Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(trinity_ @ 2012 03 27, 14:38)
o recepto tai ner.geriu skaisteni dabar tik ir cefaly ant galvos deduosi kai tik pajuntu pirmus smptomus smile.gif vis dar be vaistu  thumbup.gif

Tiutiute ar prasiteset cefalio naudojima?

Skaisteni kai pradedu gert skausmai stipriai aprimsta, butu viskas kaip ir gerai bet kad si zole yra toksiska tad menesi pagerus tenka daryt pertrauka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 03 30, 17:23)
Skaisteni kai pradedu gert skausmai stipriai aprimsta, butu viskas kaip ir gerai bet kad si zole yra toksiska tad menesi pagerus tenka daryt pertrauka doh.gif

o kur jus skaitet kad tik menesi galima vartot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(trinity_ @ 2012 04 01, 12:35)
o kur jus skaitet kad tik menesi galima vartot?  g.gif

Tai cia pati sau taip nusistaciau nes kad toksiškos visur rašo, manau kokius 3 men. gerti istisai jau butu nelabai gerai g.gif
Atsakyti
jazau jazau koks kosmaras
kuo toliau tuo blogiau
anskciau dar nuskausminamieji padedavo, o dabar niekas, jokiom dozem doh.gif
naramiga isgeriau - nieko
analgina suleido - nieko

nzn ka daryt ir ka begert doh.gif

labas vakaras
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 04 01, 17:02)
Tai cia pati sau taip nusistaciau nes kad toksiškos visur rašo, manau kokius 3 men. gerti istisai jau butu nelabai gerai g.gif

g.gif na as irgi skaiciau kad toksiskas.bet taip niekur ir neradau kokiais kiekiais ar kiek laiko vartojant g.gif tik skaiciau kad ilga laika vartojant galima atsikratyt migrenos.bet tai kaip ilgai varot ir nenusinuodyt biggrin.gif

QUOTE(Ondatra @ 2012 04 02, 20:33)
kuo toliau tuo blogiau
anskciau dar nuskausminamieji padedavo, o dabar niekas, jokiom dozem  doh.gif
naramiga isgeriau -  nieko
analgina suleido - nieko

nzn ka daryt ir ka begert  doh.gif

labas vakaras

uj zinau...as nusprendziau rist su vaistais vien del to kad nelabai kas padejo jau...

nu bet kokia as laiminga tai negaliu.dabar jau visai padoru gyvent thumbup.gif tikrai aks turit proga isbandykit ta cefaly. jau minimum menuo be vaistu thumbup.gif reikejo tikslia data uzsizymet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 04 02, 20:33)
kuo toliau tuo blogiau
anskciau dar nuskausminamieji padedavo, o dabar niekas, jokiom dozem  doh.gif
naramiga isgeriau -  nieko
analgina suleido - nieko

nzn ka daryt ir ka begert  doh.gif

labas vakaras

4u.gif

imigran bandet?
Papildyta:
QUOTE(trinity_ @ 2012 04 03, 12:11)

nu bet kokia as laiminga tai negaliu.dabar jau visai padoru gyvent thumbup.gif  tikrai aks turit proga isbandykit ta cefaly. jau minimum menuo be vaistu thumbup.gif  reikejo tikslia data uzsizymet  biggrin.gif

as ir laiminga(nors db atsirado kitu ligu ir negalavimu) - jau gal puse metu be priepuoliu! (nezymu galvos skausma , kai padeda solpadein - nelaikau galvos skausmu, isgeriu vaistuka ir po 20 min nebeskauda)
Papildyta:
QUOTE(savrina @ 2012 03 25, 13:01)
Mano laikas be vaistų irgi jau gan ilgas, net pačiai keista.. bigsmile.gif

thumbup.gif

dziugu skaityt , kad daug kam gereja!

beje, ar niekas nepastebejo kad su amzium migrena netokia baisi pasidaro, priepuoliu daznumas reteja?...... (aisku man nera labai jau daug, kaip kad mama juokiasi - sulaukus menopauzes praejo ir migrena, bet vis sis tas)
Atsakyti
QUOTE(trinity_ @ 2012 04 03, 13:11)
g.gif  na as irgi skaiciau kad toksiskas.bet taip niekur ir neradau kokiais kiekiais ar kiek laiko vartojant g.gif  tik skaiciau kad ilga laika vartojant galima atsikratyt migrenos.bet tai kaip ilgai varot ir nenusinuodyt biggrin.gif
uj zinau...as nusprendziau rist su vaistais vien del to kad nelabai kas padejo jau...

