QUOTE(yolitux @ 2011 10 20, 13:37)
Svikos likimo drauges,
Kovoju ir as su sia bjauria liga, sit jau 3-ia diena galva plysta, skausmai uzeina reguliariai, mazdaug kas menesi, dazniausiai likus kelioms dienoms iki menesiniu, nestumo metu buvau pamirsus migrena, bet po gimdymo vel sugrizo....norejau paklausti ar kuri nors esate isbandziusios CEFALY
http://cefaly.lt/ ??? kaina tikrai nemaza, bet manau vaistams ne ka maziau isleidziame, o jie visai nebepadeda, net immigran isbandziau, kur pora tableciu apie 30 lt kainuoja - net nesuragavo mano galvele.... kai jau migreninis skausmas uzeina - nieks nebepadeda, esu pasmerkta savaites kankinimams... nu jus visos puikiai suprantat si bjauru skausma....
Kaip tik vakar dėl migrenos buvau pas neuropatologę. Imigranas yra senas geras vaistas, vadinamosios turbūt pirmos kartos, bet dabar sukurta daugybė naujesnių, aštuntos kartos triptanais vadinamų, kurie jums gali padėti, tiesiog reikia rast sau tinkamiausius. Vadinasi, jums šitas netiko, bet tai nereiškia kad nė vienas nepadės

Man šitas irgi nepadeda...
Kalbėjomės ir apie profilaktiką, patarė išbandyti papildus su tikrųjų skaistenių (Tanacetum parthnium) ekstraktais, pvz. Bionalio firmos Fitomiranas. Sakė galima bet kokios firmos, svarbu kad to ekstrakto būtų ne mažiau negu 30mg, kad jo poveikis patvirtintas klinikiniais tyrimais. Ligos neišgydo, bet kol naudojamas retina, lengvina priepuolius. Bandysiu kažką su juo nusipirkt, nors dabar rečiau skauda negu vasarą