Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(dija @ 2011 08 29, 15:47)
atsibodo skaityt smile.gif ieskau apie ta viksraiti atsiliepimu, dar nepriejau, arba praleidau smile.gif

Tu paziurek albume Beatuk foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2011 08 29, 16:13)
del radzeviaciaus tai labiausiai abidna, kad jis toks nepopuliarus smile.gif man is sugiharos peskom pareit butu galima, o dabar visi keliai i kauna veda smile.gif
parodziau vyrui jusu pilvus, tai jau dabar nebekalba, kad man nereikia op darytis. pamate su kokiais pilvais darosi, tai nutilo. smile.gif

Ne populiarume esme, o jo darbo taktikoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 08 29, 16:18)
Papildyta:

keistas randas, ausys tos sone ir atrodo, kad zuikio lupa sypsosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2011 08 29, 16:18)
Papildyta:

taktika, tai tas pjuvis kaip nikaras ar ne? bet jei konkreciai pasakai, kad taip nepjautu, gal ir normalus tas pjuvis butu? is kitos puses, gal jam nedailiai gaunasi tas lygus pjuvis...
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2011 08 29, 16:22)
taktika, tai tas pjuvis kaip nikaras ar ne? bet jei konkreciai pasakai, kad taip nepjautu, gal ir normalus tas pjuvis butu? is kitos puses, gal jam nedailiai gaunasi tas lygus pjuvis...

pas Radzeviciu tai ir blansa darėsi, jos rezultatas man visai nieko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2011 08 29, 16:22)
keistas randas, ausys tos sone ir atrodo, kad zuikio lupa sypsosi smile.gif
Papildyta:

mergaites gaunas neligus pjiuvis del to sake gyd.kad ira strijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kometa1971: 29 rugpjūčio 2011 - 15:39
dar va kazkokia idomybe girdejau, kad sutvarko pilva per bamba. man tai tiktu, nes strijos apie bamba susiteklusios. niekas tonedare is cia esanciu?
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2011 08 29, 16:48)
dar va kazkokia idomybe girdejau, kad sutvarko pilva per bamba. man tai tiktu, nes strijos apie bamba susiteklusios. niekas tonedare is cia esanciu?

manau, kad niekas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 08 29, 16:36)
pas Radzeviciu tai ir blansa darėsi, jos rezultatas man visai nieko...  4u.gif

Man netinka statmenas randas, o jis kitaip neoperuoja 4u.gif
QUOTE(kometa1971 @ 2011 08 29, 16:37)
mergaites gaunas neligus pjiuvis del to sake gyd.kad ira strijos g.gif

Ir del poodzio paslankumo ar kaip ten...
QUOTE(dija @ 2011 08 29, 16:48)

Negirdejau tokio dalyko, net neisivaizduoju kaip galima sutvarkyti, jei oda tempiama i apcia ir nupjaunama g.gif
Atsakyti
oi ryt man didžių apsisprendimų diena, eisiu pas chirurgą į polikliniką, kad jis blaiviai įvertintų situaciją ir jei pasakys, kad tik pjaut(kuo aš neabejoju), tada kitas vizitas užsirašyti datą ir op
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 08 29, 18:34)
oi ryt man didžių apsisprendimų diena, eisiu pas chirurgą į polikliniką, kad jis blaiviai įvertintų situaciją ir jei pasakys, kad tik pjaut(kuo aš neabejoju), tada kitas vizitas užsirašyti datą ir op

trupineli, sekmes tau ryt 4u.gif O tai kaip pas chirurga paprastai uzsirasai ir jis pakonsultuoja del pilvo?
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 29, 21:33)
trupineli, sekmes tau ryt  4u.gif  O tai kaip pas chirurga paprastai uzsirasai ir jis pakonsultuoja del pilvo?

na nžn, bet ašeinu pasiklaust ar tikrai man ten tie raumenys išsiskyrę ir ar nėra kokios išvar-os, nes va pažįstamai rado išvaržą tai ligonių kasos apmokėjo op, jai ten kažkaip per bambą darė, tiksliai nžn, bet ir pašalino odos perteklių, o mokėt nieko nereikėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 08 29, 21:46)
na nžn, bet ašeinu pasiklaust ar tikrai man ten tie raumenys išsiskyrę ir ar nėra kokios išvar-os, nes va pažįstamai rado išvaržą tai ligonių kasos apmokėjo op, jai ten kažkaip per bambą darė, tiksliai nžn, bet ir pašalino odos perteklių, o mokėt nieko nereikėjo 4u.gif

bigsmile.gif ooo geras,bet is tiesu galetu valstybe mamytem kompencuoti ant pilvuku operacijos nors tom kurios turi 2-3-4vaikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 08 29, 21:46)

Bet tokiu atveju vargu ar gali darytis op privačioj klinikoj.... Tada jau tik valstybinė ligoninė manau. Lauksiu žinių, trupinėli smile.gif
Atsakyti