Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

Man asmeniškai rekomendacijas parašė skyriaus vyresnioji su vedėja,bet buvo patvirtinta ligoninės antspaudu ir pasirašyta vyr.gydytojo,kaip ir visi oficialūs dokumentai.Iš privačios šeimos klinikos parašė direktorė ir pasirašė,taip pat ant oficialaus įstaigos lapo su visais antspaudais ir rekvizitais,sunumeruota kaip ir pažymos iš darboviečių,kad ten dirbi.Darant vertimus buvo lygiai taip pat patvirtinta notaro ir pats vertimas,ir kad originalas tikras.
Atsakyti
QUOTE(ausrele302 @ 2013 08 06, 20:47)
Man asmeniškai rekomendacijas parašė skyriaus vyresnioji su vedėja,bet buvo patvirtinta ligoninės antspaudu ir pasirašyta vyr.gydytojo,kaip ir visi oficialūs dokumentai.Iš privačios šeimos klinikos parašė direktorė ir pasirašė,taip pat ant oficialaus įstaigos lapo su visais antspaudais ir rekvizitais,sunumeruota kaip ir pažymos iš darboviečių,kad ten dirbi.Darant vertimus buvo lygiai taip pat patvirtinta notaro ir pats vertimas,ir kad originalas tikras.

Ačiū už atsakymą, tai reikės paskui prašyti vedėjo ir slaugos adimistratoriaus smile.gif bet kadangi dar pati neilgai dirbu, tai dar biški palauksiu, iki kokių Kalėdų smile.gif o tu pati kur išvažiavus? smile.gif
Atsakyti
Dar tik važiuosiu.Kadangi seniai baigusi,tvarkausi diplomo pripažinimą.Mano išsilavinimas turi būti pripažintas užsienyje.Priešpažinimą iš Raudonojo Kryžiaus jau gavau,laukiu pilno.Dokumentai visi tiko,susimokėjau pinigėlius ir laukiu pažymos.Yra jau susidomėjusių manimi ligoninių.Ieškau savarankiškai darbo.Bandysiu į Šveicariją,kaip Sniegė kad norėjo:)
QUOTE(cukraus_vata @ 2013 08 07, 20:11)
Ačiū už atsakymą, tai reikės paskui prašyti vedėjo ir slaugos adimistratoriaus smile.gif bet kadangi dar pati neilgai dirbu, tai dar biški palauksiu, iki kokių Kalėdų smile.gif o tu pati kur išvažiavus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele302: 07 rugpjūčio 2013 - 22:41
Sveikos mergaites,stai ir as, senai jau cia buvau beuzsukusi..... ax.gif
Smagu, kad neapleidziat musu temos saunuoles 4u.gif Sveikos visos naujai prisijunge koleges!
vasareuk, smagu girdet kad tavo vaikuciai auga ir viskas ok, o mazylis tikras nenuorama...super! ir sveicarijos ziuriu nepamirsti...O tu saunuole, kad kovoji uz savo skyriu, taip ir turi elgtis administratore!
zydra saunuole, kad su mokslais tvarkaisi ir namie su vaikuciais suspeji, o kaip tau darbukas sekasi?
Astreja sveikinu tave su pilvelio gyventoju....tai super! wub.gif
ausrele laukiu tavo Sveicariskos registracijos kartu su tavim ir tikiu, kad tau viskas pasiseks! Ir nebijok kalbekis jau apie darbo pasiulymus, laikas greit prabegs!
O pas mane kaip visada pilna visokio chaoso gyvenime...esu dar vis LT, nes kaip seniau buvau minejus nepavyko isvaziuoti del vaiku, keliausiu jau i 2 kursa universiteto ir spejau per ta laika antra kart isteketi ir dar ne uz bet ko o uz Tuniso piliecio...kas inese i mano gyvenima dar daugiau chaoso.... tongue.gif Siuo metu jau visai nebe zinau, nei kur gyvensiu nei ka darysiu....Vat kokios naujienos pas mane... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege_s: 15 rugpjūčio 2013 - 15:25
Laba diena,

Sniege_s smalsu paliko, kokiam universitete ir ką konkrečiau studijuosit? Suprantu, tikriausiai slaugą, bet tai bus bakalauras, papildomos, ar magistras? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 08 15, 21:56)
Laba diena,

Sniege_s smalsu paliko, kokiam universitete ir ką konkrečiau studijuosit? Suprantu, tikriausiai slaugą, bet tai bus bakalauras, papildomos, ar magistras? Ačiū  4u.gif

