Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(sniege_s @ 2013 08 16, 21:37)
Aciu uz sveikinima ax.gif
cia man viena agentura atsiunte pasiulyma rade mano cv internete. Man ir pasirode kad kaip seseliai tai mazokai, bet kai niekad nesidomejau angliskom algom tai tiksliai nezinojau. O tai airijoj ar uk algos didesnes? taip ir nesupratau.. blush2.gif  Gerai tureti savu kolegiu visose salyse, viska susizinai, paskui jau buni asas pires visas agenturas ir neiseina jiems apmaut...))
O kosove dabar ramu? Geru tau atostogu!

nelabai zinau kiek tiksliai airijoj, bet euras dabar 0.8 svaro. tai jei 13-15 eu, tai tik 11 svaru, na tikrai mazokai. bet ar tu turi registracija? juk neturi dar. tai gal ir siulo kaip padejejai darba. kol neturi registracijos, tai normaliai.
o kosove ramu, bent jau musu kaime smile.gif. mano vyro tevas cia gyvena ir as jau beveik desimtmeti cia vaziuoju. vakar ir per serbija vaziavom, siena kirtom, viskas tvarkoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 16 rugpjūčio 2013 - 20:48
QUOTE(zydra30 @ 2013 08 16, 22:47)
nelabai zinau kiek tiksliai airijoj, bet euras dabar 0.8 svaro. tai jei 13-15 eu, tai tik 11 svaru, na tikrai mazokai. bet ar tu turi registracija? juk neturi dar. tai gal ir siulo kaip padejejai darba. kol neturi registracijos, tai normaliai.
o kosove ramu, bent jau musu kaime smile.gif. mano vyro tevas cia gyvena ir as jau beveik desimtmeti cia vaziuoju. vakar ir per serbija vaziavom, siena kirtom, viskas tvarkoj.

nu ta kad ne jie teiravosi ar as kartais neturiu kaskurios is siu saliu registrac.o kai parasiau kad ne atsiunte nuorodas kaip ir kur tas registracijas gauti. Jie darbina jau su registracijom, cia kaskas netaip...ar nebus taip kad jie darbina kaip i savo firma, o paskui dali algos sau pasiima. Zinai as labai rimtai dar nesvarciau ju pasiulymo nes dar nieko nezinau ko noriu ir ka mes darysim, bet manau jei sugalvociau tai geriau jau gavus registracija darbo pati pasieskoti, galesiu dar kitu agenturu pasiteiraut cia ne jie vieni man visokius laiskus siuntineja.
Atsakyti
Laba diena,

ar galit pasidalinti žiniomis apie senelių, sergančių demencija (silpnaprotyste) slaugymą slaugos namuose Anglijoje? smile.gif Ar sunku? Ar verta? Jei pasirinkimas tarp fabriko ir slaugos namų (aš nedirbus niekur), kurį variantą rekomenduotumėte? ax.gif

P.S. jei papuoliau ne į tą temą, gal nukreiptumėte tinkama linkme?.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(..seNse.. @ 2013 09 04, 16:44)
Laba diena,

ar galit pasidalinti žiniomis apie senelių, sergančių demencija (silpnaprotyste) slaugymą slaugos namuose Anglijoje? smile.gif Ar sunku? Ar verta? Jei pasirinkimas tarp fabriko ir slaugos namų (aš nedirbus niekur), kurį variantą rekomenduotumėte? ax.gif

P.S. jei papuoliau ne į tą temą, gal nukreiptumėte tinkama linkme?.. blush2.gif

Siulyciau rinktis fabrika,as fabrike nedirbusi,bet manau,kad nieko blogiau uz seneliu su demencija prieziura jau neberasit.
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 09 04, 19:19)
Siulyciau rinktis fabrika,as fabrike nedirbusi,bet manau,kad nieko blogiau uz seneliu su demencija prieziura jau neberasit.

Fabrika del kalbos rekomenduociau trumpam,o seneliu namus del karjeros.Nugi nera ne vienos ligos ,kuri butu lengva.Jus sesute?Jei yra galimybiu eiciau tik pagal specialybe,jei ne sesute-fabrike geriau.
Siandien ir as pradejau dirbti-Dievuleliau,kaip sunku.Galva vos laikosi,kaip skiriasi nuo Lt! Nezinau per kiek laiko pazinsiu visus senelius,kad galeciau be foto pasakyti ju vardus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 09 04, 21:38)
siandien ir as pradejau dirbti-Dievuleliau,kaip sunku.Galva vos laikosi,kaip skiriasi nuo Lt! Nezinau per kiek laiko pazinsiu visus senelius,kad galeciau be foto pasakyti ju vardus. unsure.gif

labas. kur pradejai dirbti, kazkur UK? pradzia visada sunki, manau veliau apsiprasi. sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 09 04, 21:38)
Fabrika del kalbos rekomenduociau trumpam,o seneliu namus del karjeros.Nugi nera ne vienos ligos ,kuri butu lengva.Jus sesute?Jei yra galimybiu eiciau tik pagal specialybe,jei ne sesute-fabrike geriau.
Siandien ir as pradejau dirbti-Dievuleliau,kaip sunku.Galva vos laikosi,kaip skiriasi nuo Lt! Nezinau per kiek laiko pazinsiu visus senelius,kad galeciau be foto pasakyti ju vardus. unsure.gif

