Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. M.Diliautienė

QUOTE(zirafos sese @ 2006 08 17, 23:19)
Tai bent.......  unsure.gif Kasgi nutiko, kad neatvaziavo? ka pasake? Tu skambinai ar kaip cia buvo?... man sunku isivaizduoti sia situacija, nes as juk gimdziau pas ja maziau nei po savaites.... Pries tai klausiau, ar tikrai atvaziuos, ar atvaziuos nakti ir pan. Ji uztikrino.

kadangi man gimdymas normalus vis neprasidėjo... tai nuvažiavau aš 03 26 pas akušerę į priėmimą ji išsikvietė gyd kad pažiūrėtų, ir pasakė kad reikia gimdyt jau, tada aš skambinau Diliautienei, pasakiau viską ką ta gyd pasakė, o ji atsakė tai gulkis į potologinį ryt atliksim tyrimus ir gal kitą dieną gimdysim, aš sakau kad dabar reikia, o ji skausmai yra ne tai negimdysi, o pas mane kaklelis neatsidarinėjo dėl prieš tai buvusio rando, tai ką tada aš pas kitą gyd ir gimdžiau, vandenys kai nuleido jau buvo žali žali doh.gif aš labai džiaugiuosi kad mano nuojauta manęs neapgavo....o galėjo baigtis....
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2006 08 20, 00:21)
niu nemaloniai bet gavosi, gerai kai gimdymai prasideda kaip pagal aprašymus, o jei ne tai....o pas mus giminėj visoms taip, bet kurgi gyd tai neklauso ax.gif ai aš ant jos nepykstu, nei tada nepykau, tik man tada buvo labai baisu....
ir išvis galvojau nerašysiu.... bet parašiau doh.gif

Gerai, kad parasei. Manau, kad reikia rasyti visas nuomones ir visus atvejus, kad kitos galetu susidaryti pilna vaizda apie gydytoja. As irgi pries pasirinkdama gyd. Diliautiene perskaiciau visa informacija apie ja. Kazkas ir anksciau rase, kad ji neatvyko i gimdyma, nes ta diena buvo jos dukters gimtadienis.... Bijojau ir as, kad ji gali dar karta taip pasielgti, todel jos klausiau, ar tikrai atvyksite, ar tikrai, ar ir nakti, ar nebusite isvykusi is Vilniaus ir pan.... biggrin.gif Ji uztikrino, kad atvyks.... Bet, matyt, visaip nutinka. Man vandenys nubego is pat ryto, tai gydytojos kviestis nereikejo - ji jau buvo darbe.

Aisku, nepaisant ivairiu nuomoniu, as vistiek lieku ja patenkinta ir rekomenduoju kitoms.
Atsakyti
QUOTE(rasa7 @ 2006 08 21, 17:21)

Susitarem su sia gydytoja del gimdymo mazdaug pries 1,5 menesio. Ji liepe atvaziuoti apziurai mazdaug likus savaitei iki gimdymo. Atejus ilgai lauktai savaitei pries didiji ivyki, skambinam, bandom susisiekti, taciau telefonas kazkodel isjungtas schmoll.gif. Po keliolikos kartu bandymo prisiskambinti, nusprendem geriau nuvaziuoti tiesiai iki VGN ir ten ja susirasti. Atvaziave i VGN, gavom nedideli soka, pasirodo, gydytoja atostogauja verysad.gif Tai gerai, kad visa tai issiaiskinom siek tiek anksciau, o ne prasidejus gimdymui... Dabar uz tai vietoj ramybes ir poilsio tenka galva sukt, pas koki gydytoja geriau gimdyti g.gif

Tad, busimos mamytes, bukit atsargios ir izvalgios, pries renkantis gydytojus, kurie priims jusu leliukus!!!
Atsakyti
QUOTE(rasa7 @ 2006 08 21, 17:36)
Susitarem su sia gydytoja del gimdymo mazdaug pries 1,5 menesio.

