Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(sniege_s @ 2012 03 29, 18:33)
vajetau...kodel taip toli?

Maniskis is ten ax.gif

QUOTE(vasareuk @ 2012 03 29, 19:45)
*Na o mano maziukas auga ir stipreja ir savo pasiekimais kasdiena dziugina tevelius.
**Mokslo saknys karcios,bet vaisiai saldus...taip mane guosdavo mama dar kai ejau i mokykla,na tai ir as tave paguosiu  biggrin.gif Ir dar-ka ismoksi ant peciu nenesiosi...taigi kai uzplus blogos mintys ar nuovatgis prisimink ir pakentek dar menesiuka smile.gif
***O vestuves tai smagu  wub.gif O kur svesit-Uk ar Lt?
****Man irgi  smalsu.Mano kelios bendradarbes ir General manager yra is Pietu Afrikos,sake,kad labai nesaugi salis,as net atostogauti ten nedristu,nors labai idomu butu,Afrikos zemyne dar neteko buti.Kai jus issikraustysit papasakosit kaip ten yra is tikruju.

* Smagu, kad viskas gerai ir kad turi drauge parkam maisyt thumbup.gif
** Taip save ir guodziu drinks_cheers.gif prezentacija jau kaip ir padarius, tik truputi pataisyt mokytoja rekomendavo. Bet dabar darbe uzsimane, kad pristatytume irgi ta pati, tai du kart reiks daryt doh.gif
*** Svesim LT.
**** Mes bent karta i metus ten vykstam (kartu jau 8 metai) ir nemanau, kad labai nesaugu schmoll.gif Zinoma reikia atsargos, kaip duru uzrakinimai ir atviru langu nepalikimai, bet tokios atsargos visur reikia. Ir zinoma priklauso kurioj jos dalyj, nes is vieno galo i kita kaip is UK i LT nuskrist tai ir tarpusavyj situacija skirias. Mes i Keiptauna kelsimes, galesit visos i svecius atvaziuot Afrika pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,

Vasareuk, aciu uz palaikyma...piktybinis mano diedas dar ir koks piktybinis.....
Dziaugiuosi, kad musu vaikuciai su vienodais vardais, vis kanors bendro mes atrandam su tavim....))
Smagu girdeti kaip tavo vaikiukas auga, saunuolis maziukas, perduok jam linkejimus 4u.gif
Astreja, aciu labai uz kvietima i Afrika, tikrai butu smagu pamatyti ta sali, bet turbtu ten labai brangi ir ilga kelione?
Sekmes tau kuo didziausios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege_s: 02 balandžio 2012 - 10:47
QUOTE(-Astreja- @ 2012 03 30, 08:19)

**** Mes bent karta i metus ten vykstam (kartu jau 8 metai) ir nemanau, kad labai nesaugu  schmoll.gif  Zinoma reikia atsargos, kaip duru uzrakinimai ir atviru langu nepalikimai, bet tokios atsargos visur reikia. Ir zinoma priklauso kurioj jos dalyj, nes is vieno galo i kita kaip is UK i LT nuskrist tai ir tarpusavyj situacija skirias. Mes i Keiptauna kelsimes, galesit visos i svecius atvaziuot Afrika pamatyt  bigsmile.gif

Sveciuotis tai mes megstam bigsmile.gif o kaip del darbu tenai,jau is anksto zinai kur dirbsi ar ieskosi vietoj?Bus labai idomu suzinoti apie darbo salygas ir ypatumus.
Papildyta:
QUOTE(sniege_s @ 2012 04 02, 09:47)
Sveikos mergytes,

Vasareuk, aciu uz palaikyma...piktybinis mano diedas dar ir koks piktybinis.....
Dziaugiuosi, kad musu vaikuciai su vienodais vardais, vis kanors bendro mes atrandam su tavim....))
Smagu girdeti kaip tavo vaikiukas auga, saunuolis maziukas, perduok jam linkejimus 4u.gif
Astreja, aciu labai uz kvietima i Afrika, tikrai butu smagu pamatyti ta sali, bet turbtu ten labai brangi ir ilga kelione?
Sekmes tau kuo didziausios 4u.gif

Gabrielius sake perduot aciu uz linkejimus,jis irgi siuncia labu dienu biggrin.gif
o kaip tavo dabartinis darbukas,atsimenu,kad buvai visai patenkinta juo?
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 04 04, 01:31)
Sveciuotis tai mes megstam  bigsmile.gif o kaip del darbu tenai,jau is anksto zinai kur dirbsi ar ieskosi vietoj?Bus labai idomu suzinoti apie darbo salygas ir ypatumus.
Papildyta:

Gabrielius sake perduot aciu uz linkejimus,jis irgi siuncia labu dienu  biggrin.gif
o kaip tavo dabartinis darbukas,atsimenu,kad buvai visai patenkinta juo?