Ne, aš ne sesutė... Visiškai be patirties su senais žmonėmis, tik aukle teko dirbti. Ten senelių 40, naktinė pamaina (3 naktys savaitėje), gal jie miega daugiau naktį...
Neramina, kad rinkimasis fabrikas-per agentūrą, seneliai - tiesiogiai ėjau ir siūlo...
Papildyta:
QUOTE(vasareuk @ 2013 09 04, 20:19)

Gal galite nors kiek nušviesti mane, kas per darbas tai? smile.gif Nes pareigų sąrašas apraše neatrodo labai bauginantis, o realiai kas dirbęs nuomonės neteko girdėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..seNse..: 04 rugsėjo 2013 - 22:34
QUOTE(zydra30 @ 2013 09 04, 21:50)
labas. kur pradejai dirbti, kazkur UK? pradzia visada sunki, manau veliau apsiprasi. sekmes smile.gif

Ie,kruvis didelis,51 residentas nakty 1 sesute su 3 care assistantais,o diena 1 sesute 8val o kita 12 val dirba...karsta tikrai nuo darbo.
Tu kur dirbi ir kiek moka y val?
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 09 05, 19:26)
Ie,kruvis didelis,51 residentas nakty 1 sesute su 3 care assistantais,o diena 1 sesute 8val o kita 12 val dirba...karsta tikrai nuo darbo.
Tu kur dirbi ir kiek moka y val?

Labas. airijoj ane? na Ir kaip, pirmas menuo. apsipratai ar begti norisi? as dirbu londone, labai specializuotoj ligoninej, tik vaiku akiu susirgimai, problemos. uztai vasara ir laikiau egzaminus, kad buciau labiau apsisvietus optalmologijoj smile.gif
kaip kitos laikosi? vasare auuu smile.gif
astreja, kaip tu? nelabai gal ir interneto turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 16 rugsėjo 2013 - 09:20
....po 3sav darbo jau galiu sakyt apsipratau,bet vis dar bijau atsiliepti telefonu unsure.gif o uz savaites jau startuosiu poste pati viena,be priziuretojos salia.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2013 09 16, 08:17)
Labas. airijoj ane? na Ir kaip, pirmas menuo. apsipratai ar begti norisi? as dirbu londone, labai specializuotoj ligoninej, tik vaiku akiu susirgimai, problemos. uztai vasara ir laikiau egzaminus, kad buciau labiau apsisvietus optalmologijoj smile.gif
kaip kitos laikosi? vasare auuu smile.gif
astreja, kaip tu? nelabai gal ir interneto turi?

Zydra,uzmaciau liniuote,oi tu slapuke,sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif o zinok as irgi laukiuosi,tik mums dar tik 9 savaiteles wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 09 17, 19:58)
....po 3sav darbo jau galiu sakyt apsipratau,bet vis dar bijau atsiliepti telefonu unsure.gif o uz savaites jau  startuosiu poste pati viena,be priziuretojos salia.

Nepergyvenk,man irgi taip buvo 4u.gif o kolege filipiniete pasakojo,kad pradzioj suskambus telefonui begdavo i tualeta,kad tik carer angle atsilieptu biggrin.gif o dabar galeciau reception dirbti,tik kartais uzknisa,kad uzsirasau zinute,kuria perduot reikia,o to zmogaus surasti neimanoma,turi eit i kita skyriu,ieskot,ypac jei zinute urgent.
Bet pas jus tai ziaurus kruvis,pas mane 30 lovu skyriuj,tai pats didziausias skyrius musu centre tai mes jau visad skundziames,bet jei reiktu su 51 dirbti,kad ir tas 4 val kai kitas sesute iseina namo tai neisivaizduoju,turbut as irgi namo eiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 09 17, 23:26)
Zydra,uzmaciau liniuote,oi tu slapuke,sveikinimai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif o zinok as irgi laukiuosi,tik mums dar tik 9 savaiteles wub.gif

nu tai sveikinu labai ir jus smile.gif tai jau 2014 bus leliukas. kaip jauties. man toks laikas apie 9 sa buvo labia nekoks, pykino pastoviai.
Atsakyti