Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

as vakar vakare sugalvojau parasyti emaila K.M. ir dar parasiau R.B galvoju kelias neproblema dasigausiu ir iki klaipedos, nes pirmais rinkausi is kauno arba vilniaus, siandien ryte radau R.B atsakyma, nes as klausiau del svorio, o dar radau ir K.M tai jis prase kad atsiusciau foto tai pamates situacija daugiau galetu patarti, gal ir nereiktu daug svorio numesti o riebalus nusiurbtu bigsmile.gif ir pilvo plastika padarytu, tai vakare gris vyras is darbo ir liepsiu kad pafotkintu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neox @ 2011 06 17, 15:23)
as vakar vakare sugalvojau parasyti emaila K.M. ir dar parasiau R.B galvoju kelias neproblema dasigausiu ir iki klaipedos, nes pirmais rinkausi is kauno arba vilniaus, siandien ryte radau R.B atsakyma, nes as klausiau del svorio, o dar radau ir K.M tai jis prase kad atsiusciau foto tai pamates situacija daugiau galetu patarti, gal ir nereiktu daug svorio numesti o riebalus nusiurbtu bigsmile.gif ir pilvo plastika padarytu, tai vakare gris vyras is darbo ir liepsiu kad pafotkintu ax.gif

Aš irgi siunčiau jiems savo pilvo fotkes. Tai kaina man parašė tą pačią abu, tik K. M. pasiūlė ateit gyvai pasikonsultuot, nes įvertinęs audinius galėtų pasakyt gal net užtektų dalinės plastikos. Tada būtų pora tukst pigiau. Tai pirmadienį eisiu pasirodyt. R.B. parašė, kad turėčiau numesti maximaliai svorio, kiek tik galiu... Bet man labai sunkiai krenta. Įveikiau 2 kg šiaip ne taip. Tai dabar turiu 70 kg ir 172 cm. Jei dar kokius 5 kg įveikčiau, būtų super, bet vilčių mažai...
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 06 17, 15:31)
Aš irgi siunčiau jiems savo pilvo fotkes. Tai kaina man parašė tą pačią abu, tik K. M. pasiūlė ateit gyvai pasikonsultuot, nes įvertinęs audinius galėtų pasakyt gal net užtektų dalinės plastikos. Tada būtų pora tukst pigiau. Tai pirmadienį eisiu pasirodyt. R.B. parašė, kad turėčiau numesti maximaliai svorio, kiek tik galiu... Bet man labai sunkiai krenta. Įveikiau 2 kg šiaip ne taip. Tai dabar turiu 70 kg ir 172 cm. Jei dar kokius 5 kg įveikčiau, būtų super, bet vilčių mažai...

jis man ir pasiule ateiti i konsultacija, bet kai vakare siusiu foto pasakysiu kad dar nera galimybiu unsure.gif ziuresiu ka jis man sakys kai pamatys foto nes mano ugis 167 o sveriu dar 70kg tai siaip noreciau iki 58 kg numesti bet kad ir 60 sverciau jau man liuks butu ax.gif jei jis man daleiskim pasakyti numesk iki 65 ir su nusirbiumu darys operacija tai kazkaip susiorganizuociau ir grizciau rugpjucio pabaigoj smile.gif
dudute o kada tu galvoji operuotis?
Atsakyti
QUOTE(Neox @ 2011 06 17, 17:17)
jis man ir pasiule ateiti i konsultacija, bet kai vakare siusiu foto pasakysiu kad dar nera galimybiu unsure.gif ziuresiu ka jis man sakys kai pamatys foto nes mano ugis 167 o sveriu dar 70kg tai siaip noreciau iki 58 kg numesti bet kad ir 60 sverciau jau man liuks butu ax.gif jei jis man daleiskim pasakyti numesk iki 65 ir su nusirbiumu darys operacija tai kazkaip susiorganizuociau ir grizciau rugpjucio pabaigoj smile.gif
dudute o kada tu galvoji operuotis?

