Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. M.Diliautienė

QUOTE(ramu @ 2007 12 11, 13:30)
Merginos, o tai kiek dabar tokie "atsidekojimai"atsiena?
Planuoju gimdyt pas Diliautiene. Taip pat sausi. Gal, kas pas ja nesenai gimdet, galit parasyt?

Aš daviau 500Lt gyd. ir 100Lt akuš. Gimdžiau birželį.
Atsakyti
QUOTE(editav @ 2007 12 17, 13:11)

drinks_cheers.gif daviau tiek pat, dar anesteziologei 50 lt ax.gif
Diliautiene lb gera gydytoja, as patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editav @ 2007 12 17, 13:11)

mes davem 1000lt daktarei ir tikiuosi kad pasidalino su aklusere. Vyras si procesa atlikinejo ir buvo labai pasimetes po gimdymo ir nesugalvojom atskirai duot akuserei, o ji buvo labai gera. Dabar manau kad kai viskas gerai, gidymas be komplikaciju, tai akusere net svarbiau uz daktare.
Atsakyti
o kada pinigelius duodat unsure.gif
prieš gimdyma ar po gimdymo ???
Atsakyti
QUOTE(asta0218 @ 2007 12 30, 01:50)

Po. Bet ji turi zinoti/suprasti, kad bus atsidekota.
As "UZ" tokius dalykus wink.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diancikas: 30 gruodžio 2007 - 16:55
QUOTE(asta0218 @ 2007 12 30, 00:50)

mes mokėjom po, kai davem pieš nepaime nei jinai nei akušere smile.gif
bet daktarę sakiau ir sakysiu super.. thumbup.gif jeigu jinai dar dirb, būtinai antra vaikutį pas ją gimdysiu.
Papildyta:
QUOTE(evemaska @ 2007 08 23, 18:56)
As pries tai kaip gimdyt perskaiciau foruma,ir ne viena karta.Sustojau ties A.Kitovienes.Paskambinau,atvaziavau,pradejom sneketi.Pirmas dalikas apie ka snekejom,apie pinigus.Ne apie tai kiek jau laiko as nescia,kaip jauciuos.Uzdainavo man 500lt,jei gimdysiu diena,800lt jei gimdysiu nakti.Man dar gymdyt reikejo bevieik ant Kaledu.Tai ji pasake kad neatvaziuos jei tai atsitiks per Kucias.As tiesiog panekoj atvaziavau namo blink.gif O mano drauge gymde pas M.Diliautiene,atsilepimai buvo geri(tiesa as ir anksciau ja maciau,ispudi ne bloga paliko)Ir vel paskambinau,atvaziavau,ji mane apziurejo.As iskart paklausiau ar atvaziuos per Kaledas,pasake ka kai praside saremiai kas 10 min bet kokiu metu skambint jai.Bet praejo Kaledos,o vaikiukas neskubejo.Pagulde mane i ligonine,jau ir naujieji greit.As vis juokavau kad per naujosius gimdysiu.Tai atsakymas buvo,net nesvajok.Bet saremiai gruodzio 29 vakare prasidejo.taip as nakti prasikankinau,akusere isejo miegot ,aparatas rode nesamones.Vyras paskambino apie 5val ryto.Labai greit atvaziavo.Pabare kodel anksciau nepaskambinau.Teko cezari daryt.dar po gimdymo tas kelias dienas uzsukdavo pasiklaust kaip as.M.Diliautiene primena mama-ji ir svelni,ir griezta.Jei galvosiu dar karta gimdyt,tai gimdysiu tik pas ja 4u.gif

užjaučiu, unsure.gif bet gerai kad viskas gerai, smile.gif
Atsakyti
Aš pirmą sūnelį gimdžiau pas Diliautienę, man ji labai patiko thumbup.gif , todėl nutariau ir šį kartą pas ją gimdyti.
Dabar kai esu nestuke.gif vaikštau pas ją i konsultacinę polikliniką.
Per pirmą nėštumą vaikščiojau į karoliniškių polikliniką, nors blogai jaučiausi, bet gydytoja vis sakė, kad prisigalvoju nebūtų dalykų ir aiškino, kad esu jauna ir vaiką išnešiosiu be jokiu papildomu vaistuku ar poilsio....
Dėl sunkaus nešiojimo, nepriežiūros į ligoninę patekau vos išėjusi į dekretines atostogas, 30 savaitę, nes vaikelis jau buvo įsistatęs į gimdymo kaklelį, tipo kaip tada supratau norejo gimti unsure.gif. Taip ir pragulėjau su gresiančiu persileidimu iki gimdymo... Todėl gydytojai Diliautienei esu dėkinga už pirmą vaikelį: komplikuotas gimdymas - cezaris 32 savaičių (nesinori net prisiminti koks buvo chaosas mums su vyru). Bet užtat dabar kokie esame laimingi wub.gif kai matom savo mažiuką bėgiojantį sveiką ir drūtą.
Todėl dabar jau nuo 3 mėn. nėštumo vaikštau pas Diliautienę, spėjau jau ir ligoninėj pagulėti savaitėlę, pabūti biuletenyje mėnesiuką... bet užtai dabar gerai jaučiuosi ir vis su kiekviena savaite tikiu, kad šysįk pati gimdysiu ax.gif
Mano nuomone ji yra atidi ir labai švelni smile.gif
Esu ją rekomendavusi kelioms draugėms, jos taip pat liko patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta0218: 30 gruodžio 2007 - 20:57
temos pradzioje rasite mano atsiliepimus, as pas ja gimdziau, nes taip reikejo, viskas chiki buvo, drinks_cheers.gif bet...
visu pirma ji yra nuotaikos zmogus, dar ji yra gana asmeniska, tad nenuostabu,kad vienai mamai ji tinka, kitai ne.
QUOTE(zirafos sese @ 2006 08 21, 09:06)
Gerai, kad parasei. Manau, kad reikia rasyti visas nuomones ir visus atvejus, kad kitos galetu susidaryti pilna vaizda apie gydytoja. As irgi pries pasirinkdama gyd. Diliautiene perskaiciau visa informacija apie ja. Kazkas ir anksciau rase, kad ji neatvyko i gimdyma, nes ta diena buvo jos dukters gimtadienis.... Bijojau ir as, kad ji gali dar karta taip pasielgti, todel jos klausiau, ar tikrai atvyksite, ar tikrai, ar ir nakti, ar nebusite isvykusi is Vilniaus ir pan....  biggrin.gif  Ji uztikrino, kad atvyks.... Bet, matyt, visaip nutinka. Man vandenys nubego is pat ryto, tai gydytojos kviestis nereikejo - ji jau buvo darbe.

