Įkraunama...
Įkraunama...

Kas yra moteriškumas?

QUOTE(maumė @ 2011 06 04, 18:40)
Bet turiu vieną vienišą niekada vyro jokia prasme neturėjusią draugę, tai ji man oi kokia moteriška atrodo ir mylinti save ir tt. Bet žinau kad jai trūksta to,ji ilgisi santykių.Ir kažkodėl su niekuo jie neužsimezga verysad.gif

Ji nėra nusivylusi vyrais?
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 04, 18:44)
Ji nėra nusivylusi vyrais?

Na ji nėra turėjusi santykių, tai kokrečiai kažkas neįskaudino, bet apskritai apie vyrus kalba kritiškai, nors paskutiniu metu tai daro daug rečiau.
Atsakyti
Mielosios, noretusi isgirsti jusu paciu susivokima kas yra moteriskumas...visa kita jau yra pokalbiai apkalbu lygyje.
Dekinga

Daug moteru manosi esancios moteriskos, bet fizinio kuno "signalai" rodo, jog taip nera. Vienas is pasisakymu paskatino pakalbeti butent apie MOTERISKUMA:

(LinguLingu @ 2011 06 03, 14:47)
Kazkodel manau jog siuo atveju truksta sugebejimo klausyti/isiklausyti bei girdeti.vertetu prakitikuoti saves atsiverima pasauliui, zmonems,raminti prota, jausmus.KAzkaip ne taip naudojamas moteriskumas, nesaugumo jausmas taip pat palaiko gausu kraujavima. TAip pat siulyciau apmastyti sugebejima PRIIMTI/GAUTI...labai padetu sugebejimo klausyti visais musu 5 pojuciais ugdymas

tai mano komentaras ir zemiau atsakas i ji

si posta daug kartu perskaiciau,bet vistiek man kliuna nezinomas daiktas moteriskumas. nu tikrai arba as nezinau kaip jis atrodo,arba zinau,bet nematau ir negirdziu
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 04 birželio 2011 - 19:17

Gal ir galima surasti bendrus moteriskumo bruozus,o gal ir ne..Turbut kiekvienai Moteriai ,jei ji gime Moterim,yra skirti uzdaviniai-vienai augint vaikus,kitai-ismokt mylet ...Ir svarbu kad Moteris tai realizuotu-isjaustu savo Moteriska Kelia ir tai igyvendintu,realizuotu..
Man pvz moteriskumas-buti atvirai su savim,su pasauliu ir nuolat gimdyti(nebutinai vaikus)-kazka paleisti naujo i pasauli,kitaip tariant KURTI(o ne griauti)..Na skambiai tariant-MYLETI biggrin.gif

O jei bendraja prasme Moterys-tai Jega(vyrai-Dvasia),bet nemanau kad sitoj temoj dabar vieta apie tai diskutuoti

Linkiu visoms Moterims ATRASTI savaji Moteriskuma 4u.gif

P.S.atsiprasau uz nelietuviska rasyba
Atsakyti
hm noras didesnes krutines... tai parodo nemeile sau ?
olialia pupyciu kultas. mes tik tepam dedam ant saves nes nemylim saves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Demetra_: 04 birželio 2011 - 19:35
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 06 04, 20:33)
hm noras didesnes krutines... tai parodo nemeile sau ?
olialia pupyciu kultas. mes tik tepam dedam ant saves nes nemylim saves.

