Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(airne @ 2012 02 29, 13:18)
tai tas aparaciukas kiek nors veikia ar ne?

na man veikia. migreninio skausmo nejauciau tol kol naudoju. aisku priepolis uzeina, bet uzsidejus nejauti to nepakeliamo skausmo. o ir priepoliu sumazejo. per pusantro menesio sunaudodavau 12 tableciu. aparata naudoju nuo sausio 23d ir esu isgerus 8 tabletes. poveikis yra. gal ir nera labai didelis, bet labai tikiuos, kad jis dides.
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 02 29, 13:08)
QUOTE(trinity_ @ 2012 02 28, 23:16)

Sveikateles 4u.gif
gal orai tokie g.gif nes man irgi vakar vakare uzejo skaudet doh.gif isgeriau vaistu, isijungiau aparaciuka ir... uzmigau lotuliukas.gif atsibundu vidury nakties, o skausmo kaip nebuta bigsmile.gif

g.gif kas čia do per aparatas čia gal ta vadinama Ksnenos karūna (kažkas čia šioj temoj juokės) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 02 29, 15:46)
na man veikia. migreninio skausmo nejauciau tol kol naudoju. aisku priepolis uzeina, bet uzsidejus nejauti to nepakeliamo skausmo. o ir priepoliu sumazejo. per pusantro menesio sunaudodavau 12 tableciu. aparata naudoju nuo sausio 23d ir esu isgerus 8 tabletes. poveikis yra. gal ir nera labai didelis, bet labai tikiuos, kad jis dides.

tu ji pirkai ar dave kas naudotis?
ziauriai daug vaistu geri as pries nestuma tiek geraiu baisu budavo po 500-600 litu palikdavau ant vaistu kazkoks kosmaras o kompensuoja tik 4 tbl i menesi pavargau as pas tuos daktarus prasyti ir vaikscioti tu vaistu smile.gif mokslas i prieki ne tokias ligas isgydo o cia nieko negali padaryti
.... beje po gimdymo man sumazejo skausmai aisku uzeina bet jau ne tokie baisiai stiprus ir uztenka jau silpnesniu migreniniu vaistu smile.gif nors neaisku kaip cia bus bet va svoris nemazeja manau kag migrena susijussi ir su svorio didejimu..

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 02 29, 15:42)
g.gif kas čia do per aparatas čia gal ta vadinama Ksnenos karūna (kažkas čia šioj temoj juokės) mirksiukas.gif

taip taip, ta pati ksenos karuna lotuliukas.gif Cefaly aparatas.

QUOTE(airne @ 2012 02 29, 16:04)

dave pabandymui atstove. kadangi visai patiko galvoju isigyti. tik kaina tai kandziojasi.
vaistu tai daug doh.gif pries nestuma tiek negerdavau. nors... kai uzeidavo migrena vis naiviai tikedavaus, kad cia ne ji, ir gerdavau ibumetina. tai per menesi visa 400mg paki suvalgydavau (o tabletes dazniausiai per pus dalindavau), bet dabar tiesiog kai jauciu, kad uzeis, tai geriu imigrana. jei jauciu kad mazai skaudes geriu 50mg, jei jauciu kad chana bus geriu 100mg.
bet man gerai tuo, kad nera nurodytos normos kompensavimui. o jos ir neturi buti. ta issiaiskinau, nes pries tai tai man irgi kompensuodavo tik 4 tabletes. paskui 6 issiprasiau. dar gydytoja kazkada pagasdino, kad daugiau negali israsyti. bet juk israsant paraso- gerti skausmo metu. vadinasi iki kada tau to vaisto pakaks negali nustatyti. todel jei reikia 10 tabletku per menesi tai turi ir israsineti, o ne sakyti kad laikas dar nesibaige.
dar mano gydytoja sake kad esu vienintele jos paciente kuriai kompensuoja vaistus nuo migrenos. ir gal net tokia visoj poliklinikoj blink.gif

vo kokia litanija surasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 02 29, 18:48)
taip taip, ta pati ksenos karuna  lotuliukas.gif  Cefaly aparatas.

