kas cia per dienos, kad penkta diena su naramigu gyvenu?.... kaip nuo penktadienio pradejo, tai taip kasdien ir kalu po tablete, nes neimanoma.... dar iki pietu nieko, nu po pietu - sakes....
bet ziuriu cia daugumai, tai gal faze ar koks oras?....
man per nestuma irgi neskaudejo galvos, gal tik pradzioje.... o po jo tai varge vargeli..... ir jau zinau - jei arteja mmm, tai jau lauk viesnios i svecius.....
Sveikos mergaitės.
Žinau ką reiškia galvos skausmas, kai negali net pajudėti, nuo bet kokio garso, šviesos, kvapo atrodo sprogs galva. Kai reikia ramybės, šalčio, tylos ir ledinio šlapio rankšluosčio ir tai išgėrus bent porą ketanovo tablečių....
Kankinuosi dažnai, o šiandien užmačiau reklamą apie Cefaly. Kiek čia paskaitinėju ta "karūna" labai brangi. Bet kurios ją naudojo pasidalinkit savo patirtimi ar vertas tų pinigėlių?
Ar jis padeda kai jau galvos skausmas stiprus, ar naudojat kai jaučiat, kad prasidės migrena?
Žinau ką reiškia galvos skausmas, kai negali net pajudėti, nuo bet kokio garso, šviesos, kvapo atrodo sprogs galva. Kai reikia ramybės, šalčio, tylos ir ledinio šlapio rankšluosčio ir tai išgėrus bent porą ketanovo tablečių....
Kankinuosi dažnai, o šiandien užmačiau reklamą apie Cefaly. Kiek čia paskaitinėju ta "karūna" labai brangi. Bet kurios ją naudojo pasidalinkit savo patirtimi ar vertas tų pinigėlių?

Netta

QUOTE(tiutiute @ 2012 02 10, 15:22)
puslapyje atgal viena forumiete siule pabandyt ta Cefaly prietaisiuka. susigundziau. bandau. skeptiskai ziurejau i ta aparata, bet poveikis nustebino. naudoju dar tik nuo sausio 23d, skausmu kiekio nesumazino, BET kai tik jausdavau, kad uzeina migrena, uzsidedavau aparaciuka, isgerdavau tabletka ir jokio skausmo
nuo to laiko neesu turejusi normalaus migreninio skausmo. tik toks jausmas lyg buciau prisitrnkus kur, ir tai toks jausmas budavo tik koki pusvalanduka, velaiu vel budavau kaip zmogus. nu kazkokia fantastika. jei ir tokaiu toks poveikis bus, manau rimtai mastysiu apie jo isigyjima.
mergaites tikrai pabandykit uzsisakyti isbandymui, nepades tai nepades, o gal visgi pades ir sumazes ne tik skausmas bet ir vaistu reiks maziau gerti

mergaites tikrai pabandykit uzsisakyti isbandymui, nepades tai nepades, o gal visgi pades ir sumazes ne tik skausmas bet ir vaistu reiks maziau gerti

Ačiū, Lute

QUOTE(Netta @ 2012 03 07, 20:16)
pabandyk ir suzinosi

kai jauciu kad kimba migrena uzsidedu ir isgeriu vaistu. buna uztenka tu 20min veikimo ir migrenos nei kvapo. buna kad dar jauti jog skauda ir pabuni uzsidejes apie valanda, o tada jauti toki pritrenktos galvos jausma, bet to skausmo nebera. todel man sitas aparatas vertas tu pinigu

Labukas
aš jau šiandien gavau "dovaną"
išgėriau Relpax ir ramu...gerai kad dar išėjo pamiegot valandą su mažium
SU MOTERŲ DIENELE
BŪKIT SVEIKOS IR LAIMINGOS

aš jau šiandien gavau "dovaną"

SU MOTERŲ DIENELE

SU MŪSŲ DIENA, LINKIU NE ŽIEDŲ DAUG, O NESKAUSMINGŲ DIENŲ
http://www.delfi.lt/...u.d?id=56434321
sutapimas ar ne
siandien jauciu reiktu profilaktine magnio doze ikalt
sutapimas ar ne

QUOTE(tiutiute @ 2012 03 07, 20:56)
QUOTE(Netta @ 2012 03 07, 20:16)
pabandyk ir suzinosi

kai jauciu kad kimba migrena uzsidedu ir isgeriu vaistu. buna uztenka tu 20min veikimo ir migrenos nei kvapo. buna kad dar jauti jog skauda ir pabuni uzsidejes apie valanda, o tada jauti toki pritrenktos galvos jausma, bet to skausmo nebera. todel man sitas aparatas vertas tu pinigu

QUOTE(natina @ 2012 03 08, 10:36)
http://www.delfi.lt/...u.d?id=56434321
sutapimas ar ne
siandien jauciu reiktu profilaktine magnio doze ikalt 
sutapimas ar ne

Ai man jau daugiau nei savaite trenkta savijauta

o jus negeriat magnio pastoviai? nes kai man pasake kad migrenininkem magnis butinas tai uzsipirkau tona miltuku

QUOTE(trinity_ @ 2012 03 08, 10:50)
Ai man jau daugiau nei savaite trenkta savijauta

o jus negeriat magnio pastoviai? nes kai man pasake kad migrenininkem magnis butinas tai uzsipirkau tona miltuku

ne, pastoviai negeriu. tfu tfu tfu, seniai mane ji bebuvo aplankius

SU MOTERYČIŲ DIENA JUS VISAS
BŪKIT SVEIKOS IR LAIMIMGOS

Kur visos pradingusios? kaip sekasi kovot? man ant situ apsiniaukusiu atejo daugiadiene bet tfu tfu tfu be vaistu gyvenu
jau kokios 3 savaites tikrai bus be vaistu