Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Sveikos 4u.gif
vel buvau pas neurologe.pakeite man vaistus.vietoj propranololio ar kaip ten jis gavau kazkokiu epilektikams skirtu unsure.gif niu taip nemegstu vaistu ale migrenos dar labiau doh.gif verysad.gif
Nors paskutiniu metu kai pradejau tvarkingai gert homeopatinius ir cesnakiuka su citrina kazkaip susilpnejo man tie priepuoliai g.gif
Atsakyti
Ne, merginos, be vaistu as niekaip negaliu schmoll.gif
Kazkada bandziau apseit be vaistu, tai zinokit maniau , jog kazkas truks mano galvoj kaip siaubingai klaikiai skaudejo, pulsuojanciai brrrr... Pastarasias dienas kazkaip labai jau sueme migrena mane verysad.gif Nors imt ir paaukot tukstantuka tam Cefaly aparatui, kad tiek tu vaistu neryt.
Atsakyti
QUOTE(elfyte @ 2011 10 27, 22:59)
Ne, merginos, be vaistu as niekaip negaliu schmoll.gif
Kazkada bandziau apseit be vaistu, tai zinokit maniau , jog kazkas truks mano galvoj kaip siaubingai klaikiai skaudejo, pulsuojanciai brrrr... Pastarasias dienas kazkaip labai jau sueme migrena mane  verysad.gif Nors imt ir paaukot tukstantuka tam Cefaly aparatui, kad tiek tu vaistu neryt.

bet tu cefaly antrinej rinkoj ziuriu nieks neperpardavineja.... g.gif
Atsakyti
Man labiau magnis Diasporal tabletėmis patiko, kramtomos, patogiau, rankinėj galima nešiotis, bet kada sukramtyt.
Oi nekas kai visą savaitę skauda. Mane dabar kai buvau neurologė barė, kad daugiau nei šešias tabletes vasarą gėriau, sako tada reikia eit pas juos ir parinkinėt gydymą, gal kažką skirtų dar papildomai. Sako, kada jau nujaučiat kad skaudės, registruokitės pas terapeutą,tada pas ją konsultacijai, bet kaip taip apskaičiuot, tai paslapties neišdavė... Patarė pabandyt Migard, jei kelias dienas skauda. Šiandien paragavau pirmą kartą, sakė (daktarė)veikia kelias paras, nors vaisto lapelyje tokios info nerandu. Dabar lyg rimsta galva. Masažas nepadėjo, bet viltis miršta paskutinė...
Tą Cefaly kiek supratau duoda nemokamai pabandymui į namus, gal su užstatu ar kaip. Nes ar galima kaip kitas prekes tokius daiktus grąžint per 14 dienų, neaišku. Pirkt be tik pirkt katę maiše savaime suprantama niekam nesinori... Jei kuri išbandysit, ar jau bandėt, papasakokit ar padėjo 4u.gif
Atsakyti
Cefaly tai maciau kad anglijoj dudoa 30 dienu regis isbandyt o pas mus 1 karta vaistineje doh.gif kaip zinot kada tau bus migrena nes gi reik is anksto uzsisakyt doh.gif arba gali nuomotis...
Atsakyti
O jusu gydytojai ka nors zino apie ta aparata? Pazistama neurologe nieko apie ji negirdejus. Nešiu savo galva pas neurologe ir aš, stebuklu nesitikiu, bet vis gal ka gudresnio pasiulys.
Atsakyti
Sveikos, likimo draugės.
Ilgą laiką ir aš turėjau migrenos priepuolius, su aura. verysad.gif
Dabar jau kurį laiką nėra priepuolių, bet mane "nuramino", kad migrena anksčiau ar vėliau sugrįžta...
Atsakyti
Na per tą laiką daug pasikeitė. Prisidėjo dar daugiau nesąmonių. Pykinimas ir sprando skausmai. Visą aną savaitę normaliai negalėjau pavalgyti. Gyvenau tik mineraliniu nuo kurio tai pat pykindavo...
Buvau pas daktarus. Tai mane ne pas kraujo ar spaudimo gydytojus siuntė, o pas nervų. Na ant galo kišo po tomografu...Galvą peršviest. Įtaria baisiausia. Pirmadienį pasakys išvadas. Be proto bijau... Išrašė vaistų. Tie vaistai nuo galvos skausmų, nemigos ir nuotaikos praradimo g.gif Bet kad nuotaika pas mane visada būna biggrin.gif Net ir tada kaip tikrai turėčiau verkt...Nemiga ir nekankina. Pakol. Na o nuo galvos skausmų galėjo ir ką nors paprastesnio išrašyt g.gif
Na bet be proto bijau išvadų...Eina sau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita123: 05 lapkričio 2011 - 21:53
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 05, 21:53)
Na per tą laiką daug pasikeitė. Prisidėjo dar daugiau nesąmonių. Pykinimas ir sprando skausmai. Visą aną savaitę normaliai negalėjau pavalgyti. Gyvenau tik mineraliniu nuo kurio tai pat pykindavo...
Buvau pas daktarus. Tai mane ne pas kraujo ar spaudimo gydytojus siuntė, o pas nervų. Na ant galo kišo po tomografu...Galvą peršviest. Įtaria baisiausia. Pirmadienį pasakys išvadas. Be proto bijau... Išrašė vaistų. Tie vaistai nuo galvos skausmų, nemigos ir nuotaikos praradimo g.gif  Bet kad nuotaika pas mane visada būna biggrin.gif  Net ir tada kaip tikrai turėčiau verkt...Nemiga ir nekankina. Pakol. Na o nuo galvos skausmų galėjo ir ką nors paprastesnio išrašyt g.gif 
Na bet be proto bijau išvadų...Eina sau...

4u.gif 4u.gif 4u.gif manau gydytojai visada nusako kad bus blogai, o realiai taip nebūna, linkiu tik gerų išvadų mirksiukas.gif (na kad smegenis yra ir ten joms viskas gerai mirksiukas.gif )
Atsakyti
Man irgi yra sakę (paguodai) - gera galva, tai ir skauda... Neklausiu, Nikita123, kas tas baisiausias rezultatas, nes po tokiu pasakymu gali daug kas slėptis, o gali ir visai nepagrįsti įtarimai būti, kuriuos atmes ir viskas. Nesibijok, visi nervai, pergyvenimai, tik blogina, o optimizmas padeda pasveikt net beviltiškiems. Jeigu esi taip nusiteikusi, šaunuolė. Dabar medicina tiek daug gali, viskas bus gerai. Gydytojai dažnai nepagalvoja, kad jų išsprūdęs pasakymas bus paskui savaičių savaites apmąstomas, žmogus kankinsis, pergyvens laukdamas kažko labai blogo... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasak rytu medicinos migreniniai skausmai pagrnde siejami su kepenu bei tulzies pusles veiklos sutrikimais, tad venkite rugstaus ir alejingo maisto.
http://www.smail.lt/...unye/sorig.html
Atsakyti
nikita123 - na kokie rezultatai?
Atsakyti