sveikos, mamytes, po 2 sav. man Diliautiene atliks planini cezari, bet nezinom su vyru, kiek jai uz si " malonuma" sumoket, ar kai operacija planine yra kazkokios "stafkes"? is anksto dekui uz atsakymus.

QUOTE(reida @ 2007 05 15, 14:33)
Skambinausi siai gydytojei sendien. Man liepos 10d. ispuola gimdyti.
Ji sake, kad kaip tik tuo metu iseina atostogu ir niekuo padeti man negali.
Ji sake, kad kaip tik tuo metu iseina atostogu ir niekuo padeti man negali.
Man liepos 16 ispuola gimdyt, bet mane priziurinti gydytoja susitare su Diliautiene, kad as pas ja gimdyciau. Sake, siandien jos pirma darbo diena po atostogu...
Kazin kaip cia iseina is tiesu....
QUOTE(bambekle @ 2007 03 15, 01:43)
nu ji iseidama atostogu manes neperspejo ir tikrai neparekomendavo jokio kito gydytojo...siulau iskart pasiklausti ar ji nesiruosia iseiti atostogu...nes kitaip gali buti kaip man, pora dienu pries iseinant atostogu dar meiliai ciulbejo, kad susitiksim po keliu dienu, kai atejo susitikimo laikas jos telefonas buvo isjunktas, o VGN suzinojau, kad ji isejo atostogu....kiek girdejau ji tokius bajerius labai megsta....tad geriau isitikinti ar ji artimiausiu metu neplanuoja atostogu...
ir as buvau susitarusi pas ja gimdyti, bet ir paliko ant ledo, telefonas buvo isjungtas

ir kaip nebutu pikta ji dar pasieme mano tel , kad jei kas pasikeis , sake pranes, nieko

na gerai kad viskas beigesi gerai, gimdziau pas Razuma ir viskas tikrai pavyko gerai , dekinga jam labai, o si gydytoja gal ir gera, bet tikrai pasirodo megsta nusimuilinti

o as susitariau, pagimdziau ir dziaugiuosi, o visi neatsiliepimai, komandiruotes ir atostogos yra zmogiskas dalykas.. Manau, cia poziurio reikalas - cia tik besilaukianciom atrodo, kad jos pasaulio bambos, o pas gydytojus tokiu "bambu" po keliolika, vienas prisimena, kitu - ne, skestanciuju gelbejimas yra paciu skestanciuju reikalas - reikia vis nuolat primint apie save, lankytis, paklaust apie atostogu planus... kazkaip man neteko susidurt, kad ji dingtu, nekeltu rago ar pan., atvirksciai, pati paskambindavo pasiklaust, kaip as... ir po gimdymo i palata reikia nereikia vaiksciojo.. nieko daugiau, nei iprasta "stavke" iskart po gimdymo neatsidekojom..
QUOTE(Edukas @ 2007 06 21, 10:13)
Mano puseserė pas ja turejo gimdyti pernai rugpjūčio viduryje. Buvo tartasi net ir "aukštesniame" lygyje (tipo tarp daktarų, ir jų valdžios). Bet irgi liko ant ledo. Kai prasidėjo gimdymas, daktarės telefonas buvo išjungtas.
tai ir as buvau susitarus praeitasi metais pas ja gimdyt, cia buvo rugpjucio menesi, tai vadinasi ji ne tik mane paliko ant ledo...

Na ir aš turėjau laimės apturėti Cezarį pas šią gydytoją. Labai džiaugiausi, kad viskas praėjo be komplikacijų (jeigu dar pats Cezaris nebūtų didelė komplikacija...) ir kad pjūvis mano gražiai sugijo. Bet kas matė, sako, kad pjūvis didelis, nors mano vaikas labai didelis nebuvo... Žodžiu, galėjo gal ir kruopščiau padaryti. Aj, dar vaikučiui skruostuką įpjovė. O visa kita - gerai, jaučiuosi dėkinga.
As pries tai kaip gimdyt perskaiciau foruma,ir ne viena karta.Sustojau ties A.Kitovienes.Paskambinau,atvaziavau,pradejom sneketi.Pirmas dalikas apie ka snekejom,apie pinigus.Ne apie tai kiek jau laiko as nescia,kaip jauciuos.Uzdainavo man 500lt,jei gimdysiu diena,800lt jei gimdysiu nakti.Man dar gymdyt reikejo bevieik ant Kaledu.Tai ji pasake kad neatvaziuos jei tai atsitiks per Kucias.As tiesiog panekoj atvaziavau namo
O mano drauge gymde pas M.Diliautiene,atsilepimai buvo geri(tiesa as ir anksciau ja maciau,ispudi ne bloga paliko)Ir vel paskambinau,atvaziavau,ji mane apziurejo.As iskart paklausiau ar atvaziuos per Kaledas,pasake ka kai praside saremiai kas 10 min bet kokiu metu skambint jai.Bet praejo Kaledos,o vaikiukas neskubejo.Pagulde mane i ligonine,jau ir naujieji greit.As vis juokavau kad per naujosius gimdysiu.Tai atsakymas buvo,net nesvajok.Bet saremiai gruodzio 29 vakare prasidejo.taip as nakti prasikankinau,akusere isejo miegot ,aparatas rode nesamones.Vyras paskambino apie 5val ryto.Labai greit atvaziavo.Pabare kodel anksciau nepaskambinau.Teko cezari daryt.dar po gimdymo tas kelias dienas uzsukdavo pasiklaust kaip as.M.Diliautiene primena mama-ji ir svelni,ir griezta.Jei galvosiu dar karta gimdyt,tai gimdysiu tik pas ja