Tai nėra labai baisi tavo situacija su svoriu.. Manau, bent 5 kg patars numesti..
O aš labai tikiuosi rugsėji-spalį jau operuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 06 17, 16:45)
Tai nėra labai baisi tavo situacija su svoriu.. Manau, bent 5 kg patars numesti..
O aš labai tikiuosi rugsėji-spalį jau operuotis smile.gif

nu jei taip pasakytu kad kokius 5-6 kg reik numesti tai tikrai rugpjuciui planuociausi daryciau viska kad tik kg nukristu, ziuresiu issiunciau foto dar lauksiu atsakymo ka sakys unsure.gif
kaip faina tau, juk rugsejis-spalis jau ne uz kalnu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neox: 17 birželio 2011 - 21:41
QUOTE(eLaura @ 2011 06 16, 12:13)
DĖMESIO naujokėms ar seip užklystančiom į mūsų temukę!!!!!!
turime savo fotki.com albumiuką,slaptažodis nuo jo bus duodamas tik aktyviai dalyvaujančiom pora savaičių ir pirmiausiai atsiuntus nuotrauką idani,Ausra1976 ar *Leila*,mes patalpinam į fotki.com tada gaunate prisijungimą ir visos draugiškai dalyvaujam temoje ir aptarinėjame....

Nukopinau is praeitos temos 4u.gif

o kokia nuotrauka siusti?labai noreciau pamatyti nuotraukytes po operaciju.Manoji tai liepos pradzioje bus.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(ADREV @ 2011 06 17, 23:16)
o kokia nuotrauka siusti?labai noreciau pamatyti nuotraukytes po operaciju.Manoji tai liepos pradzioje bus.

Pilvuko savo dabartinio mirksiukas.gif Nesvarbu, kad neoperuotas dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 06 18, 00:38)
Sveikutes  4u.gif
Pilvuko savo dabartinio  mirksiukas.gif Nesvarbu, kad neoperuotas dar 4u.gif

as darysiu krutines operacija biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ,
nusprendžiau prisijungti ir aš.. senai jau mastau apie šią operaciją tik vis drąsos neužtenka ax.gif . Paskaičiau kaip drąsiai čia visos save gražina, tai net blush2.gif dėl savo neryžtingumo. Tikiuosi pasidalinsite patirtimi ir naudingais patarimais
Atsakyti
Mergaites, norejau pasikonsultuoti, ar darant pilvo plastika tikrai lieka randas per visa pilva???? As kai pamaciau viena eksponata gyvai, tai an is karto nora atmuse doh.gif Tai koks tada tikslas operuotis, kad vis tiek negalesi istraukti pilvo i dienos sveisa??
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 06 19, 21:04)
Mergaites, norejau pasikonsultuoti, ar darant pilvo plastika tikrai lieka randas per visa pilva???? As kai pamaciau viena eksponata gyvai, tai an is karto nora atmuse doh.gif Tai koks tada tikslas operuotis, kad vis tiek negalesi istraukti pilvo i dienos sveisa??

Gal tą gyvą eksponatą matei visai neseniai po op? Šiaip tai jo... Randas didelis, bet su laiku jis išbala ir tikrai geriau atrodo, nei kad pilvas išsiskyrusiais raumenim ir su odos perteklium... g.gif Nors šiaip pavydžiai praėjus keletui mėnesiu po operacijų man irgi atrodo kraupokai... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Blyn, atleidau vadzias, ir vel priaugau, iskart negraziai dedasi mase po krutine kazkaip, toks kalnas pasidare. Viskas, susiimu. Priaugau 1 kg, numesti noriu 6.

Randas pas mane per visa pilva. Tikrai baisus. Tik kad jis zemai, tai po kelnaitemis slepiasi. O be kelnaiciu as tik pries vyra, kuriam jokie randai per 10 bendro gyvenimo metu nesvarbus...
Atsakyti