As irgi gimdziau Tyzenhauzuose. Nors gimdziau pas pazystama gydytoja, man ten visai nepatiko, gal as labai reikli
gimdyma priiminejo akusere Bozena. Labai nuostabi akusere

Vienintelis geras prisiminimas

Beje, mano bendravarde

maziukas gime tarp dveju Bozenu

visi juokauja, kad jam reikejo nora sugalvot

. kai pagimdziau, mano gydytoja pasake, kad vyras gali vaziuot namuo, nes gimdykloj kol mane susius, paskui aiskins kaip reike maitinti, vienu zodziu busime ant tike uzimti, kad jis ten nereikalingas. Ir ka jus manot

mane susiuvo ir viskas, pragulejau 2 val. su maziuku viena

dar buvo atejusi kazkokia gydytoja paeme maziuka ir padejo ant stalo (na kur vaikuti isvalo po gimdymo ir suvysto) apziurejo ir isejo

susaukiua jai kad paduotu vaika, o ji man: "tai as tuoj ateisiu" Laukiau, laukiau ir nieko

pati keltis paimt maziuko negaliu, tai gerai kad valytoja atejo

paprasiau, kad paduotu man mano vaika.
Kazkas rase apie gydytoja Marija D. man asmeniskai si gydytoja labai patiko(gulejau ligonineje budama 34savaiciu, ji mane priziuredavo) nors gimdziau pas kita, bet ji buvo atejusi per pati gimdyma. Labai miela gydytoja.
PO gimdymo gulejau su maziuku savaite laiko, tai susipazinau su visoms seselem. Kiekviena kazka gavo nuo musu tai kaip suprantate bedravimas visai nieko buvo. Mane tik stebino, kad visa diena niekas neateidavo ir nepasidomedavo kaip mes laikomes. Ateidavo ryte ir vakare, o visa diena tuscia, jei kazkas neaisku buvo reikejo eit ir kviest (gulejau vienuteje).
Aj, vienu zodziu

jei gimdyciau dar karta, gimdyciau privacioje klinikoje, kur sumoki ir aplink visi sokineja, o cia sumoki (ir nemazai) ir vistiek visimes vienodai zydi sodai
Na ir prirasiau
Ar tik ne Marija Diliautiene? Niekad pas ja neisiu... ! Sunkiai nesiojau, du kartus gulejau ligonineje 16 ir 28 sav. (mano gimda silpna, tai grese persileidimas ir prieslaikinis gimdymas). Dare echoskopija. Nesciu daug, niekas nieko nespeja... Man blogai uzrase echoskopijos duomenis: mazas svoris, ne tie matmenys... is akies parase. Diagnoze "sutrikes vystymas, hipotrofija...". Zinai, kadangi tai buvo mano pirmas nestumas, gaudziau kiekviena zodeli, ypac kai dare echoskopija
Kai nuejau pas ja ir pasakiau, kad ivyko klaida ir pakartotinos echoskopijos nereikia, nes viskas normos ribose (planavau gimdyti pas kita gydytoja, o ji man parode kortele ir viska paaiskino), Marija D. vos neismete manes is kabineto. Idomiausia tai, kad kai atvaziavau ten pat gimdyti, ji ir vel buvo palatos gydytoja. Pacientu lankymo valandos yra, bet realiai niekas tuo laiku neateina. Buvau isejusi i dusa. Pasirodo, ji buvo atejusi... Idomiasia tai, kad kiek ieskojau jos, kiek prasiau personala perduoti jai zinute, kad buvau atejusi ir reikia jos patarimo-jokios reakcijos. Nakti pagimdziau suneli. Gimdyma prieme A. Meskaite. Man ji labai patiko!