as vel noriu pas ja gimdyti, tik dar jai ne skambinau..
man gimdyti iseina sausio pradzioje, tik bijau jei gimdymas prasidetu anksciau (ant naujuju m,), ar ji atvaziuotu???
ir moketi turbut reiketu daugiau negu iprastai?

Sveikos,
as esu pries sia daktare....vis anestuma pas ja lankiausi, kas kart nesdavau arba dovaneliu arba (dazniausiai) i kisene..........kelis kartus per nestuma gulejau ligoninej, priziurejo atrode, bet vis budavo labai patenkinta kai i kisene idedavai.....paskutini karta gulejau ligoninej, ryte nubego vandenys....o buvo tik 35 sav. pradzia.........apziurejo budintis daktaras ir pasake,kad ruosciausi gimdymui........tada pasukau daktarei 6 ryto.......o ji atvaziavo tik 10 val.....vyro deka pagulde i didesne gimdykla.........o ji atejsui pirmiausia pasake, kaip cia sugalvojau siandien gimdyti kai jos sunaus gimtadienis, as atseit baliavot turejau....................tada ji manes klausia, pati gimdysi ar cezari darom????
kaip as galiu zinoti????????paskui paziurejo, sako tu stipri, pati pagimdysi.......gimdziau
....17.36 val pagimdziau......vaikutis gime su traumom didelem...........jau lauke kruva daktaru......vaikiuka kita ryta isveze i santariskiu reanimacija....ten pragulejom visa menesi.....mane is VGN isleido po 3 dienu, dar po 2 pagulde su maziuku.....
santariskiiu daktarai klause kodel man nedare cdezario????
daktarei buvo sumoketa, apziureti atejo po dvieju dienu ir tai tik tada kai vyras paskambino........vaikiukui ir dabar bedu yra ir visur atsakymas de gimdymo traumos..........spreskit pacios.....
as esu pries sia daktare....vis anestuma pas ja lankiausi, kas kart nesdavau arba dovaneliu arba (dazniausiai) i kisene..........kelis kartus per nestuma gulejau ligoninej, priziurejo atrode, bet vis budavo labai patenkinta kai i kisene idedavai.....paskutini karta gulejau ligoninej, ryte nubego vandenys....o buvo tik 35 sav. pradzia.........apziurejo budintis daktaras ir pasake,kad ruosciausi gimdymui........tada pasukau daktarei 6 ryto.......o ji atvaziavo tik 10 val.....vyro deka pagulde i didesne gimdykla.........o ji atejsui pirmiausia pasake, kaip cia sugalvojau siandien gimdyti kai jos sunaus gimtadienis, as atseit baliavot turejau....................tada ji manes klausia, pati gimdysi ar cezari darom????
kaip as galiu zinoti????????paskui paziurejo, sako tu stipri, pati pagimdysi.......gimdziau
....17.36 val pagimdziau......vaikutis gime su traumom didelem...........jau lauke kruva daktaru......vaikiuka kita ryta isveze i santariskiu reanimacija....ten pragulejom visa menesi.....mane is VGN isleido po 3 dienu, dar po 2 pagulde su maziuku.....
santariskiiu daktarai klause kodel man nedare cdezario????
daktarei buvo sumoketa, apziureti atejo po dvieju dienu ir tai tik tada kai vyras paskambino........vaikiukui ir dabar bedu yra ir visur atsakymas de gimdymo traumos..........spreskit pacios.....
nieko sau