Įkraunama...
Įkraunama...

Kas yra moteriškumas?

QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 12:30)
Ne, o ka man ten veikti. Uztenka apziuros is isores, kad nustatyti tokia diagnoze. Per daug mylejo kitus, kad liktu laiko savimeilei.
Ivertinti, ar isivertinti. Aciu uz teigini, patvirtinanti, kad moteriskumas tapo socialiniu vaidmeniu pagal tikslines grupes lukescius.  ax.gif

Kas tau suteikė teisę vertinti kitus?

Nuo kada meilė tapo socialiniu vaidmeniu pagal tikslinės grupės lūkesčius?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 05, 13:32)
Kas tau suteikė teisę vertinti kitus?

Nuo kada meilė tapo socialiniu vaidmeniu pagal tikslinės grupės lūkesčius?

Jusu nepazistu ir nevertinu. Vertinu tik tai, ka jus rasote , nieko asmenisko, tik argumentai diskusijoje.

Meile - ne, vaidmuo, kuri kuriate jos paieskose - taip.
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 13:30)
Ne, o ka man ten veikti. Uztenka apziuros is isores, kad nustatyti tokia diagnoze. Per daug mylejo kitus, kad liktu laiko savimeilei.
Ivertinti, ar isivertinti. Aciu uz teigini, patvirtinanti, kad moteriskumas tapo socialiniu vaidmeniu pagal tikslines grupes lukescius.  ax.gif

Dėl Teresės teisingas pastebėjimas.
Dėl visuomenės- koks skirtumas ką apie tave mąsto kiti, su kuriais neturi jokių reikalų? Gyveni juk pagal savo sampratą. Spėju, kad visuomenėje moteriškumas daugiau sietinas su motiniškumu.

Iš tavo pirmų pasisakymų spėju, kad patinka lengvai paerzinti čia mus visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 12:37)
Jusu nepazistu ir nevertinu. Vertinu tik tai, ka jus rasote , nieko asmenisko, tik argumentai diskusijoje.

Meile - ne, vaidmuo, kuri kuriate jos paieskose - taip.

Meilės kaip ir Dievo ieškoti nereikia- tai yra kiekviename žmoguje nuo jo sielos sukūrimo pradžios.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 05, 13:43)
Dėl Teresės teisingas pastebėjimas.
Dėl visuomenės- koks skirtumas ką apie tave mąsto kiti, su kuriais neturi jokių reikalų? Gyveni juk pagal savo sampratą. Spėju, kad visuomenėje moteriškumas daugiau sietinas su motiniškumu.

Iš tavo pirmų pasisakymų spėju, kad patinka lengvai paerzinti čia mus visas smile.gif

blush2.gif Tik kartais. Kaip skaitytojai pokalbiai del pokalbio, ar komentaro parasymo man neidomus , del to ir lengvas erzeliukas gavosi is nuobodulio. cool.gif Atsiprasau, kad sudrumsciau ramu seimyniska paplepejima. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciberika: 05 birželio 2011 - 12:57
QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 13:54)
blush2.gif Tik kartais.  Kaip skaitytojai pokalbiai del pokalbio, ar komentaro parasymo  man neidomus , del to ir lengvas erzeliukas gavosi is nuobodulio.  cool.gif

Taip gyviau smile.gif Įberi prieskonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 05, 13:57)
Taip gyviau smile.gif Įberi prieskonių smile.gif

Gerai, kad pamacijo, biggrin.gif tik neturiu kada uzsibuti motinos Terezos kailyje. Geros diskusijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 14:16)
Gerai, kad pamacijo, biggrin.gif  tik neturiu kada uzsibuti motinos Terezos kailyje. Geros diskusijos.  4u.gif

Nėra reikalo būti kitų kailyje, nes bus panašu į šizofreniją. Būk savimi
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 05, 13:21)

Tik geriau kitų nevertinti, nes neužtenka apžiūrėti nuotraukas ir paskaityti biografijas...Kai taip tuščiai leidi laiką studijuodama kitų biografijas, nelieka laiko pabūti su savimi tyloje...
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 05, 14:21)

Aciukas uz diagnoze. Dabar mastau, ar tokia reakcija i prieskonius moteriska. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 14:35)
Aciukas uz diagnoze. Dabar mastau, ar tokia reakcija i prieskonius moteriska.  g.gif

Tu keistai priimi. Aš ne medikė. Jokių diagnozių nenustatinėju nei tau, nei kitiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 05, 14:40)
Tu keistai priimi. Aš ne medikė. Jokių diagnozių nenustatinėju nei tau, nei kitiems smile.gif

Tik skaitau kas parasyta. Is kur man zinoti, medike tamsta, ar ne. Jei ne medike, diagnoziu geriau kitiems ir nenustatineti, ims kokia jautruolė ir patikes jusu diagnoze:) Žodis žeidžia, žodis gydo, sunku patiketi, kad tokiame dvasingame skyrelyje noretumet ka nors specialiai sužeisti. 4u.gif
Atsakyti