Įkraunama...
Įkraunama...

Kas yra moteriškumas?

QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 05, 11:41)
Pati ir atsakei smile.gif

Taip, pati ir atsakei.
Atsakyti
Sitai seniai kirbejo galvoje. Bet reikejo... g.gif patvirtinimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2011 06 05, 11:47)
Sitai seniai kirbejo galvoje. Bet reikejo... g.gif  patvirtinimo  unsure.gif

Religijos žmogui uždeda tam tikrus pančius, nes primeta savo pasaulėžiūrą.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 05, 12:29)
Kokia prasmė kažką su kažkuo lyginti? Ar ne geriau užsiimti savo pačios lyginimu su ta kuri yra dabar šią akimirką ir ta kuri buvo tarkim prieš metus ar penkis? Ar nebūtų moteriai didesnė nauda nei knaisiotis po svetimus gyvenimus po svetimas istorijas?

Siulote uzsaldyti, ar paprasciausiai bijote senti? Del didesnes naudos: ne, nebutu, bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2011 06 05, 12:47)
Sitai seniai kirbejo galvoje. Bet reikejo... g.gif  patvirtinimo  unsure.gif

Viskam savas laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 11:51)
Siulote uzsaldyti, ar paprasciausiai bijote senti? Del didesnes naudos: ne, nebutu, bet cia tik mano nuomone.

Kažkaip keistai supranti tai, ką parašiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 12:51)

Panašu, kad pati šiuo metu esu užšalusi. Prie ko baimės?
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 05, 12:35)
lotuliukas.gif
O kaip pačiai?
Man Stoun. Bet ji aktorė. Ir neaišku kas pas ją viduje dedasi. Ji gali būti su puikia moteriška kauke.
Teresės nemačiusi jaunos.

Gerulis pastebejimas. biggrin.gif Idomu, moteriskumas yra esme, ar tik tam tikros visuomenes dalies supratimą atitinkantis vaidmuo.
Atsakyti
Mylinti save moteris nebijo senatvės, ciberika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 05, 13:18)
Mylinti save moteris nebijo senatvės, ciberika  mirksiukas.gif

Motina Terese nebijojo senatves, bet vargu, ar mylejo save.
Dar tokia pastabele del lyginimo. Turiu didelių abejonių, ar pati moteris gali ivertint savo moteriskuma, ar objektyviai ivertinti pokycius. Moteriskumas atsispindi kitu akyse jums praeinant. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciberika: 05 birželio 2011 - 12:23
QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 12:20)
Motina Terese nebijojo senatves, bet vargu, ar mylejo save.
Dar tokia pastabele del lyginimo. Turiu didelių abejonių, ar pati moteris gali ivertint savo moteriskuma, ar objektyviai ivertinti pokycius. Moteriskumas atsispindi kitu akyse jums praeinant.  biggrin.gif

Ar buvai motinos Teresės kūne? mirksiukas.gif

Nesutinku. Puikiai galiu įvertinti, kokia esu dabar, kokia buvau prieš metus. Skirtumas didelis. Net į nuotraukas pažiūrėjus tas skirtumas matosi.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 05, 13:24)
Ar buvai motinos Teresės kūne?  mirksiukas.gif

Ne, o ka man ten veikti. Uztenka apziuros is isores, kad nustatyti tokia diagnoze. Per daug mylejo kitus, kad liktu laiko savimeilei.
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 05, 13:24)
Nesutinku. Puikiai galiu įvertinti, kokia esu dabar, kokia buvau prieš metus. Skirtumas didelis. Net į nuotraukas pažiūrėjus tas skirtumas matosi.

Ivertinti, ar isivertinti. Aciu uz teigini, patvirtinanti, kad moteriskumas tapo socialiniu vaidmeniu pagal tikslines grupes lukescius. ax.gif
Atsakyti