Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(vasareuk @ 2013 01 27, 18:58)

P.s.cia siaip mano pamastymai,jokiu budu nesakau,kad mokslai yra blogai smile.gif Sniege,o tu esi didele saunuole,kad toliau zingsniuoji i prieki,tikiu,kad kada nors igyvendinsi ir savo svajone isvaziuoti i Sveicarija.Tarp kitko zadam sia vasara vel vaziuot atostogu i tenai, maziukui Alpes parodyti norim(nors jis jau buvo Sveicarijoj,tik tuomet dar mamos pilvelyje smile.gif ).Gal ir tu planuoji vizita pas seseri sia vasara?...o beje,kaip vokieciu kalbos studijos einasi?

O rytdiena jau arteja fear.gif ...reiks traukti uniformas is lagamino ir ruostis ankstyvam rytui,oi,oio,oi..

Aciu tau labai uz palaikyma, zinai dalinai tai ir mokausi todel, kad su nauju universiteto diplomu ir uzsienyje geresnes salygas darbui galiu gaut.....o lietuvoj nuo 2018 metu irgi zada daryt pertvarka slaugytoju tarpe, pagal issilavinima....O del Sveicarijos dar nieko nesu suplanavus, labai noreciau, bet nezinau kokios bus galimybes, o vokieciu kalba dabar laikinai sustabdyta ir siek tiek primirsta.. blush2.gif Bet manau, kad su savo ziniom esant reikalui gana greit prisiminciau.. smile.gif
Sekmes tau darbelyje ir maziau stresuok, viskas bus gerai.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2013 01 29, 17:30)
lietuvoj nuo 2018 metu irgi zada daryt pertvarka slaugytoju tarpe, pagal issilavinima.

Gal galetumet placiau apie studijas parasyt blush2.gif
Kokia stojimo tvarka, kokia studiju kaina.
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 04, 11:29)
Aciu labai 4u.gif

LSMU slaugytoju po kolegijos dienines ir vf grupes neformuoja jau turbut kokie 4-5 metai, ar kada nors vel formuos, nezinau, liko tik po 12-tos klases o yra neakivaizdines studijos, trunkancios berods ax.gif 4,5metu kaina buvo apie 5000 metam tai netikslus skaiciukai nes studijavau dieniniam ,
http://lsmuni.lt/lt/...lauro-studijos/ po LSMU tinklalapi pasmalsauti galite
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2013 02 04, 15:48)
LSMU slaugytoju po kolegijos dienines ir vf grupes neformuoja

Aciu 4u.gif
Sita zinau, todel sniege_s ir klausiu apie Klaipedos universiteta.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
isibrausiu ir as i jusu buri blush2.gif Labai sudomino,jog yra atsiradusius
neakivaizdines slaugos studijos..Ir kaip supratau jos yra ir Klaipedos universitete
ir Kauno LSMU..Ar teisingai supratau?Gal kas nors mokotes neakivaizdziai?Atsiprasau jeigu jau rasete anksciau apie tai,tiesiog neperskaiciau visos temukes.. ax.gif Pati baigiau ergoterapija kolegijoje ir dabar domina slaugos studijos.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 04, 12:29)
Aciu labai 4u.gif

studiju kaina nepilni 5 tukst.lt metams, kaina buna skirtinga nuo sesijos kreditu.
Stoti gali tas kas baige kolegijas ar aukstesniasias mokyklas. Gali paskaityt KU puslapyje, ten viskas parasyta. O stojimo tvarka kaip ir visur, reik ziuret kada bus dabar stojims, pernai priiminejo dokus iki liepos 22 berods, paskui buvo dar papildomas priemimas. Studijos vadinasi....sutrumpintos istestines slaugos studijos. kaune lygiai tas pats irgi yra, tik ten girdejau, kad labiau spaudzia, bet as ten ir nenorejau, norejau arciau juros.... smile.gif Beje galima pasiskambint i univera ir viska isikamantinet, jie mielai viska atsako.
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2013 02 08, 12:26)
kaina buna skirtinga nuo sesijos kreditu.

