Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. M.Diliautienė

O as noreciau pagirti sia daktare...is pradziu galvojau su ja tartis, bet pasiskaiciusi SM atsiliepimus, nusprendziau nesitarti su nieko. Bet gavosi taip, kad vis tiek pataikiau per jos budejima. Galiu pasakyt, kad likau labai patenkinta ja. Man teko daryt Cezari, tai viskas buvo atlikta labai gerai, po operacijos daktare beveik kasdien uzeidavo pasiklausti kaip jauciuosi. O israsant pati istrauke siules, apziurejo, nors jos darbo valandos jau buvo pasibaigusios...Tad man ji tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Knopka*: 28 rugsėjo 2007 - 16:40
QUOTE(*Knopka* @ 2007 09 28, 17:39)
O  as noreciau pagirti sia daktare...is pradziu galvojau su ja tartis, bet pasiskaiciusi SM atsiliepimus, nusprendziau nesitarti su nieko. Bet gavosi taip, kad vis tiek pataikiau per jos budejima. Galiu pasakyt, kad likau labai patenkinta ja. Man teko daryt Cezari, tai viskas buvo atlikta labai gerai, po operacijos daktare beveik kasdien uzeidavo pasiklausti kaip jauciuosi. O israsant pati istrauke siules, apziurejo, nors jos darbo valandos jau buvo pasibaigusios...Tad man ji tiesiog thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai tau nuskilo, nes pas mane ji užėjo tik vieną kartą ir siūlus traukė kita gydytoja (nors tokių dalykų aš privalumais nelaikau). bet operaciją atliko gerai, niekuo nesiskundžiu. tik vaiką įpjovė, kaip jau rašiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandorita: 28 rugsėjo 2007 - 16:56
QUOTE(pandorita @ 2007 09 28, 16:55)
tai tau nuskilo, nes pas mane ji užėjo tik vieną kartą ir siūlus traukė kita gydytoja (nors tokių dalykų aš privalumais nelaikau). bet operaciją atliko gerai, niekuo nesiskundžiu. tik vaiką įpjovė, kaip jau rašiau.

Del to siuliu isemimo, as ir to neleikau privalumu, ne esme kas siules isimines, bet man buvo tiesiog labai malonu, kad ji jau pasibaigus savo darbo valandom, sulauke, kol paguldysiu maziuka, kol bus paruosti visi popieriukai (praejo kazkur apie 1,5 val po jos pamainos) pati mane apziurejo ir tuomet isleido namo...
Atsakyti
As ir gimdziau VGN pries beveik 11 men., tariausi su gyd. M. Diliautiene,tai esu labai patenkinta thumbup.gif zmogus. Jei dar gimdysiu butinai tarsiuos su ja.
Atsakyti
Ir aš gimdžiau VGN prieš 4,5 mėn., tariausi su gyd. Diliautiene. Gimdžiau per jos budėjimą, ji užeidavo į gimdyklą dažniau negu akušerė, ir pogimdymo ateidavo dažnai. Priekaištų neturiu. Jei gimdužysiu antrą kartą, tai net nežinau ar tarsiuos su ja, t.y. aplamai ar su kuo nors tarsiuos. Tiesiog nuomonė neutrali, negaliu pasakyti, kad labai patiko, bet nesiskundžiu, kad ir nepatiko ax.gif
Atsakyti
Aš pas ją lankiausi pusę nėštumo ir gimdymą ji priėmė. viskas praėjo labai greitai ir sklandžiai. per gimdymą ir paglostė, nuramino ir pan. žodžiu thumbup.gif

o dėl neatvykimo į gimdymus galiu pasakyt tik tiek, kad ji ne robotas, žmogus taip pat turi savų problemų, ir pailsėt turi..
Atsakyti
As gimdziau pas daktare Diliautiene, po gimdymo "atsidekojau". Tikrai faina gydytoja. Uzeidavo pasiteirauti ir kai gulejau patologiniam, ir po to kai atliko Cezari. Tikrai jauciau demesi ir rupesti. Labai jai aciu. Jei kita gimdysiu vel badysiu gimdyti pas ja ax.gif, tik tikiuosi sekantis kartas bus naturalus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Briliantas @ 2007 09 14, 13:55)
Sveikos,

