Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(loja5 @ 2012 04 28, 07:15)

Bet kapsules turbut brangiau gaunasi ir dar prideta visko rolleyes.gif

aš tokią vartoju:
http://iherb.com/p/1950?rcode=siw526
papildomai tik pati kapsulė įeina.

bet reiks pabandyt ir grynos žolės nusipirkti - tai vturbūt vistik geriausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 04 28, 08:15)
Irgi tiesa todel pradzioje geriau isgirtaja "troike" biggrin.gif 3 dalys bitkresles, 2 dalys pelyno, 2 dalys gvazdikeliu
Yra  "Trijules"pakaitalas i kurio sudeti ieina bitkresles ziedai,pelynas ir malti gvazdikeliai.Komponentai sumaisomi mazdaug tokiomis proporcijomis:
3 dalys bitkresles,2 dalys gvazdikeliu,2 dalys pelyno zoles.
Vienkartine doze galima parinkti individualiai,stebint savojo organizmo reakcija.Tai gali buti nuo 0.5 arbat.s. iki 1sauksto.Arba palaipsniui didinti.Valgyti sausame pavidale uzsigeriant vandeniu.Gydymo kursas butu toks:
1 diena suvalgoma apie 1 arb.s. ant tuscio skrandzio,pusvalandi pries valgi.
2 diena- po 2 arb.s. pries pusrycius ir pries pietus.
3 diena ir visa likusia savaite,po 1 arb.s. tris kart per diena:pries pusrycius,pietus ir vakariene.
Toleliau,visa likusi gyvenima,profilaktikai 1 karta per savaite.
Gydymo metas pavasaris ir ruduo.

http://toksgyvenibud.....nizmo valymas

gal ir visai nieko, ale skonis jauciu toooks baisus, vien nuo pelyno nupurto, o dar tos kitos zolytes bijau.gif eisim dabar visos ir gersim zolytes biggrin.gif o jei surukyt, gal geresnis poveikis butu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 04 28, 16:03)
gal ir visai nieko, ale skonis jauciu toooks baisus, vien nuo pelyno nupurto, o dar tos kitos zolytes  bijau.gif eisim dabar visos ir gersim zolytes  biggrin.gif  o jei surukyt, gal geresnis poveikis butu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei galvai geriau nebus, tai nors trumpam galvon neimsim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 04 28, 10:15)
g.gif na kiek žinau neturiu, o be to nuo tokių dozių vaistų ten ir flora ir fauna išnyko įtariu  doh.gif

vnž, reiks bitkrėslės pasieškot, ir man dar vienas dalykas aš maitinu vis dar, tai negaliu vartoti tokių preparatų, nes nerekomenduojama g.gif na vaistų taip pat doh.gif

O kodel manai kad neturi g.gif siaip beveik visi turi parazitu, bakteriju, mikrobu, ir nebutinai turi but kazkokie pozymiai tad tokia profilaktika labai gerai. Jei maitini gal ir nelabai gerai vartot nes reikia turet omeny viena dalyka, vaistazoles kazkodel mes iprate laikyt tik nekaltom zolytem, is tikruju ju poveikis yra toks pat stiprus, tik reikia naudot nuosekliai ir ilgesni laika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(san @ 2012 04 28, 11:16)
aš tokią vartoju:
http://iherb.com/p/1950?rcode=siw526
papildomai tik pati kapsulė įeina.

bet reiks pabandyt ir grynos žolės nusipirkti - tai vturbūt vistik geriausias variantas.

