Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(chantele83 @ 2011 10 19, 12:48)
Dabar labai pergyvenu ar viskas mano vaikiukui gerai...

turejau ir as migrena nestumo metu doh.gif bet gerai kad retai budavo. o po gimdymo mieloji drauge sugrizo. ir po nestumo jau 2 kart teko net greitaja kviestis, nes labai blogai buvo unsure.gif

o vaikiukui viskas gerai bus 4u.gif as nestumo metu buvau kelis kart labai stipriai pavemus ir su tokiais stipriais tampymais doh.gif bet istvereme abu ax.gif o jei neramu nuvaziuok i ligonine ir pasiklausys maziuko sirdutes ir pati nusiraminsi 4u.gif
kai pagimdziau mama prisipazino kad dvejojo ar isnesiosiu maziuka kai sitaip tampe, bet viskas buvo gerai ir be jokiu komplikaciju
Atsakyti
Svikos likimo drauges,

Kovoju ir as su sia bjauria liga, sit jau 3-ia diena galva plysta, skausmai uzeina reguliariai, mazdaug kas menesi, dazniausiai likus kelioms dienoms iki menesiniu, nestumo metu buvau pamirsus migrena, bet po gimdymo vel sugrizo....norejau paklausti ar kuri nors esate isbandziusios CEFALY http://cefaly.lt/ ??? kaina tikrai nemaza, bet manau vaistams ne ka maziau isleidziame, o jie visai nebepadeda, net immigran isbandziau, kur pora tableciu apie 30 lt kainuoja - net nesuragavo mano galvele.... kai jau migreninis skausmas uzeina - nieks nebepadeda, esu pasmerkta savaites kankinimams... nu jus visos puikiai suprantat si bjauru skausma.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yolitux: 20 spalio 2011 - 12:37
QUOTE(chantele83 @ 2011 10 19, 11:48)
Sveikos  4u.gif

Jus man pasakykit, ar turedavot migrena ir nestumo metu????

Nes as dziaugiausi kad man ji dingo, du menesius gyvenau kaip zmogus iki uzvakar... Tai kaip dave skausmas... Dvi dienas kentejau, buvau kaip lavonas, vemiau ir gulejau su saltais kompresais, galvojau isprotesiu jei dar bus tas pats ir trecia diena nes nei i darba negaliu eit nei gyvent.. beprotiskas skausmas..

Susileidau Ketanovo... Pagerejo gal po kokiu 5 valandu tik... siandien jau geriau, galva nebesauda tik kaip sudauzyta jauciuosi... Skrandi skauda nuo vemimu...

Dabar labai pergyvenu ar viskas mano vaikiukui gerai...

Sveikos 4u.gif
man nestumo metu buvo gal 3 kartus irgi ziauriai tampiausi bet vaistu nevartojau eidavau gult ir vandeni mazais gurksniukais mineralini nugazuota gerdavau.
o po gimdymo "drauge" grizo visu pajegumu...guledavau po 3 dienas tamsoj doh.gif
po poros men "susinormalizavo" iki keliu kartu per men... doh.gif
Atsakyti
O man per nėštumą galvą skaudėjo tik pirmame trimestre. Vėliau stebuklingai padėjo magnio preparatas (arba tai tik sutapimas g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2011 10 20, 13:37)
Svikos likimo drauges,

Kovoju ir as su sia bjauria liga, sit jau 3-ia diena galva plysta, skausmai uzeina reguliariai, mazdaug kas menesi, dazniausiai likus kelioms dienoms iki menesiniu, nestumo metu buvau pamirsus migrena, bet po gimdymo vel sugrizo....norejau paklausti ar kuri nors esate isbandziusios CEFALY http://cefaly.lt/ ??? kaina tikrai nemaza, bet manau vaistams ne ka maziau isleidziame, o jie visai nebepadeda, net immigran isbandziau, kur pora tableciu apie 30 lt kainuoja - net nesuragavo mano galvele.... kai jau migreninis skausmas uzeina - nieks nebepadeda, esu pasmerkta savaites kankinimams... nu jus visos puikiai suprantat si bjauru skausma....  doh.gif

