Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

merginos o jus nebandet nuo migrenos homeopatiniu vaistuku pagert.Dar pries pora metu budavo toks maisto papildas Fitomiran.Tiek as,tiek mano pazistama gere.tikrai padejo,netgi pries menesines neturedavau priepolio.Ir pati vaistininke sakydavo vienintelis papildas kuris padeda daugumai migrena sergantiems.Deja paskiau uzdraude si gamini ivezti i lietuva,o veliau ir nebegamino.Labai keista,kodel jie taip daro juk daugeli zmoniu isvaduotu nuo beprotisku skausmu.Mazum gerai paieskojus kokioj Prancuzijoj ar Vokietijoj rastum kokia uzsilikusia partija.
O kaip jums srandziai nestreikuoja po vaistu vartojimo?As jau 13 metu ryju tabletes,skrandi baisiai dirgina,opu atsirado,ir kepenis paskaudena.O ka daryti?iseties nera tenka gerti.Nebent galvoju, apsaugant skrandi,reiketu geriau leidziamus vaistus rinktis.
Man ir idomu,kaip cia kuri klause,kaip jus darbuose dirbat su skaudanciom galvom?Netrukus iseisiu i darba,bijau kad del galvos negalesiu dirbti,sefas neatjaus kaip jam paciam galvos neskauda,net moteru buna kurios nesupranta kaip gali sitaip skaudeti galva, nei eit nei kalbet gali.Tokiai bukei esant nei biuletenio duoda,nei invalidumo doh.gif Vargses mes vargses..... verysad.gif
Atsakyti
Kaip dirbti su migrena?..... nu va paprastai.... kaip ir namie sedet su vaikais - gi jiems nepasakysi kad dabar nusiplauk sau uzpakali ir pasikeisk pampersa ar pasidaryk misinuka pats.... tik pradejau tokia vaistu gerimo taktika: kai pajuntu kad skausmas pasidaro pastovs bet lengvas, ikalu nalgesin 1,5 tablete. tada jei nedingsta, nes buna, kad pvz uzsidirbi, isigilini i koki reikala ir pasimirsta tas skausmas, tada naramig isgeriu ir tada sorry, bet pusvalandi as esu 'isejus" - tada imu daug vandens, isjungiu sviesa, ekrana ir parelaksuoju kedej issilosus, o tada galiu gryzti ir toliau dirbt. o dar geriau buna kai atsiguli i lova vakare su maudimu, ir galvoji ir tikiesi kad praeis, bet jei nakti atsibudus skausmas veriantis buna, arba aplamai skauda labiau nei vakare, tai isgeriu nalgesina ir toliau miegu. o ryte nebeskauda jau visai.
tarp kitko visai nesenai buvo antras auros pliepuolis su tirpstanciom rankom.... visa diena galva pamausdavo-praeidavo-pamauzdavo-praeidavo, o vakare po vieno praejimo kai kale skausmelis, kad atsiduriau zaibo greitumu lovoj ir net galva pajudinti bijojau.....

del papildu - kadangi man yra nuo ciklo priklausanti migrena, tai ginekologe rekomendavo SPM-OK papilda. kazkokios nelabai skanios tabletes su vitaminais ir agurklem visokiom. bet parasyta kad nuo pms simptomu, galvos skausmo, dirglumo, piktumo ir pan. Geriu pirma pakuote, nes ne pigus malonumas, 48 Lt, tai negaliu pasakyt ar veikia ar ne.

O del kompensuojamu vaistu - tai kas turi parasyti kad tau priklauso nemokami vaistai? nes pvz kai as buvau santaruose pas neurologe, tai man pasake kad ji gali israsyti TABLETE jei as ateiciau pas ja antra diena su skausmu budama ir jau vemdama. I prieki tipo negali israsyti.... taip kaip vienoms israso normaliai, o kitoms ne? reik i ligoniu kasas paskambinti.....
Papildyta:
Zodziu yra SAM ministro isakymas del kompensuojamu vaistu, tai neurologas turetu israsyti i kompensuojamu vaistu pasa pirma doze ir padaryti pirma irasa. KOmpensuojama 50 proc. (o kaip kazkas rase, kad 80 proc., tai nezinau, nes pagal viekliasias medziagas tai tik 50 proc. priklauso), o veliau jau ir seimos daktaras gali rasyti kitus receptus.... va kiek ziniu...
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2012 03 01, 22:03)
Tokiai bukei esant nei biuletenio duoda,nei invalidumo doh.gif Vargses mes vargses..... verysad.gif

na biuletenį išrašo, bent man kol dirbau gydytoja visada duodavo net 2 dienom - na ir atrodydavau jog tuo mirsiu (pačios suprantas su skausmu atsėdėt priee kab durų, o dar iki jo ateit reik kažkaip) ir man duodavo šeimos gydytoja g.gif na gal man pasisekė ir aš dirbau valstybinėj įstaigoj, buvo atvėjas kai paprašiau valandai pagulėt išgėrus vaistų man neleido pasijuokė jog imk biuletenį tai taip ir pasielgiau po to siūlydavo pailsėt tik nebeimt tai man jau buvo dzin (mano darbas tiesioginis su žmogum)

o kad prirašiau, bet ryte galvą skaudėjo, db maudžia dar bet gyvensiu doh.gif

visoms sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man snd irgi TA diena... pries pietus sukaliau dozike naramigo....
Atsakyti
o man neuofen kazkaip labiau padeda nei nalgesin.... ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
aš šiandien irgi įkaliau Relpaxo tabletę unsure.gif taip miegas ima..............
Atsakyti
as siandien atsikeliau su migrena wacko.gif jau 4diena doh.gif jau taip pavargau nuo to... feee... tas oras viska gadina. greiciau saulyte pasirodytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 03 02, 18:34)
as siandien atsikeliau su migrena  wacko.gif  jau 4diena  doh.gif  jau taip pavargau nuo to...  feee... tas oras viska gadina. greiciau saulyte pasirodytu  smile.gif

drinks_cheers.gif mano galva irgi sunki 4 diena ale tfu tfu tfu neisismarkauja.ir miego ziauriai noriu.ale siandie reik eit baliavot biggrin.gif reik tiektis kad ryt nemirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 03 02, 19:34)
as siandien atsikeliau su migrena  wacko.gif  jau 4diena  doh.gif  jau taip pavargau nuo to...  feee... tas oras viska gadina. greiciau saulyte pasirodytu  smile.gif

O man atvirkščiai - kuo daugiau salytės, tuo daugiau migrenos doh.gif Galėčiau gyvent ten, kur poliarinės naktys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(trinity_ @ 2012 03 02, 20:55)

ir kaip baliavot sekes? biggrin.gif
si savaitgali buvo MB gimtadieni, tai irgi teko nemenkai atlaikyti. bet kazkaip neskaudejo, net nebuvo jautri galva. NUOSTABU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2012 03 02, 21:31)
O man atvirkščiai - kuo daugiau saulytės, tuo daugiau migrenos  doh.gif Galėčiau gyvent ten, kur poliarinės naktys  bigsmile.gif

lotuliukas.gif bet jei rasit pigesnius bilietus ir man praneškit aš ir tik tokiom sąlygom gerai bujočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
kaip jūs čia? 4u.gif
aš jau dvi savaitės ištisai kamuojuosi su skausmu g.gif nervas jau ima ph34r.gif
Atsakyti