reikia butinai paklaust gydytojo, ar neatostogaus ir pan, nes kartais jis pats buna primirses, istrauki ji paskambines is kokios palatos, ne viska iskart ir atsimena, visi mes zmones. as irgi tariausi pries 1,5 men mazdaug, bet pati skambinausi specialiai kai koks klausimas iskildavo, kad jai atminti atsviezinciau, t.y., apie save priminciau, nes daug yra besitarianciu, ne visas ir prisiminsi. nors man irgi pasiseke, kad vandenys ryte nubego, ir gydytoja vienaip ar kitaip darbe buvo, nereikejo nakti zadint. kita vertus, kai 2 sav iki gimdymo buvo prasideje saremiai ir as atvariau i VGN, ji jau buvo namo beeinanti, bet palauke manes, ir liko iki nakties su manim patologiniam, o po to skambinejo nakti seselem, kad mane vis patikrintu (pati buvo po paros budejimo tada, isvaziavo namo pamiegot del visa ko), bet tada taip ir nepagimdziau doh.gif zodziu, man ruoinimosi manimi uzteko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes...ir mane Diliautiene paliko ant ledo...lankiausi pas ja jau nuo liepos men. ir kai busvau paskutini karta ji leido man pernesioti, nors terminas jau buvo praejes...as nieko blogo negalvodama susitariau vizitui po savaites...ir ka jus manot...pys...telefonas pastoviai isjungtas...pasiskambinau jai i namus, o ten suzinau, kad ji isvykus pas gimines...paskui paskambinau i ligonine - isejo atostogu....ir likau as ant tokio plono ledo...o pasirodo man reikejo daryti cezari ir jau skubiai, nes vandenys jau buvo zali...iki sio nutikimo buvau tik geros nuomones apie ja...o dabar jau nebezinau ir ka galvoti...galejo nors perspeti...bet svarbiausia, kad viskas jau baigesi ir jau turiu savo dukriuka ant ranku wub.gif
Atsakyti
Sveikutes! Neseniai tapau mama.Gimdziau pas gyd.Diliautinę.Nuostabesnės gydytojos ir nebuvau sutikus.Labai miela ir rupestinga gydytoja.Visą gymdymą prižiūrėjo mane,kaip savo vaiką.Patariu visoms,kas dar nenusprendė gimdyt pas gyd.Diliautinę. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos, as irgi pries menesiuka pas ja gimdziau.....ja man rekomendavo, be to dar cia pasiskaiciau kokia tai nuostabi gydytoja...taigi nuomone tokia - FURIJA. o istorija tokia - buvau susitarusi taciau apsilankyti spejau tik viena karta, sekantis apsilankymas buvo suplanuotas - taciau kaip tik ta savaite ir nubego vandenys. nuvaziavosm i VGN nakti, jai dar neskambinom - visviena zmogus ateis nuo 8 o pas mane ten dar niekas netsidarineja. tad paskambinom is ryto - viskas normaliai, atejo apziurejo po truputi procesa pradejo vykti gydytoja salia, taigi turejo buti viskas ok..... is viso gimdymo, kuris truko 20val, galiu pasakyti kad nieko tiksliai nezinojom - nei ar gerai pas mane ten viskas (is principo kiek supratom tai viskas blogai - niekas nevyksta), kiekvienas kaklelio atsidarymo patikrinimas primine kosmara (geriau dar tris kartus pagimdyciau, tik netrkrintu) rezultate nei karto normaliai nepasakydavo kiek cm atsidarymas (net primygtynai klausiant) tik vis didindavo skatinamu doze ir tiek. epidurini tiesiog bruko - nesakau kad man jo nereikejo, bet gydytojas neturetu taaip primygtinai gasdinti kad neistversiu (nei as rekiau, neika ir nuotaika gan nebloga buvo). Jeigu vyras nebutu pasake kad jau pakausiukas vaiko matosi, tai buciau galvojusi kad dar vaikiukas net neisistates - ne gi nieko nevyksta - iki nevilties jausmo nedaug tetruko. taigi gimdymas komplikuotas, rezultatas aciu dievui geras :-)...bet ne gydytojos deka. Visas jos saldumas susiveda i tai kad jeigu vyksta pagal ja ai gerai, taciau jeigu turi savo nuomone o dar kazko klausi...tai ziurek tuoj nagucius iskleis.

p.s. apie nuostabia akusere Bozena - lygiai taip pat saldi iki asaru bet konkretumo jokio... kita akusere, kuri prieme vaikiuka (deja nebepamenu vardo, taciau tokia pagyvenusi jau, zila, liekna moteryte) patys geriausi zodziai. be to labai didelis aciu anesteziologei (kuri pasakr Diliautienes keistoka) - o man labai patiko savo aiskumu konkretumu sudo nemalimu ir kvalifikuotai atlikta darba, paaiskinimus ir siaip pagalba viso gimdymo metu ;-)

blyn prirasiau...gerai kad jau daug prisimirso.

