopinau. Netgi gėdinausi to. Panašu, kad taip elgiasi savęs nemylintys žmonės.
Dabar aš save myliu. Ir man patinka būti tuo, kuo aš esu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 04, 13:21)
Vienuolės- moterys.
seniau anketose aš varnelę irgi dėdavau, kad esu MOT. Bet nuo to moteriškiau nesijaučiau. Greičiau netgi priešingai- įvairiais būdais jį slopinau. Netgi gėdinausi to. Panašu, kad taip elgiasi savęs nemylintys žmonės.
Dabar aš save myliu. Ir man patinka būti tuo, kuo aš esu smile.gif

Visa ko esmė- meilėje. Kaip moteris save myli, jai nebekyla klausimas, kas yra moteriškumas. Nes ji tiesiog myli tai, kas ji yra. Ir tuo pačiu myli Kūrėją savyje.
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 06 03, 22:33)
Moteriškumas ?
Moteris turi būti gundanti, šiek tiek paslaptinga, koketiška.
Gerbti ir mokėti apginti save bei savo šeimą, tuo pačiu trapi, gležna bei jausminga asmenybė.
Moteriškumas dar man asocijuojasi su subtilia elegancija bei išpuoselėtu skoniu.
Be abejonės meilė sau ir pasauliui.

Taip. Be meilės sau tokia moteris greičiausiai neatsigins gašlių vyrų.
Atsakyti
o.. ! ir aš supratau.. ! ačiū vaižgantei už gerą mintį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2011 06 04, 14:58)
o.. ! ir aš supratau.. ! ačiū vaižgantei už gerą mintį  4u.gif

Prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2011 06 04, 15:58)
o.. ! ir aš supratau.. ! ačiū vaižgantei už gerą mintį  4u.gif

Tada papasakokit kaip mylit KUREJA savyje... bigsmile.gif
Atsakyti