Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

Sveikos Koleges 4u.gif
Kiek pazistamu buvo iseje dirbti i seneliu namus, sugrizo...darbas labai sunkus.
Kauno klinikine ligonine reorganizacijos laukime, kiek zinau dabar nauju zmoniu nepriima g.gif Klinikose galima bandyt, bet dazniausiai ten siulo sunkius skyrius-reanimacija, priemimo sk.

Sekmes kas ieskot darbelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabriella777 @ 2012 12 03, 16:21)
Kaip galia, tai gal koki nors kursai organizuojami???
Aciu uz info

Nėra neakivaizdinių VIKO tikrai,nes pati ten studijuoju BPS.
Atsakyti
sveikos smile.gif su naujais metais!
pagalvojau, kad vienu metu cia musu buvo labai saunus burelis susirinkes, bet kaip visada buna gyvenime, issiskirstem viosos kas sau. pati cia nebuvau kokius 2 men uzsukus. bet kaip ir visi dabar fc, skaiciau apie UK sveikatos sistema, nieko ten nepasisakiau, nenorejau buti uzpulta smile.gif, bet prisiminiau musu poklabius cia smile.gif
ir kaip jus visos laikotes? kaip darbai sekasi?
vasare, tai zinoma vis fc matau smile.gif, grazus tavo Gabrielius, storuliukas toks smile.gif kada i darba galvoji grizti?
Kaip sekasi sniegei, astrejai?
as nuo sausio galo einu i univera pusmeciui, tobulinsiuos. ir noriu ir nelabai, nes bijau, kad bus man sunku, ir dirbti ir mokytis ir du mazus vaikus namie priziureti. nes reiks man ir ese ir egzus laikyt. na kaip nors. nes aisku darbas suteikia proga, moka uz mokslus, tai reik eit. nes pas mus jau yra tokios kalbos, kad kitais ar dar kitais metais gal nemokes darbas uz studijas, arba tik puse. nhs gi visada turi taupyti smile.gif
tai iki merignos, uzeisiu patikrinit ar atsisauke kas i mano kalbinima smile.gif

Atsakyti
Sveikos sesytės. Ar dar prisimenat mane? Senosios forumietės manau, kad dar atsimenat? Šiandien specialiai skaitinėjau senus pasisakymus, tai žiūriu 1,5metų praėjo nuo mano paskutinio. Labai laikas greitai bėga schmoll.gif
Dirbu operacinėj, kad ir kaip sunkiai apsipratau, bet ir šuo kariamas pripranta. Šimtą kartų norėjau pabėgti, bet darbo neatsirado, o į seną darbovietę savigarba neleido sugrįžti. Bet sakiau padirbėsiu operacinėj max 5metus ir nešiu kudašių. Krūviai pas mus nemaži, bet kai nuvžiuoju į kursus ir paklausau kiek kitur operacinėse dirba, tai mes palyginus poniškai turim.
Kaip jūs mergaitės laikotės? Kaip darbai? Kaip Žydra, Vasare jūsų mažytės atžalos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 08 sausio 2013 - 17:54
Sveikutes mergaites,kaip smagu vel sutikti senas drauges,pasiilgau jusu,mergaites smile.gif As irgi retokai i foruma uzeinu,bet siandien turbut nuojauta pakuzdejo,kad jau reikia biggrin.gif As jau vasario 5 griztu i darba,laikas bega,o as vis labiau bijau,mano zuikis visiskas maminukas-neskaitant to,kad dar krutimi maitinamas,net i tualeta kartu su manim eina,pratinu as ji ir viena pabuti,pradedam kartu zaisti,o kai jis isijaucia as pasitraukiu i sona arba iseinu i virtuve,bet kur tau,pora min ir jis is paskos atidunda ir i kelnes isikimba.Kartais su teciu palieku tai pradzioj nuverkia posma kai neranda manes,o po to viskas ok,tai tikiuosi tas pats ir pas auklyte bus,tuo labiau,kad ten bus dar vienas berniukas tai gales kartu zaisti.Rytoj bus 11 men tai jau bandysiu atpratinti nuo kruties,oi,bus mums reikalu,bijau,net pagalvot smile.gif
Astreja lyg zadejo isteketi rudeni ir isvaziuoti i Pietu Afrika,tikrai idomu kaip jai sekasi,gal atbegs kada ir pasipasakos.
Sniege,ir taves pasiilgom,kaip tu laikaisi,mergyt?
Fergie,turbut sesutes darbas visur sunkus-ir Lt ir cia kruviai nerealus,nors as kai atsimenu,kad reanimacijoj tik po 2-3 ligonius turedavom tai atrodo kaip rojus,nes pas mane skyriuj dabar bus 30 kai griziu,aisku,ne reanimacija,bet bus reikalu,kol as atostogose buvau net 3 sesutes is mano skyriaus pabego,o ir dabartine ieskosi kito darbo jau.
Zydra,sveikinu sugrizus i studentavimo laikus,saunuole,ka ismoksi-ant peciu nenesiosi bigsmile.gif
Atsakyti
labas Fergie, atsimenam atsimenam tave smile.gif
vasare, mano adoniui jau visi 2 metai, ir tai iki siol i tualeta braunasi kartu su manim smile.gif. kai as namie, tai visur mane sekioja. bet kai manes nera, tai viskas jam gerai, nerekia tikrai pastoviai ir manau daugiau zaidzia tada. viskas bus gerai. maitint as nustojau 6-7 men. bet man lengvai buvo, sekmes, dazniausiai kelios dienos, savaite sunku tada jau apsipras.
Atsakyti
laba diena,
gal nesupyksit,kad prašausi i Jūsų būrelį ax.gif
Trumpai apie save-prieš 18metų esu baigus medicinos mokyklą,bet pagal specialybę nedirbau
gyvenimas taip sudėliojo,kad nuo pernai dirbu globos namuose slaugytojos padėjėja,tai nutariau susitvarkyt licencija bendrosios praktikos slaugos.Jau pirmadienį būsiu kursuose Panevėžy.Bandysiu susirinkt tas 160val.Nerašiau asmeninio prašymo kursams,tikiuosi ir taip priims,darbe sutariau,kad atidirbsiu už nebūtas dienas.TruputĮ panikuoju,nes nežinau kaip tiksliai viską reikia daryti?Gal kuri tvarkėtės licenciją po ilgų nedirbimo metų ir pasidalinsit,kaip tai tinkamai padaryti?Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
as parasysiu darbo reklama smile.gif
agentura su kuria as kartais dirbu iesko seseliu ir akuseriu vaziuoti dirbti i Quatar.
did you know anyone that willing to work in Qatar basically we are recruiting nurses and midwives in Qatar. it's a good offer. just give our office number. we need paediatric nurses as well.