Atsakyti
Aš gimdžiau pas Diliautienę. Sakykim, įspūdis gimdymo metu - nei labai patiko, nei labai tragiška. Bet ką blogai padarė, tai prastai susiuvo. Siūlės pabaigoje liko atsikišęs toks odos bumbiuliukas. Gimdymas buvo sunkus, tad nežinau, ar iškart tikrai nematė ir nesakė, kad plyšo gimdos kaklelis. Dar prieš gimdymą internete buvau prisiskaičius pagyrimų akušerei Boženai. Tad kai išgirdau, kad šalia būtent ji, tai gal perpus ramiau pasidarė. bigsmile.gif O ir iš tikrųjų pasirodė, kad be galo maloni, rūpestinga. Vyras paskui sakė, kad Božena padarė daug didesnė darbą, nes jei ne ji, mane gal penkiskart būtų išvežę daryti cezario. g.gif
Atsakyti
aš irgi gimdžiau pas šią gydytoją ir negalėčiau nieko blogo pasakyt apie Diliautienę. kaip tik atvirkščiai smile.gif lankiausi pas ją visą nėštumą, labai gerai mane prižiūrėjo, ir gimdymas labai sklandžiai praėjo D. ir akušerės dėka.
QUOTE(friculis @ 2006 09 13, 17:44)
tik vis didindavo skatinamu doze ir tiek. epidurini tiesiog bruko - nesakau kad man jo nereikejo, bet gydytojas neturetu taaip primygtinai gasdinti kad neistversiu (nei as rekiau, neika ir nuotaika gan nebloga buvo).

manau ji žiūrėjo pagal situaciją, dėl to ir siūlė epidūrą..vat mane pvz atvirkščiai atkalbinėjo, nes kaklelis greitai atsidarinėjo, o skausmas buvo nedidelis. kai 7cm buvo atsidares beveik nejaučiau skausmo, tai kaip tik siūlė gimdyt be epidūro.
Atsakyti

Dabar ji mane prižiūri iki gimdymo. Šiaip ko paklausiu, tą papasakoja. Pati labai daug neaiškina, pvz., apžiūros metu.
Ar maloni? Taip, bet sėkmingam gimdymui to dažniausiai nepakanka.
Bet niekaip negaliu apsispręsti, ar tartis su ja dėl gimdymo g.gif
Žinau, kad bet kuris pasirinkimas yra sėkmė. Juk kiekvienam gyd. būna ir gerų ir blogų patyrimų.
Gal galėtų atsiliepti daugiau mamyčių, neseniai gimdžiusių pas Diliautienę..........
[/quote]
As gimdziau pas gyd.Diliautienę gegužės mėn.Taip,sutinku,kad apžiūros metu ji daug ten neaiškina.Aš irgi niekaip negalėjau apsisprest gimdyt pas ją ar ne.Bet apie gimdymą tikrai nieko blogo negaliu pasakyt.Gimdymo metu ji buvo labai maloni ir rūpestinga.Ir po gimdymo užeidavo į palatą po 2-3 kartus per dieną.Jeigu dar kada nors gimdysiu,tai tikrai pas ją.
Atsakyti
Kągi, susitariau gimdyti pas Diliautienę.
Šiaip nuramino jos požiūris į epidūrą. Čia buvau prisiskaičius visokių nuomonių ir patyrimų, tai norėjau su gyd. iš anksto tai aptarti. Ji sako, matysim pagal situaciją - jei gimdymas nusimatys ilgas ir skausmingas, būtinai padarysim.
Nuramino ir tai, kad galiu skambinti dieną ar naktį jei prasidės gimdymas. Susitiksim VGN priėmime ir toliau viskuo žadėjo pasirūpinti.
Žinoma, kaip bus ištiesų, papasakoti galėsiu tik grįžusi iš VGN.

Taigi, mergytės, laikykis kumštukus, mums jau visai nedaug beliko ax.gif

Tiesa, apie pinigėlius visai nieko nekalbėjom. Todėl, jei nepasakys savo kainos, žiūrėsim pagal situaciją. Šiaip esam nusiteikę dėti "vidurkį".
Atsakyti
Aš pas Diliautienę gimdžiau prieš daugiau nei pusantrų metų. Antrą kartą nebesitarčiau. Ji nešaukė, kad kažką darau ne taip, bet šilumos trūko. Tariausi su ja, bet kaip tik atvažiavus budėjo ji pati. Norėjau epidūrinio, bet bet bet.. Paklausiau gydytojos, kad nereikia, nes greit atsidarinėja kaklelis (man leido Nošpą, kad prasidėtų sąrėmiai, nes atvažiavau nubėgus vandenims). Vėliau kai atsidarinėjimas sustojo, buvo "linksma" doh.gif . Jei ne akušerė Božena ir laisva operacinė, gydytoja mane būtų išvežusi cezario gal triskart. Tik Božena vis - dar turputį, dar. Pagimdžiau pati, bet sunkiausią minutę, be vyro, jaučiau kaip tik Boženą, o ne Diliautienę schmoll.gif
Atsakyti