As studijuoju slaugos bakalaura Klaipedos universitete, cia islyginamosios studijos, nekivaizdines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2013 08 15, 14:23)
Sveikos mergaites,stai ir as, senai jau cia buvau beuzsukusi..... ax.gif
Smagu, kad neapleidziat musu temos saunuoles 4u.gif  Sveikos visos naujai prisijunge koleges!
vasareuk, smagu girdet kad tavo vaikuciai auga  ir viskas ok, o mazylis tikras nenuorama...super! ir sveicarijos ziuriu nepamirsti...O tu saunuole, kad kovoji uz savo skyriu, taip ir turi elgtis administratore!
zydra saunuole, kad su mokslais tvarkaisi ir namie su vaikuciais suspeji, o kaip tau darbukas sekasi?
Astreja sveikinu tave su pilvelio gyventoju....tai super! wub.gif
ausrele laukiu tavo Sveicariskos registracijos kartu su tavim ir tikiu, kad tau viskas pasiseks! Ir nebijok kalbekis jau apie darbo pasiulymus, laikas greit prabegs!
O pas mane kaip visada pilna visokio chaoso gyvenime...esu dar vis LT, nes kaip seniau buvau minejus nepavyko isvaziuoti del vaiku, keliausiu jau i 2 kursa universiteto ir spejau per ta laika antra kart isteketi ir dar ne uz bet ko o uz Tuniso piliecio...kas inese i mano gyvenima dar daugiau chaoso.... tongue.gif Siuo metu jau visai nebe zinau, nei kur gyvensiu nei ka darysiu....Vat kokios naujienos pas mane... smile.gif

Labukas prazuvele 4u.gif na ir naujienos pas tave thumbup.gif Tai gal Sveicarija iskeisi I Tunisa? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 08 15, 23:18)
Labukas prazuvele 4u.gif na ir naujienos pas tave thumbup.gif Tai gal Sveicarija iskeisi I Tunisa? bigsmile.gif

neeee....i Tunisa neiskeisiu, bet dar nesam tiksliai nutare ka darysim ir kur nutupsim...greiciausisi kaskur europoje ir apie angliskasias salis pagalvoju, nes zmogus gerai kalba angliskai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2013 08 15, 20:55)
neeee....i Tunisa neiskeisiu, bet dar nesam tiksliai nutare ka darysim ir kur nutupsim...greiciausisi kaskur europoje ir apie angliskasias salis pagalvoju, nes zmogus gerai kalba angliskai.  smile.gif

Na tai susitiksim Uk bigsmile.gif mes su Zydra padesim tau licenzijos reikalus sutvarkyt.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 08 16, 00:15)
Na tai susitiksim Uk bigsmile.gif mes su Zydra padesim tau licenzijos reikalus sutvarkyt.smile.gif

Zinai visko gali buti....be to uzvakar gavau pasiulyma dirbiti arba Airijoj arba UK ir atsiunte nuorada pasiziureti del registraciju...zinai nieko ten nesuprantu, tai jei kartais sugalvociau tai tikrai prireiktu pagalbos... ax.gif O kur salygos darbo ir gyvenimo geresne UK ar Airijoj, man siulo apie 13- 15 eur atl.uz val. ar ati normalu tose salyse, man kaskaip lug mazokai atrodo? Bet as dar neatmetu galimybes isvykti ir i Sveicarija, vistiek ten labai noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2013 08 16, 11:18)
Zinai visko gali buti....be to uzvakar gavau pasiulyma dirbiti arba Airijoj arba UK ir atsiunte nuorada pasiziureti del registraciju...zinai nieko ten nesuprantu, tai jei kartais sugalvociau tai tikrai prireiktu pagalbos... ax.gif O kur salygos darbo ir gyvenimo geresne UK ar Airijoj, man siulo apie 13- 15 eur atl.uz val. ar ati normalu tose salyse, man kaskaip lug mazokai atrodo? Bet as dar neatmetu galimybes isvykti ir i Sveicarija, vistiek ten labai noreciau smile.gif

labas. tai sveikinu vel istekejus smile.gif
cia seseles darbui tiek siulo? manau mazoka, nebent cia dar be registracijos, tik kaip padejeja seseles, tai gali but. siaip manau bent apie 20 eur turetu but airijoj.
uk, ziurint kur dirbi, seneliu namuose manau maziau moka, nebent per agentura. bet kazkur nuo 15 iki 25 sv i val seseles uzdirba vidutiniskai. buna ir daugiau smile.gif
o as atostogauju, kur karsta, kosove smile.gif. ryt 32.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2013 08 16, 21:00)
labas. tai sveikinu vel istekejus smile.gif
cia seseles darbui tiek siulo? manau mazoka, nebent cia dar be registracijos, tik kaip padejeja seseles, tai gali but. siaip manau bent apie 20 eur turetu but airijoj.
uk, ziurint kur dirbi, seneliu namuose manau maziau moka, nebent per agentura. bet kazkur nuo 15 iki 25 sv i val seseles uzdirba vidutiniskai. buna ir daugiau smile.gif
o as atostogauju, kur karsta, kosove smile.gif. ryt 32.

Aciu uz sveikinima ax.gif
cia man viena agentura atsiunte pasiulyma rade mano cv internete. Man ir pasirode kad kaip seseliai tai mazokai, bet kai niekad nesidomejau angliskom algom tai tiksliai nezinojau. O tai airijoj ar uk algos didesnes? taip ir nesupratau.. blush2.gif Gerai tureti savu kolegiu visose salyse, viska susizinai, paskui jau buni asas pires visas agenturas ir neiseina jiems apmaut...))
O kosove dabar ramu? Geru tau atostogu!
Atsakyti