Įkraunama...
Įkraunama...

Kas yra moteriškumas?

QUOTE(flesi @ 2011 06 05, 22:52)
LinguLingu, ačiū  mirksiukas.gif
mąstau garsiai....
Moteriškumas - amžių klausimas.  Tai ne tas pats matriarchatas. Deja... jis smelkiasi į mus ir vyriškumas pralaimi nelygioje kovoje. Kas yra šiuolaikinė moteris: veikli, jauna, drąsi, graži? Koks šalia jos turėtų atsirasti vyras?  Stiprus, sportiškas, valdingas?  schmoll.gif  greičiau pasyvus, infantiliškas....  Kas atsitinka jeigu šiuolaikinė supermoteris suvokia, kad jos pečiai nukamuoti mėnulio dietų per liauni pakelti civilizacijos primestas ir pačios prisiimtus laikyti kampus? Kas atsitinka, jeigu norisi paverkti ant kieno nors peties? ... išeitis yra perkelti ant vyro ar aplinkinių pečių dalį atsakomybės, palaipsniui pasilikti sau laikyti tik vieną namų kampą - MOTERIŠKUMO.

Moteriskumo kampas. mirksiukas.gif Labai idomu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2011 06 05, 22:52)
LinguLingu, ačiū  mirksiukas.gif
mąstau garsiai....
Moteriškumas - amžių klausimas.  Tai ne tas pats matriarchatas. Deja... jis smelkiasi į mus ir vyriškumas pralaimi nelygioje kovoje. Kas yra šiuolaikinė moteris: veikli, jauna, drąsi, graži? Koks šalia jos turėtų atsirasti vyras?  Stiprus, sportiškas, valdingas?  schmoll.gif  greičiau pasyvus, infantiliškas....  Kas atsitinka jeigu šiuolaikinė supermoteris suvokia, kad jos pečiai nukamuoti mėnulio dietų per liauni pakelti civilizacijos primestas ir pačios prisiimtus laikyti kampus? Kas atsitinka, jeigu norisi paverkti ant kieno nors peties? ... išeitis yra perkelti ant vyro ar aplinkinių pečių dalį atsakomybės, palaipsniui pasilikti sau laikyti tik vieną namų kampą - MOTERIŠKUMO.

Tai tau aciu...puikiai suprantu ka parasiusi apie "kampa" ir moteriskuma smile.gif

Moteris ir moteriskumas - tikrai amziu klausimas.
Kiekvienas amzius turi savo moteriskumo etalona.Kiekviena karta moteriskuma supranta savaip.
Moteriskumas yra kai moteris klausydama isgirsta, myledama atleidzia,zinodama nutyli,iskaudinta sypsosi, nuvargusi prisiglaudzia ir sugeba prisilietimu itikinti jog pasaulis neturi nei pradzios nei pabaigos. Nebutina
buti moterimi". Pakanka siekti moteriskumo nuosirdziai ir saziningai isiklausant i savo pacios poreikius. Tikra moteris visada vienu zingsneliu priekyje visa ko ka ji tveria, bet stebuklas tame, kad niekas to nejaucia...manau jog moteriskumas TAI SLEPINYS, apie kuri tikrai moteriska moteris NUTYLI...tai intymumas kuryboje, ji pastoviai procese...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 06 birželio 2011 - 01:00
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 06, 01:58)

Moteriskumas yra kai moteris klausydama isgirsta, myledama atleidzia,zinodama nutyli,iskaudinta sypsosi, nuvargusi prisiglaudzia ir sugeba prisilietimu itikinti jog pasaulis neturi nei pradzios nei pabaigos. Nebutina
buti moterimi". Pakanka siekti moteriskumo nuosirdziai ir saziningai isiklausant i savo pacios poreikius. Tikra moteris visada vienu zingsneliu priekyje visa ko ka ji tveria, bet stebuklas tame, kad niekas to nejaucia...manau jog moteriskumas TAI SLEPINYS, apie kuri tikrai moteriska moteris NUTYLI...tai intymumas kuryboje, ji pastoviai procese...

