Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(Muse @ 2011 06 14, 14:24)
Gal pades, jei pasakysiu, kad Maslauskas superinis gydytojas? Uzskaitysit kaip foto smile.gif

Ne ne ne, tiesiog atleidžiam už vėlavimą, bet foto vis vien labai noriu pažiūrėti smile.gif

QUOTE(trupinelis @ 2011 06 14, 14:43)
tai tokia gazelė pasijaučiau thumbup.gif nors iš tiesų esu panaši į nėščią begemotę doh.gif

Net neabejoju, kad gerai visai atrodai smile.gif

Įdomu, kiek laiko po op negalima kelti? Mano mažasis dar norės rudenį tikrai ant rankų g.gif Bet aš tikrai nenoriu ir nebegaliu laukt ilgiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 14 birželio 2011 - 14:55
QUOTE(Dudute @ 2011 06 14, 12:52)
Ne ne ne, tiesiog atleidžiam už vėlavimą, bet foto vis vien labai noriu pažiūrėti smile.gif
Net neabejoju, kad gerai visai atrodai smile.gif

Įdomu, kiek laiko po op negalima kelti? Mano mažasis dar norės rudenį tikrai ant rankų g.gif Bet aš tikrai nenoriu ir nebegaliu laukt ilgiau schmoll.gif

man neleido kelt 5sav. bet sake daugiau tai del krutines ,bet del pilvo istikruju taip pat negalima.(man dare is kart 2op) mano dukrytei tada 7 men buvo. bet nieko,issivertem. Vyras daugiau ziurejo,mama padejo. smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, jau seniai jus skaitineji blush2.gif nes pilvo plastika mano didziausia svajone, nedrisau rasyti kol nepasikalbejau su vyru bigsmile.gif aisku nesitikejau kad sutiks, bet apsirikau thumbup.gif
siaip jau mazdaug supratau kad vienas is labiausiai giriamu daktaru K.M ax.gif

siaip as planauoju operuotis ziema gruodzio menesi.

jau skaiciau senose jusu temose kad pries operacija reik numesti visus bereikalingus kg, bet daleskim man iki norimo svorio truksta numesti 10 kilogramu, bet pagalvojau gal galima ir maziau g.gif nes jei gerai supratau muse po operacijos kg mete ? g.gif

ir ar man uztektu 3 savaiciu grizti i lt?
nepykit jei kartojuosi su klausimais nes po tiek skaitymo viskas susipainiojo man smile.gif
lauksiu atsakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neox @ 2011 06 15, 15:42)
sveikos merginos, jau seniai jus skaitineji  blush2.gif nes pilvo plastika mano didziausia svajone, nedrisau rasyti kol nepasikalbejau su vyru bigsmile.gif aisku nesitikejau kad sutiks, bet apsirikau thumbup.gif
siaip jau mazdaug supratau kad vienas is labiausiai giriamu daktaru K.M ax.gif

siaip as planauoju operuotis ziema gruodzio menesi.

jau skaiciau senose jusu temose kad pries operacija reik numesti visus bereikalingus kg, bet daleskim man iki norimo svorio truksta numesti 10 kilogramu, bet pagalvojau gal galima ir maziau g.gif nes jei gerai supratau muse po operacijos kg mete ? g.gif

ir ar man uztektu 3 savaiciu grizti i lt?
nepykit jei kartojuosi su klausimais nes po tiek skaitymo viskas susipainiojo man smile.gif
lauksiu atsakymu smile.gif

