QUOTE(Donaciukas @ 2011 06 15, 22:07)
3 sav tikrai uzteks, pati buvau 3 sav grizus,nors realiai tai jau po 2 buciau galejusi skristi namo
o tai faina jei uzteks tai bus galima bilietus pirkti pirmy atgal aciu uz atsakyma
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 06 16, 09:16)
SVeikutes
As cia karts nuo karto uzsuku pas jus. Labai laukiu savo op, nebegaliu jau taip gyvent, kosmaras kazkoks, nebepasitikiu savim, net su draugem i koki kluba geda nulekt nes nenoriu girdet, kad va trecio laukias, o vyna geria

Ir pries vyra savo gedinuos saves nenoriu, kad liestus prie manes. Aj vienzo labai tas pilva baisunas man trugdo gyvent

Susitariau op spalio men darytis po dukrytes gimtadienio, nes dar maitinu mazaja, bet taip sunku islaukt to rudens
Noreciau paziuret foto kaip keiciates ir grazejat po op, bet nieks nebeprase emeilo kur savo baisuokli siust
man lygiai taip pat, o ypac kai pradejo sveikinti su treciu

tai net apsiverkiau namie, sako sveikinam matau trecias tuoj pasibels

plius jau depresuot pradejau nes jei reikia kur i koki baliuka ar siaip negaliu apsirengti taip kaip man patinka o rengiuosi taip kad labiau pilva slepti

ir aplamai net prie vyro gedinuosi persirengineti o nesneku kokia geda jei nuoga pamato

as siaip ir greiciau daryciausi bet kad virssvorio turiu, tikiuosi labai iki ziemos sukusti jei ne teks operacija nukelti pavasariui, ar netgi vasarai