Kaip tik vakar dėl migrenos buvau pas neuropatologę. Imigranas yra senas geras vaistas, vadinamosios turbūt pirmos kartos, bet dabar sukurta daugybė naujesnių, aštuntos kartos triptanais vadinamų, kurie jums gali padėti, tiesiog reikia rast sau tinkamiausius. Vadinasi, jums šitas netiko, bet tai nereiškia kad nė vienas nepadės 4u.gif Man šitas irgi nepadeda...
Kalbėjomės ir apie profilaktiką, patarė išbandyti papildus su tikrųjų skaistenių (Tanacetum parthnium) ekstraktais, pvz. Bionalio firmos Fitomiranas. Sakė galima bet kokios firmos, svarbu kad to ekstrakto būtų ne mažiau negu 30mg, kad jo poveikis patvirtintas klinikiniais tyrimais. Ligos neišgydo, bet kol naudojamas retina, lengvina priepuolius. Bandysiu kažką su juo nusipirkt, nors dabar rečiau skauda negu vasarą 4u.gif
Atsakyti
O toks kazi nebutu epr stiprus?
http://www.iherb.com...sules/1959?at=0
dar maciau yra su kofeinu g.gif

dar va toki radau g.gif
http://www.iherb.com...blets/1210?at=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trinity_: 20 spalio 2011 - 17:34
Kovoju ir as su migrena, galva plysta, skausmai uzeina beprotiski iki vemimo ir viduriavimo o dazniausiai likus kelioms dienoms iki menesiniu, nestumo metu buvau pamirsus migrena, bet po gimdymo vel sugrizo. Vienintelis vaistas kuris padeda tai CINE buna 50 ir 100mg, perku 50mg kad nepriprastu galvele ir dar ta tabletele dalinu i 4 dalis, + miegas jeigu kas norz priziuri vaika. Kaip kitaip kovoti neisivaizduoju verysad.gif
Atsakyti
Aciu atsakiusioms ir kazkiek mane nuraminusioms... Tikiuosi daugiau man nebepasikartos tas siaubas nestumo metu... doh.gif
As taip tikejau kad man per nestuma nebus migrenu... unsure.gif

KUBNICKA, tu 50 mg dalini i 4 dalis ir tau padeda ta maza dalele???? tai tu dar laimingas zmogus....

As geriu 100 mg iskart, nes 50 mg man jau nebeveikia... blink.gif blush2.gif suveikia per koki pusvalandi-valanda.
O va paskutini karta tas ketanovas tai padejo laaaaabai po ilgo laiko tik.... verysad.gif
Atsakyti
chantele83 tu su vaistais tik neisismagink nestumo metu.Pasitark gal su gydytoja ka galima gerti.nes man tai gine sake paracetamoli tik doh.gif tai as tada arba homeopatinius gerdavau arba miegodavau miegodavau...
Atsakyti
QUOTE(trinity_ @ 2011 10 23, 10:35)
chantele83 tu su vaistais tik neisismagink nestumo metu.Pasitark gal su gydytoja ka galima gerti.nes man tai gine sake paracetamoli tik  doh.gif  tai as tada arba homeopatinius gerdavau arba miegodavau miegodavau...

Priminei, kad man irgi tik paracetamolį leido. Na bet vėliau ir jo jau nebereikėjo.
O magnį tai tikrai siūlau pabandyt. Aš gėriau Magnesium Diasporal miltukus (bent jau iš pradžių).
Atsakyti
QUOTE(chantele83 @ 2011 10 21, 23:39)
Aciu atsakiusioms ir kazkiek mane nuraminusioms... Tikiuosi daugiau man nebepasikartos tas siaubas nestumo metu...  doh.gif
As taip tikejau kad man per nestuma nebus migrenu...  unsure.gif

KUBNICKA, tu 50 mg dalini i 4 dalis ir tau padeda ta maza dalele???? tai tu dar laimingas zmogus....

As geriu 100 mg iskart, nes 50 mg man jau nebeveikia...  blink.gif  blush2.gif suveikia per koki pusvalandi-valanda.
O va paskutini karta tas ketanovas tai padejo laaaaabai po ilgo laiko tik....  verysad.gif

Man padeda tas ketvirtadalis kartu su migdomaisiais unsure.gif . Del ketanovo, tikrai geriau pasitark,nes nestumo metu tik paracetamolis leidziamas. Man migrena buvo dingusi per nestuma, galvojau kad ir po nebus...... bet...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 10 23, 11:27)
Priminei, kad man irgi tik paracetamolį leido. Na bet vėliau ir jo jau nebereikėjo.
O magnį tai tikrai siūlau pabandyt. Aš gėriau Magnesium Diasporal miltukus (bent jau iš pradžių).

reiks ir sita isbandyt nes ir siaip jauciu kad magnio trukumas bo kai sutraukia kartais meslungis doh.gif
Atsakyti