QUOTE(roxeta @ 2008 02 21, 13:16)
sveikos kiek skaitau tai visi grazus atsiliepimai apie sia gyditoja, tik va man nemaloniai buvo su ja susidurti , gimdimo diena as gulejau potologiniam ,siaip isanksto buvau susitarus su kita daktare,bet ji ta diena nedirbo ir kai prasidejo skausmai ji buvo budinti mane apziurejo , isisreiske tokiom frazem, guldysim i gimdykla tegul pasivolioja...o jau kaip gimdziau,buvo jau mano daktare, man biski buvo komplikacijos ir jis pasikviete vel ja kad pasitarti ka daryti, ir ji vel tegul pasivolioja pora valandu, tada vakumu istrauksi..
nzn del ko cia taip ar del to kad su kita susitarta buvo ar dar kas, as kad buvo velykos, zodziu nesupaistysi, bet teko nemaloniai susidurti..bet cia gal taip tik man vienai
del vakumo tai ir man kai gimdziau pas ja ir atrode vienu metu, kad nesugebesiu, ji pasake: tai ka, vakumu nori kad traukciau? kazkaip nezinojau ir nesupratau tuo metu ka tai reiskia, bet is tono supratau, kad nieko gero, tai is baimes, kad tik to vakumo neimtu pati pagimdziau..o siaip, manau, nebloga gydytoja, bet visi neblogi, kai ikisi..iskart ir elgesys kitoks..o kokia ji is tiesu ir ar su visais maloni, tai sunku pasakyti..
speju gali ir buti cia tas variantas, kad tareis pas kita.