QUOTE(sniege_s @ 2012 03 29, 18:33)
vajetau...kodel taip toli?
Maniskis is ten
QUOTE(vasareuk @ 2012 03 29, 19:45)
*Na o mano maziukas auga ir stipreja ir savo pasiekimais kasdiena dziugina tevelius.
**Mokslo saknys karcios,bet vaisiai saldus...taip mane guosdavo mama dar kai ejau i mokykla,na tai ir as tave paguosiu
Ir dar-ka ismoksi ant peciu nenesiosi...taigi kai uzplus blogos mintys ar nuovatgis prisimink ir pakentek dar menesiuka
***O vestuves tai smagu
O kur svesit-Uk ar Lt?
****Man irgi smalsu.Mano kelios bendradarbes ir General manager yra is Pietu Afrikos,sake,kad labai nesaugi salis,as net atostogauti ten nedristu,nors labai idomu butu,Afrikos zemyne dar neteko buti.Kai jus issikraustysit papasakosit kaip ten yra is tikruju.
**Mokslo saknys karcios,bet vaisiai saldus...taip mane guosdavo mama dar kai ejau i mokykla,na tai ir as tave paguosiu
***O vestuves tai smagu
****Man irgi smalsu.Mano kelios bendradarbes ir General manager yra is Pietu Afrikos,sake,kad labai nesaugi salis,as net atostogauti ten nedristu,nors labai idomu butu,Afrikos zemyne dar neteko buti.Kai jus issikraustysit papasakosit kaip ten yra is tikruju.
* Smagu, kad viskas gerai ir kad turi drauge parkam maisyt
** Taip save ir guodziu
*** Svesim LT.
**** Mes bent karta i metus ten vykstam (kartu jau 8 metai) ir nemanau, kad labai nesaugu