3 sav tikrai uzteks, pati buvau 3 sav grizus,nors realiai tai jau po 2 buciau galejusi skristi namo mirksiukas.gif
Atsakyti
SVeikutes 4u.gif
As cia karts nuo karto uzsuku pas jus. Labai laukiu savo op, nebegaliu jau taip gyvent, kosmaras kazkoks, nebepasitikiu savim, net su draugem i koki kluba geda nulekt nes nenoriu girdet, kad va trecio laukias, o vyna geria doh.gif Ir pries vyra savo gedinuos saves nenoriu, kad liestus prie manes. Aj vienzo labai tas pilva baisunas man trugdo gyvent verysad.gif Susitariau op spalio men darytis po dukrytes gimtadienio, nes dar maitinu mazaja, bet taip sunku islaukt to rudens verysad.gif
Noreciau paziuret foto kaip keiciates ir grazejat po op, bet nieks nebeprase emeilo kur savo baisuokli siust unsure.gif
Atsakyti
DĖMESIO naujokėms ar seip užklystančiom į mūsų temukę!!!!!!
turime savo fotki.com albumiuką,slaptažodis nuo jo bus duodamas tik aktyviai dalyvaujančiom pora savaičių ir pirmiausiai atsiuntus nuotrauką idani,Ausra1976 ar *Leila*,mes patalpinam į fotki.com tada gaunate prisijungimą ir visos draugiškai dalyvaujam temoje ir aptarinėjame....

Nukopinau is praeitos temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaciukas @ 2011 06 15, 22:07)
3 sav tikrai uzteks, pati buvau 3 sav grizus,nors realiai tai jau po 2 buciau galejusi skristi namo mirksiukas.gif

o tai faina jei uzteks tai bus galima bilietus pirkti pirmy atgal aciu uz atsakyma 4u.gif

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 06 16, 09:16)
SVeikutes  4u.gif
As cia karts nuo karto uzsuku pas jus. Labai laukiu savo op, nebegaliu jau taip gyvent, kosmaras kazkoks, nebepasitikiu savim, net su draugem i koki kluba geda nulekt nes nenoriu girdet, kad va trecio laukias, o vyna geria  doh.gif  Ir pries vyra savo gedinuos saves nenoriu, kad liestus prie manes. Aj vienzo labai tas pilva baisunas man trugdo gyvent  verysad.gif  Susitariau op spalio men darytis po dukrytes gimtadienio, nes dar maitinu mazaja, bet taip sunku islaukt to rudens  verysad.gif
Noreciau paziuret foto kaip keiciates ir grazejat po op, bet nieks nebeprase emeilo kur savo baisuokli siust  unsure.gif

man lygiai taip pat, o ypac kai pradejo sveikinti su treciu nestuke.gif blink.gif tai net apsiverkiau namie, sako sveikinam matau trecias tuoj pasibels doh.gif plius jau depresuot pradejau nes jei reikia kur i koki baliuka ar siaip negaliu apsirengti taip kaip man patinka o rengiuosi taip kad labiau pilva slepti verysad.gif ir aplamai net prie vyro gedinuosi persirengineti o nesneku kokia geda jei nuoga pamato doh.gif as siaip ir greiciau daryciausi bet kad virssvorio turiu, tikiuosi labai iki ziemos sukusti jei ne teks operacija nukelti pavasariui, ar netgi vasarai doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
depresuojanciu daug ziuriu,as ir viena is tu verysad.gif
katik skambinausi i klinika ir uzsirasiau konsultacijei 29d,birzelio,o op uzsirezervavau 5d,liepos smile.gif laukiu ziaurei keliones i Lt,kad is jos išvažiuosiu nebedepresuojanti smile.gif
As grištu tik 12dienu turiu jau ir atgalini bilieta,bet ko del grožio nepaaukosi?teks atidet bent kokiai savaitei bilietukus,nes matau kad pora savaiciu pakanka po operacijos atsigaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neox @ 2011 06 16, 15:31)
plius jau depresuot pradejau nes jei reikia kur i koki baliuka ar siaip negaliu apsirengti taip kaip man patinka o rengiuosi taip kad labiau pilva slepti verysad.gif ir aplamai net prie vyro gedinuosi persirengineti o nesneku kokia geda jei nuoga pamato doh.gif as siaip ir greiciau daryciausi bet kad virssvorio turiu, tikiuosi labai iki ziemos sukusti jei ne teks operacija nukelti pavasariui, ar netgi vasarai doh.gif

nesijausk vieniša....