as esu pries sia daktare....vis anestuma pas ja lankiausi, kas kart nesdavau arba dovaneliu arba (dazniausiai) i kisene..........kelis kartus per nestuma gulejau ligoninej, priziurejo atrode, bet vis budavo labai patenkinta kai i kisene idedavai.....paskutini karta gulejau ligoninej, ryte nubego vandenys....o buvo tik 35 sav. pradzia.........apziurejo budintis daktaras ir pasake,kad ruosciausi gimdymui........tada pasukau daktarei 6 ryto.......o ji atvaziavo tik 10 val.....vyro deka pagulde i didesne gimdykla.........o ji atejsui pirmiausia pasake, kaip cia sugalvojau siandien gimdyti kai jos sunaus gimtadienis, as atseit baliavot turejau....................tada ji manes klausia, pati gimdysi ar cezari darom????
kaip as galiu zinoti????????paskui paziurejo, sako tu stipri, pati pagimdysi.......gimdziau
....17.36 val pagimdziau......vaikutis gime su traumom didelem...........jau lauke kruva daktaru......vaikiuka kita ryta isveze i santariskiu reanimacija....ten pragulejom visa menesi.....mane is VGN isleido po 3 dienu, dar po 2 pagulde su maziuku.....
santariskiiu daktarai klause kodel man nedare cdezario????
daktarei buvo sumoketa, apziureti atejo po dvieju dienu ir tai tik tada kai vyras paskambino........vaikiukui ir dabar bedu yra ir visur atsakymas de gimdymo traumos..........spreskit pacios.....

O jetau... Uzjauciu kaip tave 4u.gif Bet kaip keistai gaunasi, ka? Matyt kiekvienai yra kaip likimo lemta, taip gimdo. Na juk negalejo daktare zinoti, kad vaikutis gims su trauma. Aisku, galbut ir galejo, kas ten zino... Tevams jokie zodziai tokios zalos, skausmo ir pykcio nepalengvins... Kita vertus, Cezaris irgi ne visada gerai baigiasi... kiekvienas ateiname su savo likimu... Linkiu, kad visos problemos greitu laiku issisprestu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rykliukė*: 02 lapkričio 2007 - 19:18
QUOTE(Dana123 @ 2007 09 14, 18:00)
nieko sau  verysad.gif  ale kai paskaitai, tai su kiekvienu daktaru buna neaiskumu..

negi tu irgi pas Diliautiene ruosies sausio pradzioj gimdyt? doh.gif as irgi bigsmile.gif tikiuosi pataikysim nie tom paciom valandom thumbup.gif
Atsakyti
Paskaicius komentarus apie daugeli gydytoju, nusprendziau ir nusiteikiau, kad svarbiausiai zinot kurioj klinikoj gimdysi. Kas priims tas priims, jau kaip lemta tai taip ir gimdysi, aisku daug kas nuo gydytojos priklauso, bet... man nervai brangiau nestuke.gif as nesinervuodama vaziuosiu gimdyt, kai nesu nusiteikusi kad butent pas tam tikra gydytoja pateksiu, tai nebus streso, kad ji negali atvaziuot g.gif pasikliausiu savo geru nusiteikimu, gydytoju profesionalumu bei vyro parama thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o tai kiek dabar tokie "atsidekojimai"atsiena?
Planuoju gimdyt pas Diliautiene. Taip pat sausi. Gal, kas pas ja nesenai gimdet, galit parasyt?
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2007 12 11, 14:30)
Merginos, o tai kiek dabar tokie "atsidekojimai"atsiena?
Planuoju gimdyt pas Diliautiene. Taip pat sausi. Gal, kas pas ja nesenai gimdet, galit parasyt?

Prie septynerius metus mes jai 500Lt mokejom (tikiuosi, kad tada pasidalino su akusere). Gimdziau naturaliai, be epiduros. (Nezinojom kiek duoti)

Idomu - kokios dabar kainos?
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2007 12 14, 13:40)
Prie septynerius metus mes jai 500Lt mokejom (tikiuosi, kad tada pasidalino su akusere).  Gimdziau naturaliai, be epiduros. (Nezinojom kiek duoti)
Idomu - kokios dabar kainos?

Na vat ir man baisiai idomu, kokios dabar kainos... g.gif Kiek zinau buvo tokiu prie 3-4 metus, kurios ir po 200-400 Lt davinejo. Kitos ir po 600 Lt.
Dekui uz atsakyma.
Atsakyti