nuostabu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 06, 01:58)

wub.gif kaip gražu. Tai ilgas kelias. Link moteriškumo. Lengviau laikytis linijos "aš pati, geriau", pasidalinti atsakomybe su aplinka nėra paprasta dėl daugybės priežasčių. Praradus moteriškumą nelengva jį susigrąžinti. Bet verta.
Atsakyti
Nemanau, kad moteriškumą įmanoma prarasti, nes su juo jau gimstama...Jis tiesiog užmirštamas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 06, 08:52)
Nemanau, kad moteriškumą įmanoma prarasti, nes su juo jau gimstama...Jis tiesiog užmirštamas...

tiesa, užkasamas giliai, paslepiamas nematomoje vietoje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 06, 02:58)
Tai tau aciu...puikiai suprantu ka parasiusi apie "kampa" ir  moteriskuma  smile.gif

Moteris ir moteriskumas - tikrai amziu klausimas.
Kiekvienas amzius turi savo moteriskumo etalona.Kiekviena karta moteriskuma supranta savaip.

Kaip gerai apipūdinai smile.gif

Paskutiniu laikotarpiu labai aktualus man ir tapo moteriškumas, to paieška savyje. smile.gif
Ir pastebiu, kad vis daugiau moterų "tvarkosi" moteriškumą, bent jau mano aplinkoje. Kas labai džiugina.

Galvojau apie Vaižgantės žožius ir galiu pritarti, kad vis labiau pamildama save, vis labiau atrandu savyje Moterį, Kūrėją. smile.gif

Ir labai ačiū už šią temą. smile.gif
Ačiū Moterims. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievugele999: 06 birželio 2011 - 08:51
QUOTE(Pievugele999 @ 2011 06 06, 09:44)
Galvojau apie Vaižgantės žožius ir galiu pritarti, kad vis labiau pamildama save, vis labiau atrandu savyje Moterį, Kūrėją. smile.gif

Labiau pamilti save? pakalbėkime apie tai. Man su meile yra taip: myliu arba ne. negaliu sudėlioti skalės, ką myliu labiau, o ką mažiau. Gal aš neteisi. Tačiau yra grupė jausenų ir jausmų, kurie negali būti labiau ar mažiau. g.gif
Atsakyti
[quote=flesi,2011 06 06, 10:56]
Labiau pamilti save? pakalbėkime apie tai. Man su meile yra taip: myliu arba ne. negaliu sudėlioti skalės, ką myliu labiau, o ką mažiau. Gal aš neteisi. Tačiau yra grupė jausenų ir jausmų, kurie negali būti labiau ar mažiau. g.gif
[/quote

Labiau pamilti save, todėl, kad mokausi save mylėti. Ir man tai yra ne jausmas, o būsena. Tiesiog kiekvieną dieną auginu meilę sau, meilę pasauliui, meilę gyvenimui. ♥
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2011 06 06, 10:02)
Labiau pamilti save, todėl, kad mokausi save mylėti. Ir man tai yra ne jausmas, o būsena. Tiesiog kiekvieną dieną auginu meilę sau, meilę pasauliui, meilę gyvenimui. ♥

kaip?
Atsakyti
[quote=Pievugele999,2011 06 06, 10:02]
[quote=flesi,2011 06 06, 10:56]
[/quote]
Auginu meile sau: meile sau yra egoistine - darau taip, kad man butu naudinga. Kaip tai derinate su meile pasauliui, ar besalygine meile savo artimam, kas man siuo atveju atrodo neimanoma, nes jusu meile sau visur iesko sau naudingiausio scenarijaus. Jeigu jus tai vadinate busena, ar tai nebus busena su kalkuliatoriumi rankoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciberika: 06 birželio 2011 - 10:40
Kas yra moteriskumas pajauciau tik tada, kai tapau MAMA... grazi, laiminga, pasitikitni savimi, besidiziuojanti savo didziausiu turtu-seima 4u.gif
Iki tol nezinau ar suvokiau kas man yra moteriskumas g.gif buvau jauna, linksma, grazi, nerupestinga, sexuali... bet nezinau ar moteriska g.gif
Atsakyti