Nauju darbu iki siol esu patenkinta. Kol kas viskas gerai, tuo ir labai dziaugiuosi.
Atsakyti
Striksi zuikis takučiu
Kiaušinį ridena.
Aišku - net krizės metu
Neblogai gyvena.

Pasitaikė akmenukas - Bumt!
Sudužo kiaušinukas..
Linkiu, kad Jusu Velykos
Būtų labiau pavykę!

Su Sv. Velykom mielos koleges! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, as studijuoju bendrosios praktikos slauga, specializacija pasirinkau anestezija ir renimacija, buvo bendruomenes slauga arba psichiatrine slauga, kaip manot ar geras pasirinkimas? nes neturiu kas patartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gajamaja @ 2012 04 09, 15:00)
Sveikos mamytes, as studijuoju bendrosios praktikos slauga, specializacija pasirinkau anestezija ir renimacija, buvo bendruomenes slauga arba psichiatrine slauga, kaip manot ar geras pasirinkimas? nes neturiu kas patartu smile.gif

Aišku , kad gera. tik diplominį darbą sunkiau rašyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2012 04 09, 15:20)
Aišku , kad gera. tik diplominį darbą sunkiau rašyti ax.gif

As turiu sia specializacija. O kodel sunkiau diplomini rasyti? man visiskai nesunku buvo,nors istikruju as tuo metu jau dirbau reanimacijoj, emiau savo ligonio atveji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 09 balandžio 2012 - 17:29
QUOTE(vasareuk @ 2012 04 09, 18:27)
As turiu sia specializacija. O kodel sunkiau diplomini rasyti? man visiskai nesunku buvo,nors istikruju as tuo metu jau dirbau reanimacijoj, emiau savo ligonio atveji.

sunkiau rašyti anestezija, nei bendruomenes slauga. Ir sunkiau apsiginti, bent jau pas mus taip buvo. Dabar tai nelabai apsiginsi imant 1 ligonio atvėji, reikia daugiau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 09 balandžio 2012 - 20:54
QUOTE(oaze 2 @ 2012 04 09, 19:53)
sunkiau rašyti anestezija, nei bendruomenes slauga. Ir sunkiau apsiginti, bent jau pas mus taip buvo. Dabar tai nelabai apsiginsi imant 1 ligonio atvėji, reikia daugiau. ax.gif

As kai neturejau su kuo palyginti tai atrode visai nesunku, tiesa sakant senokai tai jau buvo,gali buti,kad dabar daug sunkiau.Be to cia buvo islyginamosios studijos pirmi metai tai dar patys destytojai nelabai suprato kaip mus ten mokinti tai buvo lengviau,o be to mes jau visos dirbancios tai jau turejom daug praktiniu ziniu,ne tik teoriniu.Mes ejom kelios is musu skyriaus ir visos gavom arba 9 arba 10,zemesniu ivertinimu nebuvo biggrin.gif Is gynimo labiausiai isimine kaip viena destytoja ziovavo kitai galva ant peties padejusi ir atvirai rode nepagarba studentems gun_bandana.gif
Atsakyti
tai va as ir galvoju kaip cia bus su tuo diplominiu nes niekas i galva neateina, jei kokia tema sugalvoju netinka siai specializacijai, ir dabar daugiau darbai orientuoti i slaugytoja pvz slaugytojos veiksmai pragulu profilaktikai, arba kas itakoja slaugytojos darba ar kazkas panasaus visos temos isnagrinetos nezinau ka cia sugalvot.... smile.gif
Atsakyti
Gajamaja, ar teisingas pasirinkimas tik paciai spresti, nes priklauso kuri specializacija labiau traukia g.gif as is situ 3 variantu irgi rinkciausi sita ax.gif Del temos, as LT nedirbus, tai nezinau kokios butent slaugytojos atsakomybes, bet is mano patirties, sakyciau galima pvz rasyti deterioracijos simptomai intensyviam skyriui ir ka jie gali indikuoti (pvz kraujavimas, uzdegimai, smegenu sumusimai- galima pasirinkti kuri viena), arba centiniu kateteriu prieziura ir pavojai (infekcijos, ka matytai jei kazkas keistus, kaip daznai jie turetu buti keiciami ir pan), arba skysciu balancavimas ir kodel tai svarbu g.gif ir tt ax.gif

As katik grizau po savo vieno modulio atsiskaitymo, reikejo prezentacija daryt, tai taip gera, kad sita jau baigiau thumbup.gif tik rezultatu sulaukt beliko ax.gif dabar tik ese parasyt ir bus ramybe mano kieme biggrin.gif
Atsakyti