Įkraunama...
Įkraunama...

Kas yra moteriškumas?

Teisingai, sutinku - kiekvienam savo. Sultingi vaisiai, bet as manau, kad tas indas nera svarus.
Atsakyti
QUOTE(Zalesa @ 2011 06 24, 19:37)
Teisingai, sutinku - kiekvienam savo. Sultingi vaisiai, bet as manau, kad tas indas nera svarus.

Kiekvienas sprendžia pagal savo pagedimo laipsnį: jei pats yra vagis- apvagina ir kitą, jei pats yra melagis, melagiu išvadina kitą, jei yra savanaudis- mano, kad ir kiti yra tokie.
Per šiuos keletą metų mačiau tiek atvejų, kai žmogui tereikėjo pačiam ranką ištiesti, bet jis to nepadarė. Bet tokios jau esam: kaltinam veidrodį, kad nematom jame to, ką norėtume matyti...Ir su moteriškumu tas pats...Juk reikia atlikti labai sunkų darbą- be kaukės pažiūrėti į save tikrąją ir pamatyti savyje moterį- Meilę. Ir ta moteris Meilė nebūtinai su pilka skarele, ji gali būti ir su tinklinėmis kojinėmis...
Atsakyti
Aciu Tau Vaizgante uz viska 4u.gif

Grazus savaitgalis.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Moteris yra Meilė. Meilė yra Išminties įsikūnijimas Širdyje.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 24, 20:54)
Kiekvienas sprendžia pagal savo pagedimo laipsnį: jei pats yra vagis- apvagina ir kitą, jei pats yra melagis, melagiu išvadina kitą, jei yra savanaudis- mano, kad ir kiti yra tokie.

nezinau,gal ne visai i tema, bet labai uzsinorejo paklaust po siu eiluciu: yra dvi seserys, viena tvarkinga,kita nelabai biggrin.gif , ir kai ta tvarkingoji atvaziuoja, pas kita, tai baisiai mato ta netvarka ir kritikuoja,patarineja ir pan. ir visur mato kai netvarka, ar tai reikstu,kad ji netvarkinga, bet..? g.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2011 06 25, 08:42)
nezinau,gal ne visai i tema, bet labai uzsinorejo paklaust po siu eiluciu: yra dvi seserys, viena tvarkinga,kita nelabai  biggrin.gif , ir kai ta tvarkingoji atvaziuoja, pas kita, tai baisiai mato ta netvarka ir kritikuoja,patarineja ir pan. ir visur mato kai netvarka, ar tai reikstu,kad ji netvarkinga, bet..?  g.gif  bigsmile.gif  ax.gif

Kas iš to, kad kambariai tvarkingi, o moters viduje vien voratinkliai ir tarakonai?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 25, 10:54)
Kas iš to, kad kambariai tvarkingi, o moters viduje vien voratinkliai ir tarakonai?

Štai šitoje vietoje drįsčiau nesutikti, tikrai ne visais atvejais yra taip. Kaip tik daugeliu atveju tvarkingas žmogus siekia ir harmonijos viduje.
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 06 25, 11:31)
Štai šitoje vietoje drįsčiau nesutikti, tikrai ne visais atvejais yra taip. Kaip tik daugeliu atveju tvarkingas žmogus siekia ir harmonijos viduje.

na,jei iš patirties,tai galiu pasakyti,kad kai galvoj chaosas,tai baisiai erzina aplinkoj netvarka,bet kai vidus ramus,dzin tie kambariai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 06 25, 10:45)
na,jei iš patirties,tai galiu pasakyti,kad kai galvoj chaosas,tai baisiai erzina aplinkoj netvarka,bet kai vidus ramus,dzin tie kambariai biggrin.gif

Va apie tai ir šneka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 25, 09:54)

aciu
4u.gif gaila,kad neina pamatyti vidaus, o isore tai matosi ...

QUOTE(smėlioAudra @ 2011 06 25, 11:31)

na as irgi panasiai masciau, kad jei tvarka isoreje,ji turetu buti viduje, nors kai kuriu zmoniu pavyzdziai rodo kitaip. Man ir keistas tas disbalansas,ypac ar zmogus gali buti viduje harmoningas jei jis netvarkingas
QUOTE(Violencija @ 2011 06 25, 11:45)

4u.gif sita mintis, is tiesu priverte susimastyti, greiciausiai taip ir yra,
aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 06 25, 09:45)

Radau pasiteisinima, ko emiau ir vel aptingau tvarkyti namus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2011 06 25, 14:47)
na as irgi panasiai masciau, kad jei tvarka isoreje,ji turetu buti viduje, nors kai kuriu zmoniu pavyzdziai rodo kitaip.

Negaliu spręsti apie visus žmones, sprendžiu apie savo aplinką. Ir tiesiog matau tvarką žmogaus aplinkoje, tegul tai bus aplinka tvarkoma apie namą, tvarkingi namai ir gana harmoningas žmogus...
Neteko savo aplinkoje sutikti ypatingai netvarkingų žmonių, bet su tvarkingu vidumi... Todėl ir mano matymas paremtas tokiu matymu, kuris nesakau, kad yra teisingas ir kaip po vienas toks. Pati mėgstu tvarką, nenamau, kad esu labai išsiderinusi asmenybė, tai gal ir aplinka apie mane daugmaž tokia. smile.gif
Atsakyti