Gal kartais kas noretu pabandyti.
dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 11 sausio 2013 - 15:12
Sveikos, kaip smagu cia veiksma matyt bigsmile.gif

QUOTE(zydra30 @ 2013 01 06, 15:41)
Kaip sekasi sniegei, astrejai?

Kaip saunu del studiju thumbup.gif teisingai sakai- reik naudotis proga kol gali thumbup.gif zinau viena ligonine jau duoda tik puse study days, kita puse savo laike lankai, o ir moket manau neuzilgo paprasys drinks_cheers.gif

Aciu, kad klausi, man sekas gerai. Pasibaigiau specializacijos modulius, viena is rasiniu nuzprende naujagimiu specializacijos zurnalas isspausdint, tai baisiai dziaugiuos blush2.gif nuo lapkricio buvau paaukstinta i band 6 thumbup.gif bet jau padaviau notice, kad iseinu, nes kraustomes kitur ax.gif

QUOTE(vasareuk @ 2013 01 08, 18:43)
Astreja lyg zadejo isteketi rudeni ir isvaziuoti i Pietu Afrika,tikrai idomu kaip jai sekasi,gal atbegs kada ir pasipasakos.

eina sau, kaip greit laikas prabego, atrodo dar katik pasigimdei smile.gif

Taip, istekejau rudens pradzioj drinks_cheers.gif Afrikos planai truputi pasikoregavo. MB su darbu turi pirma i Tailanda 6 menesiam vykti, tai vyksiu ir as, o po to vyksim i Afrika. Tailande gal savanoriausiu ar ka tokiu veiksiu, nes visur ta seseliu registracija butina, o tai procesas neislengvuju unsure.gif tai nusprendziau, kad del 6 men neverta uzsiimt. Dabar kaip tik pradejau PAR seseliu registracijos procesa, o reikalavimai... wacko.gif na bet tikiuosi geriausio ax.gif teks ir egzamina laikyt, bet svarbiausia prieit ta stadija, kai prileidzia prie egzamino, o issilaikyt jau kaipnors issilaikysiu unsure.gif

QUOTE(2jolitka @ 2013 01 10, 10:10)
gal nesupyksit,kad prašausi i Jūsų būrelį ax.gif

sveika prisijungus 4u.gif nieko uzduotu klausimu negaliu patart- neteko susidurt.
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2013 01 10, 12:10)
Trumpai apie save-prieš 18metų esu baigus medicinos mokyklą

Sveika,
As ir pries 18 m. baigiau Panevezio med.m-kla smile.gif
Del licencijos-visa info http://www.vaspvt.gov.lt/node/178, paskambinus-maloniai bendrauja ir suteikia visa info.
Nebijokit nieko, svarbu tik noras yra dirbti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes!!!
Kaip smagu jus vel visas cia matyti!! O dar smagiau kad ir manes nepamirsote... ax.gif
Vasare, normalu visai, kad tavo lialius visur paskui tave begioja, mano mergina jau 5 metu ir irgi visur is paskos laksto, nepaleidzia manes visai, net sunkiai susitaiko kai i darba iseinu....bet nieko vaikai turi pratintis pabuti ir be mamu...
O as kadangi dar vis velkuosi su savo problemom ir nepavyko niekur isvaziuoti, tai, kad laiko veltui neleisti nusprendziau studente pabuti ir mokslus pabaigti, tad istojau i Klaipedos universiteta..... ax.gif biggrin.gif, ka tik gryzau is pirmos egzaminu sesijos....tai va tokie reikaliukai pas mane. Dirbu ten pat ir kol kas viskas gerai sekasi, tikiuosi, kad viskas taip ir toliau eisis, tik dar vis nepaleidziu tos svajones isvykti i Sveicarija, tikiuosi, kad kada nors pavyks.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege_s: 17 sausio 2013 - 08:35
Londone ziema, kaip man patinka smile.gif. tik ryt man reik i univera pradet eit, bijau, kad nebus kaip nuvaziuot, cia gi pas mus sniegas visada chosa atnesa smile.gif
sniege, saunuole, kad gerai tvarkaisi. juk nebutina niekur ir vaziuot, visada atrodo, kad ten kur musu nera, geriau smile.gif. o ka tu studijuosi?
Astreja, sveikinu nesenai sukurus seima:),ir sekmes kelionese.
Vasare, o tau pora savaiteliu ir i darba. kaip sekas nuo pienelio atpratint?
eisim su vaikais vel senio lipdyt i gardena smile.gif, sninga liuksiskai.
iki
Atsakyti