O kam nors buvo daryta dalinė pilvo plastika?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neox @ 2011 06 16, 15:31)
o tai faina jei uzteks tai bus galima bilietus pirkti pirmy atgal aciu uz atsakyma 4u.gif
man lygiai taip pat, o ypac kai pradejo sveikinti su treciu nestuke.gif  blink.gif tai net apsiverkiau namie, sako sveikinam matau trecias tuoj pasibels doh.gif plius jau depresuot pradejau nes jei reikia kur i koki baliuka ar siaip negaliu apsirengti taip kaip man patinka o rengiuosi taip kad labiau pilva slepti verysad.gif ir aplamai net prie vyro gedinuosi persirengineti o nesneku kokia geda jei nuoga pamato doh.gif as siaip ir greiciau daryciausi bet kad virssvorio turiu, tikiuosi labai iki ziemos sukusti jei ne teks operacija nukelti pavasariui, ar netgi vasarai doh.gif

As tai vasara nenoriu kazkaip darytis, nes teks visalaik namie prasedet, o taip noris vasara kur aktyviau padalyvaut o ir dukryte palepint savo pienuku iki pirmo gimtadienio noris, nors artimaiusi zmones jau patys ragina kuo greiciau darytis ta op, nes mato kaip jauciuos verysad.gif
Kabu cia siotj temoj nuo tada kai pradejau savo dukrytes lauktis ir va jau beveik pusantru metu kasdien dienai baigiantis pagalvoju, kad va po truputeli artekju link savo tikslo, tai palyginus nebelabai daug ir liko laukt nepilni 4men... Jau svajoju kaip kita vasara ilysiu i atskira bikini kaip dziaugsiuos ziuredama i veidrodi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 06 16, 15:56)
nesijausk vieniša....

tikrai nesijauciu smile.gif
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 06 16, 21:04)
As tai vasara nenoriu kazkaip darytis, nes teks visalaik namie prasedet, o taip noris vasara kur aktyviau padalyvaut o ir dukryte palepint savo pienuku iki pirmo gimtadienio noris, nors artimaiusi zmones jau patys ragina kuo greiciau darytis ta op, nes mato kaip jauciuos  verysad.gif 
Kabu cia siotj temoj nuo tada kai pradejau savo dukrytes lauktis ir va jau beveik pusantru metu kasdien dienai baigiantis pagalvoju, kad va po truputeli artekju link savo tikslo, tai palyginus nebelabai daug ir liko laukt nepilni 4men... Jau svajoju kaip kita vasara ilysiu i atskira bikini kaip dziaugsiuos ziuredama i veidrodi  wub.gif

nu o man neiseina kitaip nes reik taikytis pries sunaus atostogu, sakau planuoju ziema nes jam beveik 3 sav sav atostogu tai parlektum i lt, o jei ne paliksiu it su vyru ir anyta pasikviesiu kad pabutu su jais kol as lt busiu.
siaip as vasara ir noreciau jau but be pilvo, dar ir uz 10 dienu vaziuoju pas uosvius i sardinijos sala nu nenoriu prie juros doh.gif bet vistiek teks, tai ieskau maudomuko bendro kad kazkaip neisdrebtu pilvas doh.gif

dar galvoju aplamai gal daktarui parasyti i emaila paklaust kaip ten su tuo svorio metimu kiek mazdaug kg reik numesti jei virsvoris yra g.gif
Atsakyti
As tai neturiu kito pasirinkimo,tik vasara galiu operuotis smile.gif Tik kazin kaip bus su karsciais LT,baisu truputi kad prakaituos po korsetu,kad kokia infekcija neisimestu unsure.gif
Atsakyti