nu bet kokia as laiminga tai negaliu.dabar jau visai padoru gyvent thumbup.gif  tikrai aks turit proga isbandykit ta cefaly. jau minimum menuo be vaistu thumbup.gif  reikejo tikslia data uzsizymet  biggrin.gif

Tai ir sakau kad gaunasi uzburtas ratas, nors as dabar pasidarau toki misineli - 3 dalys bitkresles (skaistenio), 2 dalys gvazdikelio, 2 dalys pelyno ir valgau sausam pavidale, man labai liuks thumbup.gif kazkaip ir saldumynu maziau norisi ir siaip profilaktika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(didile @ 2012 03 30, 13:25)
sveikos mergaites.. turiu klausyma kaip kovojote su migrena kai lauketes, nebudavo priepuoliu migrenos...
mastau jei planuociau pastoti, kaip reiketu kovoti su tuo, nes pirmi du niestumai buvo siaubas.. ypac kai prasidedavo migrena...

Aš gerdavau naramig. Negalėjau kitaip. unsure.gif Bet trečią nėštumo semestrą išnyko migrena, rojus buvo...
Dabar Cinie geriu kai užeina ir miegu. Ir jau ilgai magnį geriu kasdien, tai paretėjo kiek priepuoliai.
Atsakyti
Radau internete apie medicininio prietaiso Cefaly aprašymą bei jo pristatymų grafiką Kauno mieste.
1) Apie Cefaly
Tai Belgijos Ljėžo mokslo parke gaminamas medicinos prietaisas. Jo paskirtis (indikacijos) yra migrenos ir kitų galvos skausmų šalinimas, trišakio nervo neuralgijos gydymas, streso bei įtampos prevencija. Dėl savo veikimo efektyvumo bei saugumo šis medicininis prietaisas yra tinkamas ir nėščiosioms bei vaikams (nuo 8 metų).
Daugiau informacijos apie pati prietaisą galite surasti interneto svetainėje: www.cefaly.lt
Šviežias straipsnis apie galvos skausmus: http://www_etaplius_...enteti-negalima

Susidomėjusius prašau registruotis individualiam pristatymui žemiau nurodytu telefonu.

Balandžio mėnuo:

Pristatymo data: 2012.04.14 (šeštadienis) 9—15 val.,

Pristatymo vieta: Kaunas, Tvirtovės al. 90A,

Nervų sistemos tyrimo centras NEUROMEDA

Dėl užsiregistravimo individualiam pristatymui prašome registruotis kontaktiniu telefonu (8-612) 29 271.

Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri nors MIGARD geriat? kazin kokiom proporcijom ji reikia vartoti? ax.gif siandien ryte puse tabletes isgeriau - tai gera valanda buvau nei gyva, nei mirus, visiskai be jegu.... g.gif bet paskui nezmoniska galvos skausma nueme.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2012 04 10, 19:31)
Sveikos,

Gal kuri nors MIGARD geriat? kazin kokiom proporcijom ji reikia vartoti? ax.gif siandien ryte puse tabletes isgeriau - tai gera valanda buvau nei gyva, nei mirus, visiskai be jegu....  g.gif  bet paskui nezmoniska galvos skausma nueme....  thumbup.gif

as jo tik 2 tabletes buvau nusipirkus.isgeriau 1 tablete kaip gydytoja ir buvo liepus.ale savijauta tai tragiska buvo...sugeriau tas 2 tabletkas ir nebepirkau.

teko ir man vaistu jau biski isgert bet tik ibupromo ir suveike blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Migard man priepuoli nuslopino, bet po poros valandu jau vel skaudejo galva doh.gif

jau kiek sita menesi suvalgiau Relpax-net neskaiciuoju..vaikas visa menesi serga, ligoninese ir as kartu guliu, tai turbut virsyju visas normas...sirdis jau klapatuoja unsure.gif
Atsakyti