Įkraunama...
Įkraunama...

Kas yra moteriškumas?

O man kazkodel moteriskumas neatsiejamas nuo motiniskumo... nesvarbu gali moteris ar negali tureti vaiku, taciau ji visada bus rupestinga, jautri zmogaus skausmui, skriaudai ar tai butu suaugusieji, ar vaikai, ar gelytes ar gyvuneliai. Tai kazkas sviesaus, gero, jaukaus, grazaus... ir moteriska moteris visa tai kuria aplink save. Jei vyras tai logika, protas, jega, tai moteris - jaukumas, svelnumas, meile...Kazkaip nei su seksualumu nei elegancija man tai niekaip nesusije... o gal ir nusisneku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2011 06 04, 17:02)
O man kazkodel moteriskumas neatsiejamas nuo motiniskumo... nesvarbu gali moteris ar negali tureti vaiku, taciau ji visada bus rupestinga, jautri zmogaus skausmui, skriaudai ar tai butu suaugusieji, ar vaikai, ar gelytes ar gyvuneliai. Tai kazkas sviesaus, gero, jaukaus, grazaus... ir moteriska moteris visa tai kuria aplink save.  Jei vyras tai logika, protas, jega, tai moteris - jaukumas, svelnumas, meile...Kazkaip nei su seksualumu nei elegancija man tai niekaip nesusije... o gal ir nusisneku blush2.gif

Dekui, labai artimas suvokimas ir pajautimas smile.gif
Atsakyti
O man kazkodel moteriskumas neatsiejamas nuo motiniskumo... nesvarbu gali moteris ar negali tureti vaiku, taciau ji visada bus rupestinga, jautri zmogaus skausmui, skriaudai ar tai butu suaugusieji, ar vaikai, ar gelytes ar gyvuneliai. Tai kazkas sviesaus, gero, jaukaus, grazaus... ir moteriska moteris visa tai kuria aplink save.  Jei vyras tai logika, protas, jega, tai moteris - jaukumas, svelnumas, meile...Kazkaip nei su seksualumu nei elegancija man tai niekaip nesusije... o gal ir nusisneku blush2.gif

Aš kaip tik prieš pora valandų pagalvojau, kad labai daug motiniškų moterų, bet jos...nelabai man panašios į moteriškas... O gaila. Tiesiog pamiršę pačios save
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 04, 16:44)
Aš kaip tik prieš pora valandų pagalvojau, kad labai daug motiniškų moterų, bet jos...nelabai man panašios į moteriškas... O gaila. Tiesiog pamiršę pačios save

Pritariu šiai nuomonei.
Atsakyti

man sis artimesnis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 04, 14:46)
Taip. Be meilės sau tokia moteris greičiausiai neatsigins gašlių vyrų.

o čia nesupratau kodėl?
Dėl motiniškumo tai manau yra galbūt dalis moteriškumo, bet tikrai ne esmė.Bet ir nemylinčios savęs moterys kartais būna tokios moteriškos, na sakyčiau savigrauža aplamai moteriškas bruožas, ypač savigrauža dėl išvaizdos g.gif O moteriškumo savyje intensyviai ieškojau 19m,dabar ieškau žmoniškumo, manau tai svarbiau, nes aš moteris to noriu ar nenoriu, kad ir kokia būčiau mylėčiau save ar ne, dėl to nebesuku galvos. Galbūt dėl to kad sėkmingai plėtoju santykius, nėra kada apie tai mąstyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 06 04, 18:03)
man sis artimesnis  drinks_cheers.gif

Kai moteris išties myli- ji tiesiog švyti, ji gyvybinga. Ir tai yra labai seksualu... Jums ne?
Papildyta:
QUOTE(maumė @ 2011 06 04, 18:20)
o čia nesupratau kodėl?
Dėl motiniškumo tai manau yra galbūt dalis moteriškumo, bet tikrai ne esmė.Bet ir nemylinčios savęs moterys kartais būna tokios moteriškos, na sakyčiau savigrauža aplamai moteriškas bruožas, ypač savigrauža dėl išvaizdos g.gif O moteriškumo savyje intensyviai ieškojau 19m,dabar ieškau žmoniškumo, manau tai svarbiau, nes aš moteris to noriu ar nenoriu, kad ir kokia būčiau mylėčiau save ar ne, dėl to nebesuku galvos. Galbūt dėl to kad sėkmingai plėtoju santykius, nėra kada apie tai mąstyti blush2.gif

Apie kokius čia santykių plėtojimus? Su vyrais?
Atsakyti
Dabar supratau ka norėjau pasakyt:)moteriškumą savyje galutinai atradau kai išmokau mylėti savo vyrą, ėmiau norėti vaikų. Pati viena nesugebėjau, matyt esu iš silpnų moterų smile.gif
Papildyta:
Taip su vyrais, bet jūs man dar paaiškinkit apie tuos gašlius vyrus:)
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2011 06 04, 18:25)
Dabar supratau ka norėjau pasakyt:)moteriškumą savyje galutinai atradau kai išmokau mylėti savo vyrą, ėmiau norėti vaikų. Pati viena nesugebėjau, matyt esu iš silpnų moterų smile.gif
Papildyta:
Taip su vyrais, bet jūs man dar paaiškinkit apie tuos gašlius vyrus:)

Nesi silpna. Esi ieškanti. Mylėk save smile.gif
Gašlūs, kuriems esi neįdomi, grubūs, žemesnio sąmoningumo nei priklausytų tikram vyrui. Domintų tik tavo kūnas tuo momentu, be skrupulų galintys pažeminti ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliuke: 04 birželio 2011 - 17:34
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 04, 18:23)
Kai moteris išties myli- ji tiesiog švyti, ji gyvybinga. Ir tai yra labai seksualu... Jums ne?
Papildyta:
Apie kokius čia santykių plėtojimus? Su vyrais?

man seksualumas nelabai susijes su meile blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 06 04, 18:27)
man seksualumas nelabai susijes su meile  blush2.gif

Perskaičiau ir pagalvojau apie bažnytinius paveikslus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 04, 18:26)
Nesi silpna. Esi ieškanti. Mylėk save smile.gif

Na matyt ir užėjau į tokią temą dėl to smile.gif Kažkiek tikrai dar nepakankamai myliu save. Bet kaip anksčiau nemylėjau tai oi. Mano atveju save labiau ir pamilau mokydamasi mylėti kitą.

QUOTE(gluosnis @ 2011 06 04, 18:27)
man seksualumas nelabai susijes su meile  blush2.gif

O man susijęs su meile vyrui tai ypač, net sakyčiau kažkaip natūraliai blush2.gif Bet aš jau čia per daug apie tuos vyrus gal tikrai.Vis dėl to spresdama pagal save, drauges (kitaip ir neišeitų)darau prielaidą kad savo mot. vertės pajautimui (o gal labiau išraiškai) vyrai reikalingi. Bet turiu vieną vienišą niekada vyro jokia prasme neturėjusią draugę, tai ji man oi kokia moteriška atrodo ir mylinti save ir tt. Bet žinau kad jai trūksta to,ji ilgisi santykių.Ir kažkodėl su niekuo jie neužsimezga verysad.gif
Atsakyti