Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(-Astreja- @ 2012 02 24, 17:43)
Is aprasymo, viskas tikrai atrodo normalu  drinks_cheers.gif   o ir geriausias pientraukis neistrauks tiek kiek mazasis sugeba, taip, kad tikrai nepergyvenk, jei svoris auga, mazius ramus reiskias viskas gerai  4u.gif

Kad tavo zodziai Dievui i ausi smile.gif Na kolkas nusiteike optimistiskai.Itariu,kad as dabar turesiu is naujo pereiti visa vaiku ligu kursa,nes is to ka mokemes medkej jau nelabai atsimenu beto dirbdama su suaugusiais nieko gero apie vaiku ligas neismokau,taigi busiu dabar mama studente ir tave karts nuo karto atakuosiu klausimais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 24 vasario 2012 - 18:57
QUOTE(vasareuk @ 2012 02 24, 17:56)
Kad tavo zodziai Dievui i ausi  smile.gif Na kolkas nusiteike optimistiskai.Itariu,kad as dabar turesiu is naujo pereiti visa vaiku ligu kursa,nes is to ka mokemes medkej jau nelabai atsimenu beto dirbdama su suaugusiais nieko gero apie vaiku ligas neismokau,taigi busiu dabar mama studente ir tave karts nuo karto atakuosiu klausimais  biggrin.gif

Atakuok, ka galesiu atsakysiu, bet po kokiu 3-4 menesiu tavo mazasis jau bus isauges mano specializacija, tai nepazadu, kad daug kuo galesiu padet biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,
cia maciau kad nemazai yra dirbanciu uzsienyje smile.gif norejau paklausti kiek laiko uztrunka dokumentu tvarkymas isidarbinant uzsienyje pagal profesija.esu bps,galvoju apie emigracija:) tik man baisiai labai atrodo tie dokumentu tvarkymai. ar geriau pirma susitvarkyti dokumentus ar galiu jau ieskotis darbo is karto? ar kaip? please....padekit man zaliai smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2012 02 24, 19:32)
sveikutes,
cia maciau kad nemazai yra dirbanciu uzsienyje smile.gif norejau paklausti kiek laiko uztrunka dokumentu tvarkymas isidarbinant uzsienyje pagal profesija.esu bps,galvoju apie emigracija:) tik man baisiai labai atrodo tie dokumentu tvarkymai. ar geriau pirma susitvarkyti dokumentus ar galiu jau ieskotis darbo is karto? ar kaip? please....padekit man zaliai smile.gif blush2.gif

Kai man paciai neteko tuo persiregistravimu keliu eit, tai tiksliai nepasakysiu kur ko reikia. Bet as jusu vietoj pradeciau nuo salies pasirinkimo ir tada ziurekit koki ju reikalavimai, pvz JK reiktu ziuret NMC puslapyj ir ten bus surasyta ko jie tiksliai reikalauja, kad gaut registracija ir leidima ten dirbt. Be registracijos niekur negalesit legaliai dirbt, nebent rastumet skelbima, kur darbdavys iesko uzsienieciu ir sutinka padet su registracija. Ir salies i kuria vyksit kalbos mokejimas labai svarbu, tai jei nekalbat laisvai ta kalba, taippat galit pradet mokintis kol viska tvarkotes 4u.gif
Atsakyti
na kalba moku labai neblogai.va man tik labai idomu kiek laiko mazdaug uztrunka tas dokumentu tvarkymas,nes apie tai nelabai randu informacijos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2012 02 24, 19:49)
na kalba moku labai neblogai.va man tik labai idomu kiek laiko mazdaug uztrunka tas dokumentu tvarkymas,nes apie tai nelabai randu informacijos. smile.gif

priklauso ar atitinkat visus reikalavimus ir turit visus reikiamus dokumentus, nes tada netruks ilgai, kokia pora menesiu, bet jei kazko truksta, tada gali ir uzsitest. Kai priduosit dokumentus galit pradet ieskotis darbo, nes ten policijos patikrinimai ir kit uztrunka irgi koki menesi - du, o ir dauguma darbdaviu sutiks palaukt kol pareis dokumentai jei tai truputi uzsites.
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2012 02 24, 22:32)
sveikutes,

Sveika,
cia viskas labai priklauso i kokia sali planuoji vykti, bet keleta menesiu manua visur uztrunka, gal net ir daugiau.....
Astreja labai gerai pakomentavo.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege_s: 25 vasario 2012 - 10:27
QUOTE(-Astreja- @ 2012 02 24, 18:51)
Atakuok, ka galesiu atsakysiu, bet po kokiu 3-4 menesiu tavo mazasis jau bus isauges mano specializacija, tai nepazadu, kad daug kuo galesiu padet  biggrin.gif

Na per 3-4 men dar spesiu tave pakankint biggrin.gif Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Sveikos slaugutes, kaip senai cia nesilankiau. Gal jau ir pamirsot blush2.gif
Tai va gyvenu ir dirbu vis dar ten pat, kadangi vyras gavo darba toj pacioj vietoj ir mums derina valandas labai patogu- nereikia galvot apie vaiku prieziura.Be to jam labai reikejo nuo kazko pradet kad ismokt kalba kad veliau galetu dirbt pagal profesija. Tai taip ir uzsibuvom , dabar va pradedam svarstyt apie platesnus vandenis, geresnius darbus. Issiunciau savo CV i kelias slaugos agenturas, bet matyt kad sunkmetis su darbais UK jau geras menuo jokiu pasiulymu nera. Gal esat pacios per agenturas ieskojusios darbo? Kiek tai mazdaug uztrunka?
Atsakyti
smile.gif+2012 02 26, 11:29-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2012 02 26, 11:29)
Sveikos slaugutes, kaip senai cia nesilankiau. Gal jau ir pamirsot  blush2.gif
Tai va gyvenu ir dirbu vis dar ten pat, kadangi vyras gavo darba toj pacioj vietoj ir mums derina valandas labai patogu- nereikia galvot apie vaiku prieziura.Be to jam labai reikejo nuo kazko pradet kad ismokt kalba kad veliau galetu dirbt pagal profesija. Tai taip ir uzsibuvom , dabar va pradedam svarstyt apie platesnus vandenis, geresnius darbus. Issiunciau savo CV i kelias slaugos agenturas, bet matyt kad sunkmetis su darbais UK jau geras menuo jokiu pasiulymu nera. Gal esat pacios per agenturas ieskojusios darbo? Kiek tai mazdaug uztrunka?

Sveikute sugrizusi i Supermamas 4u.gif Smagu girdet,kad jums viskas neblogai sekasi,o del agenturu nieko negaliu patarti-as visada darbo ieskodavau tiesiogiai.Kiek atsimenu tai Zydra yra dirbusi per agentura,gal ji gales atsakyti i tavo klausima g.gif
Atsakyti
Po savaites busim Lietuvoj, pirma karta nuo isvykimo. Pusantru metu visu nemaciau.Ech... rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 02 26, 16:35-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2012 02 26, 16:35)
Po savaites busim Lietuvoj, pirma karta nuo isvykimo. Pusantru metu visu nemaciau.Ech... rolleyes.gif

Eina sau,negi taip greitai pusantru metu prabego??Dar atrodo visai neseniai planavai isvaziuoti,o pasirodo,kad tai buvo pries pusantru metu blink.gif
Na po tiek laiko atostogos tikrai bus puikios,visi bus issiilge labiausiai ir lepins jumis smile.gif As irgi Lietuvos labai pasiilgau,paskutini karta buvau rugseji.
Atsakyti