g.gif gal ka ir is kolegijos ilyginamuju uzskaitytu? g.gif
As buvau baigus aukstesniaja med.m-kla, tai kaip stojau i islyginamasias kolegijoje, daug ka uzskaite.
Aciu Jums uz informacija 4u.gif
Mano anyta prie juros gyvena, zinau ta geri wub.gif wub.gif
O del mokslu....vyras kol kas nepasiraso verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 08 vasario 2013 - 11:37
Mergaites norejau paklausti, uzsienio salyse slaugytojo padejeja ar turi buti baigusi kokius kursus, ar pati darboviete apmoka?As LT studijavau slauga kolegijoje,bet nebaigiau, isejau i dekreta.O dabar galvoju ar apsimoka man baigti lt, ar geriau vaziuoti i uzsieni ir uzsidirbti pinigeliu ir tikrai daugiau uzdirbti...Na nezinau ar mane supratote:) Vistiek aciu uz pasisakymus:)
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 08, 13:37)
g.gif  gal ka ir is kolegijos ilyginamuju uzskaitytu? g.gif
As buvau baigus aukstesniaja med.m-kla, tai kaip stojau i islyginamasias kolegijoje, daug ka uzskaite.
Aciu Jums uz informacija 4u.gif
Mano anyta prie juros gyvena, zinau ta geri wub.gif  wub.gif
O del mokslu....vyras kol kas nepasiraso verysad.gif  verysad.gif

kolegijos islyginamuju neuzskaito, reikia viska is naujo mokytis...yra pas mus grupeje kelios tik pernai baige kolegija ir nieko joms neuzskaito....
Atsakyti
Sveiki o gal kas iš sesučių yra dirbusios vilniaus cenrtro polikninikoje polytiviojoje slaugoje gal galite plačiau aprašyti apie šį darbą,nes planuoju ten dirbti. Ačiū už atsakimą.
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 07, 11:56)
Sveikos 4u.gif  ,
isibrausiu ir as i jusu buri blush2.gif  Labai sudomino,jog yra atsiradusius
neakivaizdines slaugos studijos..Ir kaip supratau jos yra ir Klaipedos universitete
ir Kauno LSMU..Ar teisingai supratau?Gal kas nors mokotes neakivaizdziai?Atsiprasau jeigu jau rasete anksciau apie tai,tiesiog neperskaiciau visos temukes.. ax.gif  Pati baigiau ergoterapija kolegijoje ir dabar domina slaugos studijos.. 4u.gif

As baigiau Kaune,rasiau anksciau.Buvo 4,poto 3m,o dabar tik 2m.Kaina metams apie 8t.Per metus 4 mokymosi ciklai po 2savaites.
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2013 02 08, 11:26)
kaune lygiai tas pats irgi yra, tik ten girdejau, kad labiau spaudzia, bet as ten ir nenorejau, norejau arciau juros.... smile.gif Beje galima pasiskambint i univera ir viska isikamantinet, jie mielai viska atsako.

Spaudimo buvo doh.gif pasijutome rasytojomis,nes jau darbu rastu kiek ir slaugos planu,,,,,teko papluseti.Bet dabar smagu tureti bakalaura.(vienam darbo interviu ilgai skaite mano diplome disciplinas menedzeres,ir stebejosi tokia gausa dalyku...Airijoje as)
As gavau licenzija cia pries 7men.Bet darbai nesimeto,vis esu paieskose unsure.gif .Policijos formos,kad neteista laukiu 5men,nes be jos niekur neysidarbinsi-toks ystatymas.Ir dar reikia keleta sertifikatu isilaikyti.Cia kas 2m seseles isilaiko pirmos pagalbos,vaistu dalinimo,infekciju,paciento vartymo-nesimo ir smurto pries senus prevencijos sertifikatus.
Atsakyti