Na, kaina nebloga, ir kazkokiu blogu komponentu irgi nematyt, bet as linkus manyt kad mums geriausiai tinka gimtojoj salelej augantys augalai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2012 04 28, 16:03)
gal ir visai nieko, ale skonis jauciu toooks baisus, vien nuo pelyno nupurto, o dar tos kitos zolytes  bijau.gif eisim dabar visos ir gersim zolytes  biggrin.gif  o jei surukyt, gal geresnis poveikis butu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Skonis tikrai nekoks, bet tik pirmi kartai sunkus kol pripranti, o veliau kazkaip dzin, nors kartu oi kaip kartu bigsmile.gif beje pelynas irgi didelis geris thumbup.gif tapsim visos naturopates, ech, svarbu kad padetu 4u.gif
Atsakyti
Galvos skausmas dažnai būna dėl vandens trūkumo (dehidratacijos). Ir dažnas atvejis, kai pradėjus gerti pakankamai vandens galvos skausmas išnyksta. Tik patarčiau vandenį bent jau Brita filtru filtruoti, nes chloras naikina žarnyno bakterijas ir gali sukelti kitas ligas. Buteliuose parduodamas vanduo taip pat ne išeitis ir dažniausiai pinigų švaistymas. Nes plastikiniai buteliai skleidžia toksinus - Bisphenol A(BPA), kurie gali sukelti daugelį ligų ir tame tarpe vėžį. Man padėjo, jau 4 metai be migrenos ir be vaistų smile.gif Išsivaliau organizma ir žarnyna, geriu 2 litrus vandens kasdien, visos kančios pasibaigė smile.gif Reikia rasti skausmo priežastį, skausmas tai signalas kad serga kažkoks organas, arba organizmas labai užsišlakaves. Gerti tabletes, tai tas pats kad išjungti signala ir laukti sekanšio. Kai mašinoje užsidega lempute mes matom problema ( ar tepalai pasibaigė, ar kūras....) ir tą problemą pašaliname, kitaip niekur nebenuvažiuosime schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Esperia @ 2012 05 02, 19:11)
Galvos skausmas dažnai būna dėl vandens trūkumo (dehidratacijos).

Gali būti, bet aš pasakysiu iš savo varpinės.
Skysčių negeriu visai.Kava, arbata, sultys, pienas taip-retai kada išgeriu stiklinę vandens.Sugalvojau kad ir man skauda galvą dėl skysčių trūkumo biggrin.gif priverstinai gėriau bent pora litrų per dieną-jaučiausi klaikiai-pastoviai išsipūtusi kažkokia, pastoviai į WC lakstymas kaip nestuke.gif , skrandis išpūstas nuo vandens (nors tik 2l per dieną) ir vistiek skaudanti galva unsure.gif taip kad dabar galvoju, kai maža organizmui skysčių-mes juntame troškulį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 05 03, 14:01)
Gali būti, bet aš pasakysiu iš savo varpinės.
Skysčių negeriu visai.Kava, arbata, sultys, pienas taip-retai kada išgeriu stiklinę vandens.Sugalvojau kad ir man skauda galvą dėl skysčių trūkumo biggrin.gif priverstinai gėriau bent pora litrų per dieną-jaučiausi klaikiai-pastoviai išsipūtusi kažkokia, pastoviai į WC lakstymas kaip  nestuke.gif , skrandis išpūstas nuo vandens (nors tik 2l per dieną) ir vistiek skaudanti galva unsure.gif taip kad dabar galvoju, kai maža organizmui skysčių-mes juntame troškulį rolleyes.gif

g.gif bet iš mano varpinės kaip ir iš Jūsų, aš išgeriu per dieną apie 2 - 3 l vandens, nes man skanu, bet kad mažiau skaudėtų ir nepastebėjau g.gif matyt mūsų pirežastys ne ti
Atsakyti
As kai viska saziningai dariau t.y. geriau skaisteni,cefaly saziningai dejausi ir geriau daug vandens buvo pagerejimas.o dabar apleidau ir per karstas dienas miriau ziauriai doh.gif reik vel susiimt ir kovot toliau...
Atsakyti
mergičkos, o tai atsiliepimų apie stebuklingą aparatą Cefaly - daugiau nėra? ar negirdėjot, ar bandėt, bet nepadėjo?
Atsakyti
kad is forumo man atrodo tik mes dviese naudojam tai savo atsiliepimus parasem wink.gif
Atsakyti
Vandens geriu ir geriau labai daug, tiesiog man skanu, isgeriu per para ir daugiau nei 2 l biggrin.gif deja deja..
Atsakyti
QUOTE(RitosS @ 2012 05 04, 11:28)
mergičkos, o tai atsiliepimų apie  stebuklingą aparatą Cefaly - daugiau nėra? ar negirdėjot, ar bandėt, bet nepadėjo?

Aš vis laukiu nesulaukiu kada i Šiaulių pusę važiuos - turo atvežti išbandyti..... ax.gif
Atsakyti