Apie ką tu čia? smile.gif
Pas mane nėra krūtinės. Turiu du spuogus toje vietoje, kur pas kitas krūtinė. Ir ką? Aš myliu save smile.gif

Papildyta:
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 04, 20:15)

si posta daug kartu perskaiciau,bet vistiek man kliuna nezinomas daiktas moteriskumas.  nu tikrai arba as nezinau kaip jis atrodo,arba zinau,bet nematau ir negirdziu
smile.gif

Kiekviena matom, jaučiam, suvokiam jį per savo filtrą. Ir su laiku tas suvokimas gali keistis.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 04, 16:44)
Aš kaip tik prieš pora valandų pagalvojau, kad labai daug motiniškų moterų, bet jos...nelabai man panašios į moteriškas... O gaila. Tiesiog pamiršę pačios save

Na as vaiku neturiu, begales laiko skiriu sau ir sau esu pirmoje vietoje blush2.gif taciau tai niekaip nekenkia tam, ka parasiau. Gal turedama vaiku ir as sumamesiu.
O tai kad svytinti moteris yra seksualu, na man atrodo kitaip: laimingos moterys atrodo ramios bei harmoningos, nuo ju eina kazkoks lengvumas, kai jos eina, atrodo kiekvienas zingsnelis toks lengvas lyg plasdenimas. Tai uzburia, bet seksulau g.gif traukia aki tikrai, zavi, bet seksualumu tuo nevadinciau g.gif Man seksualumas tai toks labiau i tiksla nukreipta tam tikra nuotaika...lyg i medziokle einant. O laimingoms ir harmoningoms moterims ar joms to reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2011 06 04, 21:41)
Na as vaiku neturiu, begales laiko skiriu sau ir sau esu pirmoje vietoje blush2.gif  taciau tai niekaip nekenkia tam, ka parasiau. Gal turedama vaiku ir as sumamesiu.
O tai kad svytinti moteris yra seksualu, na man atrodo kitaip: laimingos moterys atrodo ramios bei harmoningos, nuo ju eina kazkoks lengvumas, kai jos eina, atrodo kiekvienas zingsnelis toks lengvas lyg plasdenimas. Tai uzburia, bet seksulau g.gif  traukia aki tikrai, zavi, bet seksualumu tuo nevadinciau g.gif  Man seksualumas tai toks labiau i tiksla nukreipta tam tikra nuotaika...lyg i medziokle einant. O laimingoms ir harmoningoms moterims ar joms to reikia? g.gif

Vaikštom mes čia ratais... smile.gif
Aš esu pakankamai laiminga. Ir man patinka jaustis seksualia. Tai nereiškia, kad dėviu tinklines kojines ir veidas paslėptas po dažų sluoksniu. Kosmetikos beveik nenaudoju.
Atsakyti
Pritariu vaiduliukei, kad moteriška yra tik mylinti moteris... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 04, 20:59)
Vaikštom mes čia ratais... smile.gif

Manyciau del skirtingo zodzio - seksualumas supratimo. Cia jau kaltinti reiktu lietuviu kalbos destytoja, kuris vis aiskino kad zodis seksauli vartojamas netinkamai, juo vadinama ir patraukli ir zavinga ir stilinga moteris ir pan. Man seksuali tai gundanti, norinti buti pastebeta, jaucianti savo kuna, geidulinga. Vat ax.gif
Atsakyti
skaitau vel ir vel is naujo ir imu matyti kaip atsainiai vyksta diskusija...nestikrumoje neturim supratimo kas yra MOTERISKUMAS. Vienintele Vaizgante isreiske minti, kad moteriskumas yra myleti Kureja savyje...vistik kaip labai giliai ir toli mes nuklyde nuo savo prigimties
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 04, 23:24)
skaitau vel ir vel is naujo  ir imu matyti kaip atsainiai vyksta diskusija...nestikrumoje neturim supratimo kas yra MOTERISKUMAS. Vienintele Vaizgante isreiske minti, kad moteriskumas yra myleti Kureja savyje...vistik kaip labai giliai ir toli mes nuklyde nuo savo prigimties

Na jau..O kuom KURTI yra prasčiau nei "mylėti Kūrėją savyje"?
Gera diskusija-kokia ji bebūtų-kiekviena "pasikapsto"po save,o tai jau-kelias link moteriškumo-nesvarbu kad kiekvienos moteriškumas skirtingo lygio bet lašas po lašo...Plius tokios diskusijos ugdo SESERYSTĘ,be kurios durys moteriškumui uždaros
Atsakyti