dave pabandymui atstove. kadangi visai patiko galvoju isigyti. tik kaina tai kandziojasi.
vaistu tai daug doh.gif pries nestuma tiek negerdavau. nors... kai uzeidavo migrena vis naiviai tikedavaus, kad cia ne ji, ir gerdavau ibumetina. tai per menesi visa 400mg paki suvalgydavau (o tabletes dazniausiai per pus dalindavau), bet dabar tiesiog kai jauciu, kad uzeis, tai geriu imigrana. jei jauciu kad mazai skaudes geriu 50mg, jei jauciu kad chana bus geriu 100mg.
bet man gerai tuo, kad nera nurodytos normos kompensavimui. o jos ir neturi buti. ta issiaiskinau, nes pries tai tai man irgi kompensuodavo tik 4 tabletes. paskui 6 issiprasiau. dar gydytoja kazkada pagasdino, kad daugiau negali israsyti. bet juk israsant paraso- gerti skausmo metu. vadinasi iki kada tau to vaisto pakaks negali nustatyti. todel jei reikia 10 tabletku per menesi tai turi ir israsineti, o ne sakyti kad laikas dar nesibaige.
dar mano gydytoja sake kad esu vienintele jos paciente kuriai kompensuoja vaistus nuo migrenos. ir gal net tokia visoj poliklinikoj blink.gif

nu cia man reikes isiaiskinti del sito as nepaliksiu taip man pripazino profesorius migrena ir parase lad 80 proc kompensuoti noramiga bet neparase kiek per menesi, nebent kazkokios normos yra, siaip as geriu cinie nes jie pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airne @ 2012 02 29, 16:59)

o man tik 50% kompensuoja. gal del to ir yra kazkokia norma g.gif nu bet neturetu... juk migrena neprognozuojama, tai negali zinoti kiek tau tu vaisut reikes... bet jei neparase kiek vadinasi galima ir daugiau. tik gal dazniau reiks ir ateiti g.gif bet mano gydytoja iskart israso 12 tableciu, pasirpasiau pati kad su mazu lelium nereiktu lakstyt ir ligu poliklinikoje rinktis ax.gif
Atsakyti
laba,o gal galit pasakyti ant ko veikia tas aparaciukas,ar ant bateriju,ar siaip ten koks magnetas idetas ar dar kas ax.gif kita savaite i klaipeda atstove lyg zada atvaziuoti nes sake dar kelios moterys domisi tuo aparaciuku tad jei kas noretu issinuomoti ar nusipirkti is klaipedieciu pasiskambinkite i atstovybe uzsirasykite,as siandien skambinau,jei kam idomu nuoma nuo40iki60paru-140lt,jeigu nuspresite isigyti 970ir tada nuomos kaina isskaiciuos is tos sumos
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2012 02 29, 20:19)

ant bateriju. prisiklijuoji ant qalvos toki elektroda, ir uzsidedi ta aparata ir jis suncia elektros impulsus. man sake kad baterijos turi laikyti 3 menesius, tik gal suklydo ir norejo pasakyt 3 savaites biggrin.gif nes batarkes tai greit nuseda. jau du kartus keiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 02 29, 11:12)
prieš gimdymą ir man sakė - o db stebis  lotuliukas.gif bet man pasisekė jog baisumų nėr kaip pačiai, o kg tūrėjau 20, tai db nusikratė visi pagaliau, nes trenerė pas mane namie pagerinta doh.gif , bet gal pagerės
na jei nestiprūs galima kentėt tą migreną, bet jei vos tveri? Kaip negerti kai mirtis į nugarą dūsuoji, tai taip ir sukasi tas ratas... doh.gif
Sveikatytės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na kad man ir buna kad vos tveriu...jauciuosi beviltiska speju kaip ir jus visos priepuolio metu...bet supratau kad kuo toliau tuo daugiau vaistu...prasidejo nuo ibupromu o dabar ziuriu kad ir cinie pradejo nebepadet nors pradejau nuo puses tabletes o dabar jau ir visa nebepadeda...tai kas toliau bus unsure.gif ziauriai bijau pradet israsytus vaistus vartot nes bijau kad bus tas pats o gal net ir blogiau negu nuo propranololio nes anotacija tai dar baisesne...na zodziu bandysiu mazint vaistu kieki ir pranesiu kaip man sekasi.priepuoliai man daug maz 2 kart savaiteje...

