na as kolkas nescia nesu bet planuoju tai bijau jeigu pastosiu ir busiu vartojus siu vaistu ar nepakenks,visgi kelias sav nezinai kad laukiesi,o be vaistu negaliu kas antra diena beveik geriu,man vienas nestumas buvo su didelem bedom leliukui tai irgi nenustate ar galejo vaistai itakot,tai ir bijau dabar
armi06 - o kaip veikia kiti vaistai ar nebeveikia, nes man pačioje pradžioje laaaaaaaaabai skaudėjo, tai iki 12 negėriau nieko - kentėjau, po to po vieną tirpaus solpadeino tabletę kai jau visai būdavo blogai - lelei nieko
bet kaip konsultavosi neurologė su kitais medikais, tai sakė jog tokiu atvėju suleidžia ketanovo, greitukė ir gi

man jau viskas, padeda tik cinie 50mg tabletes,jokie vaistai nebeveikia,net jei isgeriu skausmui neisigalejus,aisku jeigu tai butu viena tab per menesi kogero nieko vaikui nepakenktu bet as jau esu kaip narkomane,kas antra diena geriu,geriausiu atveju savaitej karta buna dar o be vaistu negaliu,aisku gal netureciau seimos,skaudetu galva lovoj guleciau o dabar gi negaliu guleti dvi paras,nes ir i darba reikia tai ir geriu
as kai nezinojau kad laukiuos, tai turejau ta pati pirma menesi labai daug ir labai stipriu skausmu. tai geriau imigrana. ir nieko. lelis sveikas. o ir ginekologe sake, kad leliukas dar nera pilnai prisitvirtines prie gimdos, todel negali jam pakenkti ta pirma menesi. po to kai suzinjau, kad laukiuos nebegeriau vaistu, kentejau
su wc vos ne para draugaudavau, bet kazkaip istverem abu

aš pamenu kai pamačiau teigiamą testą, po poros dienų didžiulė migrena užėjo, bet gėriau Cinie-ir aišku abu sveiki. daugiau neštumo metu kiek pamenu neteko jų gert
gal ir gėriau, bet ibumetino, o kartą kai gulėjau
ligoninėj, užėjo irgi sunki migrena, tada berods 20 sav buvo, ir man tada automatiškai skrandis sustoja, tai kad ir norėčiau ką išgert-vistiek viską išvemčiau
atsimenu seselė ir angliuką nešė man, aišku jis ilgai skrandy neužsibuvo
ir tada su gydytoju pasitarus suleido man kažkokių nuo skausmo, nepamenu kokių, tik sakė lėliukui nekenks.

QUOTE(armi06 @ 2012 02 26, 19:24)
na as kolkas nescia nesu bet planuoju tai bijau jeigu pastosiu ir busiu vartojus siu vaistu ar nepakenks,visgi kelias sav nezinai kad laukiesi,o be vaistu negaliu kas antra diena beveik geriu,man vienas nestumas buvo su didelem bedom leliukui tai irgi nenustate ar galejo vaistai itakot,tai ir bijau dabar
Tai dar nereikia nervuotis iš anksto - gi nėštumas nėštumui nelygu

QUOTE(armi06 @ 2012 02 26, 19:07)
man jau viskas, padeda tik cinie 50mg tabletes,jokie vaistai nebeveikia,net jei isgeriu skausmui neisigalejus,aisku jeigu tai butu viena tab per menesi kogero nieko vaikui nepakenktu bet as jau esu kaip narkomane,kas antra diena geriu,geriausiu atveju savaitej karta buna dar o be vaistu negaliu,aisku gal netureciau seimos,skaudetu galva lovoj guleciau o dabar gi negaliu guleti dvi paras,nes ir i darba reikia tai ir geriu

Bet pvz man db daug dažniau skauda nei iki

QUOTE(Lutė @ 2012 02 27, 13:26)

Bet pvz man db daug dažniau skauda nei iki

jep, man ir tą patį sako

Sveikos
jau kaip daede mane ta migrena tai nigaliu.siandie kaip zombis lovoj isgulejau visa diena.gerai kad turiu seneli namie kuris vaiku pasirupino
bandau vaistu maziau vartot nes sake ir skaiciau kad patys vaistai issaukia galvos skausma. na istveriau ir be tualetu apsikabinimu.uzsidejau cefaly ir uzmigau 
gryn kaip man tik striumos neber
aisku geris buvo kad per nestuma tik kelis kartus priepuoliai buvo. bet sakiau 2 ne uz ka nenoriu nes neber sveiko organo beveik

jau kaip daede mane ta migrena tai nigaliu.siandie kaip zombis lovoj isgulejau visa diena.gerai kad turiu seneli namie kuris vaiku pasirupino

QUOTE(braske09 @ 2012 02 27, 13:33)
jep, man ir tą patį sako
ir prieš neštumą visi kartojo "uoj pamatysi, išgydys visas ligas-nebeturėsi nei migrenos, veido oda pasitaisys ir t.t.", tai man viskas atvirkščiai-migrena pasunkėjo, veido oda pabjaurėjo, striuma pasunkėjo, dantys subyrėjo, dasidėjo 10kg svorio....
antro nebenoriu tikrai 

QUOTE(braske09 @ 2012 02 27, 13:33)
jep, man ir tą patį sako
ir prieš neštumą visi kartojo "uoj pamatysi, išgydys visas ligas-nebeturėsi nei migrenos, veido oda pasitaisys ir t.t.", tai man viskas atvirkščiai-migrena pasunkėjo, veido oda pabjaurėjo, striuma pasunkėjo, dantys subyrėjo, dasidėjo 10kg svorio....
antro nebenoriu tikrai 

prieš gimdymą ir man sakė - o db stebis

QUOTE(trinity_ @ 2012 02 28, 23:16)
Sveikos
jau kaip daede mane ta migrena tai nigaliu.siandie kaip zombis lovoj isgulejau visa diena

jau kaip daede mane ta migrena tai nigaliu.siandie kaip zombis lovoj isgulejau visa diena
na jei nestiprūs galima kentėt tą migreną, bet jei vos tveri? Kaip negerti kai mirtis į nugarą dūsuoji, tai taip ir sukasi tas ratas...

Sveikatytės

Sveikateles

gal orai tokie

QUOTE(tiutiute @ 2012 02 29, 15:08)
Sveikateles

gal orai tokie

tai tas aparaciukas kiek nors veikia ar ne?