Aisku, nepaisant ivairiu nuomoniu, as vistiek lieku ja patenkinta ir rekomenduoju kitoms.

ji neturi dukters biggrin.gif

QUOTE(rusneliukas @ 2007 12 27, 12:22)
mes davem 1000lt daktarei ir tikiuosi kad pasidalino su aklusere. Vyras si procesa atlikinejo ir buvo labai pasimetes po gimdymo ir nesugalvojom atskirai duot akuserei, o ji buvo labai gera. Dabar manau kad kai viskas gerai, gidymas be komplikaciju, tai akusere net svarbiau uz daktare.

manau,kad nelabai dalinosi, nebent pasakete,kad pasidalintu mirksiukas.gif
Atsakyti
mes jau pagimdem. atsiliepimai patis geriausi. sutinku kd ji nuotaikos zmogus.
Atsakyti
As gimdziau pas sia gydytoja sausio 16 d. Esu jai labai dekinga, nes vaikelis buvo prispaudes zandukais virkstele ir nuolat jo tonusai krito. Bet cezario nedare. Vis ieskojo tinkamos padeties, kaip jam butu patogiau, o neskubejo pjauti manes. Teko panaudoti vakuuma, nes pati kazkaip pasimeciau ir nebeturejau jegu pati isstumti greitai. Tai kiek naujagimiu gydytoju apziurinejo, sake, kad labai profesionaliai viskas atlikta. Didelis jai dekui.
Man jo tokia kaip mama. Ir paglosto, kai reikia. O kai reikia ir griezciau pasako. O ir po gimdymo nakti atnese i palata sumustiniu ir karstos arbatos biggrin.gif
As visoms rekomenduociau.
Atsakyti
Dziaugiuosi merginos, kad jums pasiseke su sia gydytoja ir viskas klostesi sekmingai. O man nepasiseke turbut del to, kad gimdziau vasara. terminas buvo numatytas rugpjucio 16 d. As nuejau tartis su gyd. Diliautiene pries du menesius. ir tikrai ji man labai maloni pasirode, apziurejo. As dar jos paklausiau, ar ji neatostogaus rugpjuti, ji patikino, kad ne. vel apsilankiau likus gal 2 savaitem iki termino. vel maloniai prieme, apziurejo, as vel paklausiau ar ji bus tom dienom, visgi vasara, o dar žolinė kaip tik rugpjučio 15 d. Ji patikino, kad bus ir pasake tiesiog skambinti tada, kai prasidės sąrėmiai.
Na kagi laukiu sau rami tų sąrėmių. o atėjus rugpjūčio 16 d. jie neprasidėjo, sekančią dieną aš jai skambinu, pasiteirauti, ar man toliau namie laukti, ar atvaziuoti i ligoninę, tačiau mobilus išjungtas. Smabinu į ligoninę ir man pasako, kad ji atosogauja, iš vykusi į užsienį.
Na jo, baisiausiai susinervinau, nes labai norėjau ramiai gimdyti su maksimalia priežiūra. Puoliau skambinti visoms draigėms ir žinokit ne taip lengva buvo surasti kitą daktarę paskutinę minutę. kelioms skambinau, bet jos sako, kad jau turi daug gimdyvių. galų gale vyras surado per bendradarbį kitą daktarę, kuri apsiėmė. Gimdžiau dar tik po 5 dienų, ir ligoninėje sužinojau, kad ne vieną pacientę ta gyd. Diliautienė paliko "ant ledo". Nesuprantu, kodėl ji nepasakė, kad ruošiasi atostogauti, negi jau taip tų pinigų reikėjo, kad nenori prarasti jokių pacienčių.
Man tikrai buvo didelis stresas ir nusivylimas.

Taip kad būkit atsargios tos kurios gimdysite vasarą.
Atsakyti
Na, jei apssipresiu gimdyti VGN, eiciau tartis su sia gydytoja...Grazus atsiliepimai, ir ziuriu neigiamos nuomones tai tik del to, kad susitarus neatvyko per atostogas, tai dar puse bedos... blush2.gif As jau uzsimokejus uz visa nestumo prieziura kitur, kazin ar galima eiti pas ja papildomai ar siaip nueit pasneket, ir kokia savaite ta reiktu daryti...?Ji VGN tik dirba ir buna???
Atsakyti