QUOTE(tiutiute @ 2012 02 29, 16:48)
taip taip, ta pati ksenos karuna  lotuliukas.gif  Cefaly aparatas.

ibumetino paciokai tai ir mano praeitis biggrin.gif kiekvienoj tasej turedavau isimetus.kokioj jus poliklinikoj? as tai vis dar nenuejau pas savo neurologe kad gauciau kompensuojamu vaistu knygute...turejau eit gruodzio menesi doh.gif ale nzn kaip reaguos kad negeriu jos israsytu vaistu tai bijau rodytis biggrin.gif

QUOTE(tiutiute @ 2012 02 29, 21:19)
QUOTE(armi06 @ 2012 02 29, 20:19)

ant bateriju. prisiklijuoji ant qalvos toki elektroda, ir uzsidedi ta aparata ir jis suncia elektros impulsus. man sake kad baterijos turi laikyti 3 menesius, tik gal suklydo ir norejo pasakyt 3 savaites biggrin.gif nes batarkes tai greit nuseda. jau du kartus keiciau doh.gif

drinks_cheers.gif baterijos ziauriai greit susieda smile.gif ale man tas cefaly pradeda patikt .gaila tik kad poveikio mazokai.itariu kad ieisiu i tuos 15 ar kiek ten procentu kad nepadeda.bet priepuolio metu tai liuks dalykas.siaip negaleciau uzmigt bet uzsimetu karuna ,tuo metu skausmo beveik nesijaucia ir luztu.
man tai idomu paklausti dirbanciu moteru...kaip jus dirbat??? nes kai man tokie dazni priepuoliai neisivaizduoju kaip dirbt reiktu.gerai dar turiu koki puse metu kai galiu nedirbt o veliau kas bus?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trinity_ @ 2012 03 01, 01:15)
kokioj jus poliklinikoj?

seskines biggrin.gif
va del to man tas aparatas labiausiai ir patinka, kad nejauti skausmo smile.gif

aisku, man kaip visada, prisigiriu, kad maziau skauda, tai butinai turi skaudet doh.gif jau dvi dienas is eiles uzejo migrena doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 01 kovo 2012 - 08:28
QUOTE(tiutiute @ 2012 03 01, 08:27)
seskines  biggrin.gif
va del to man tas aparatas labiausiai ir patinka, kad nejauti skausmo  smile.gif

aisku, man kaip visada, prisigiriu, kad maziau skauda, tai butinai turi skaudet  doh.gif  jau dvi dienas is eiles uzejo migrena  doh.gif

drinks_cheers.gif man galima sakyt trecia.na siandien gal nelabai skaitosi nes ryte pajutau kad pradeda skaudet tai mikliai karuna dejausi ir praejo.apie pietus biski tvinkciojo tai dar karteli usidejau ir neber skausmo.tik slabna baisiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trinity_ @ 2012 03 01, 19:23)
drinks_cheers.gif  man galima sakyt trecia.na siandien gal nelabai skaitosi nes ryte pajutau kad pradeda skaudet tai mikliai karuna dejausi ir praejo.apie pietus biski tvinkciojo tai dar karteli usidejau ir neber skausmo.tik slabna baisiai doh.gif

matyt oras toks... nes man visa diena negera... vaistu isgeriau, pabuvau su aparatu, bet vistiek kaip maisu trenkta doh.gif
Atsakyti