Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(**Leila** @ 2011 08 29, 12:40)
Maslauskas (Kaunas) arba Bagdonas (Klaipeda) cia tik mano nuomone. 4u.gif Vaziuoti verta, tikrai, nes Vln nzn ne vieno. Pvz Radzevicius daro du randus, tai pas ji ne uz ka neiciau, Vaiciuno darbu nemaciau, o Vitkus kainas uzlenkstes juodai 4u.gif

Aciu 4u.gif
Ziuriu albuma, as apakus..... Geraja prasme
Del dvieju randu pritariu drinks_cheers.gif
Tai pirmasis zingsnis butu issiusti nuotraukas ir gauti konsultacija neakivaizdziai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 29 rugpjūčio 2011 - 12:05
QUOTE(Katrix @ 2011 08 29, 13:00)
Aciu  4u.gif
Ziuriu albuma, as apakus..... Geraja prasme

thumbup.gif

Pinavija, Solimar daline plastika atlikta, gal tau irgi tokios uztektu, tai randas trumpesnis butu 4u.gif
Atsakyti
Leila, pamacius nuotraukas, suprantu, kodel esi uz OP. Be jos TOKIU rezultatu tai aisku nebus 4u.gif
Beje, maloniai nustebino, kaip greitai merginoms gija randai thumbup.gif
Sakes, apses mane dabar velnias, kaip noriu doh.gif
Atsakyti
Leila, jei ne paslaptis, kiek turėjai svorio ir ūgio operacijos dieną?? Skaičiau skaičiau temas, tai metai svori prieš op... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 08 29, 13:51)
Leila, jei ne paslaptis, kiek turėjai svorio ir ūgio operacijos dieną?? Skaičiau skaičiau temas, tai metai svori prieš op... g.gif

As neturejau op 4u.gif
Paskaityk kas ant mano albumo parasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 29 rugpjūčio 2011 - 13:08
QUOTE(**Leila** @ 2011 08 29, 14:08)
As neturejau op 4u.gif
Paskaityk kas ant mano albumo parasyta.

supratau smile.gif
Atsakyti
R. Bagdonas konsultuoja ir Kaune (Grozio akademijoje). O gal yra kokiu atsiliepimu apie G. Papecki? ax.gif
Apie Viksraiti as ir nelabai kokiu atsiliepimu turiu smile.gif
Ir apie G. Babajan gal ka teko girdeti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 29 rugpjūčio 2011 - 14:12
QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 29, 15:09)
R. Bagdonas konsultuoja ir Kaune (Grozio akademijoje). O gal yra kokiu atsiliepimu apie G. Papecki? ax.gif
Apie Viksraiti as ir nelabai kokiu atsiliepimu turiu smile.gif
Ir apie G. Babajan gal ka teko girdeti?

Kazkuri daresi pas Papecki, gal Solimar?
Atsakyti
atsibodo skaityt smile.gif ieskau apie ta viksraiti atsiliepimu, dar nepriejau, arba praleidau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2011 08 29, 15:47)
atsibodo skaityt smile.gif ieskau apie ta viksraiti atsiliepimu, dar nepriejau, arba praleidau smile.gif

Man yra likę tik kokias 2 temas perskaityt, tai iš bendro vaizdo kurį susidariau aš nesirinkčiau Vikšraičio ir Radzevičiaus..
Atsakyti
Man paskutiniu metu ir kiek teko girdeti tai Viksraicio nesirinkciau schmoll.gif
Atsakyti
del radzeviaciaus tai labiausiai abidna, kad jis toks nepopuliarus smile.gif man is sugiharos peskom pareit butu galima, o dabar visi keliai i kauna veda smile.gif
parodziau vyrui jusu pilvus, tai jau dabar nebekalba, kad man nereikia op darytis. pamate su kokiais pilvais darosi, tai nutilo. smile.gif
Atsakyti