o kuris čia dantis trauktas, kad tas tarpas taip sunkiai užsidarinėja? Sunkiausiai kiek žinau tai kai 6tukai ištraukti, kaip mano atveju, girdėjau, kažkokie mini implantai dedasi, tam kad greičiau užsidarytų, bet man dar nededa kol kas. Man tai jau nors ir pilną burną ten visko prikiša, kad tik greičiau būtų finišas..
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 26, 20:31)
o kuris čia dantis trauktas, kad tas tarpas taip sunkiai užsidarinėja? Sunkiausiai kiek žinau tai kai 6tukai ištraukti, kaip mano atveju, girdėjau, kažkokie mini implantai dedasi, tam kad greičiau užsidarytų, bet man dar nededa kol kas. Man tai jau nors ir pilną burną ten visko prikiša, kad tik greičiau būtų finišas..
6ukas kaip ir pas tave. Micro implantai dedami,bet man vienoj is kosultaciju sake kad cia jau paskutine viltis, kai niekas kitas nepadeda. kolkas ir man ju neminejo,viliuosi kad ir neprireiks,nes kai pasiziurejau youtube kaip ten jie dedami tai net siplna pasidare.

o pas tave vienas šeštukas, ar abu? Pas mane abu. Iš pradžių buvom sutarę, kad vieną tik uždarinėjam, o į kitą tarpą implantą dedam, dabar jau pasikeitė planai, ir uždarinėjam abu. Tai vienas tarpukas jau nedidukas, net liežuvio galiukas netelpa, o kitas didžiulis.. O tu antilopes nešioji, ir kabini ant iltinio ir ant septintuko?
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 26, 21:24)
o pas tave vienas šeštukas, ar abu? Pas mane abu. Iš pradžių buvom sutarę, kad vieną tik uždarinėjam, o į kitą tarpą implantą dedam, dabar jau pasikeitė planai, ir uždarinėjam abu. Tai vienas tarpukas jau nedidukas, net liežuvio galiukas netelpa, o kitas didžiulis.. O tu antilopes nešioji, ir kabini ant iltinio ir ant septintuko?
Pas mane tik vienoj pusej jis rautas, o kitoj pusej visi dantys. As jau nuo pat pradziu elastikus nesioju, jau gal kokiais 4 budaus nesiojau, dabar nesioju ant 3uko ir 5uko virsuj ir 4uko apacioj desej pusej antilopes(ten kur ir sestukas rautas), bet cia del to kad pas mane tarpas tarp dantu kai sukandu,sukandus jie net nesiliecia. O ar jis itakos ta tarpo uzdaryma tai net nzn. Pries tai nesiojau ant 6uko virsuj ir 3-uko apacioj kairej pusej,jis man centra state,velgi nzn ar ka dare tam tarpui.

QUOTE(ajaja @ 2011 06 24, 10:16)
as jauciu buciau be vasko neisgyvenus pirmus 5 breketu menesius. viena dezute dave gydytojas, o dar 10 dezuciu pakuote nusipirkau internete. o liko viena dezute, tai isivaizduokit kiek jo naudojau. taip nutrindavo, kad dedavau per visa zandikaulio ilgi.. kai vaskas nesilaikydavo dedavau nakciai vatos, man super budavo, nes ji nei nutirpsta, nenuslysta, tikrai leisdavo zandams atsigauti per nakti...
5 mėnesius ??? kažkaip aš tikejausi pora gerų savaičių patrins ir pamiršiu tą bėdą... vienam šone taip įkyriai trina, kad tuoj ir kalbet nebegalėsiu, ir valgyt..
QUOTE(Flegma @ 2011 06 24, 17:13)
aha ir aš šitą girdėjau, kaip tik netoli laiko bites, jeigu ką reiks eit pakrapštyt truputį

gyvenu aš østfolde
QUOTE(ASTYT @ 2011 06 27, 00:31)
5 mėnesius ??? kažkaip aš tikejausi pora gerų savaičių patrins ir pamiršiu tą bėdą... vienam šone taip įkyriai trina, kad tuoj ir kalbet nebegalėsiu, ir valgyt..
aha ir aš šitą girdėjau, kaip tik netoli laiko bites, jeigu ką reiks eit pakrapštyt truputį
gyvenu aš østfolde

gyvenu aš østfolde
Daba tokis klausims pasistoja.... jei netryni breketai, tai tikriausia i netrins? A kaip?
Jei reiks, brukstelk, galec nors pora juostikiu vaska atsiust.
QUOTE(Flegma @ 2011 06 26, 23:59)
Daba tokis klausims pasistoja.... jei netryni breketai, tai tikriausia i netrins? A kaip?
jei netrynė, tai ir netrins.. na bent aš taip tikiuosi

ačiū! žinosiu kur kreptis
QUOTE(gabiux25 @ 2011 06 26, 22:19)
Labas rytas,
Aš buvau pusę dvylikos kažkur, tuo metu tarėtės dėl vizito ir kai mane priėmė minėjo kad ateis su panašiu atveju

Ir dar norėjau paklausti ar ne per reti vizitai, nes kiek buvau tai visą laiką po šešių savaičių man juos skiria, o taip norėtųsi dažniau

QUOTE(vertejaxxx @ 2011 06 26, 22:04)
Nu va, jau kelios dienos su isimtais siulais po pasaitelio ispjovimo
Nu patenkinta nerealiai!
Neber to pimpaliuko kai sypsausi, jega! Ta proga lekiu i Londona visa issisiepus 

Sveikinu!

QUOTE(ramintuska @ 2011 06 27, 08:27)
Labas rytas,
Aš buvau pusę dvylikos kažkur, tuo metu tarėtės dėl vizito ir kai mane priėmė minėjo kad ateis su panašiu atveju
kolkas pas mane dar tik viena elastinė grandinėlė, tai lauksiu kito vizito ir žiūrėsim kas vyksta, šiaip tai sakė, kad jau daugiau nei pusė to tarpo užsitraukė ir su liežuviu jaučiu, kad mažėja tarpas
Ir dar norėjau paklausti ar ne per reti vizitai, nes kiek buvau tai visą laiką po šešių savaičių man juos skiria, o taip norėtųsi dažniau

man dazniausiai kas 6 sav. buna. Laimes pilnos kelnes kai pasako ateiti po 5 sav

QUOTE(mziukas @ 2011 06 26, 20:41)
sveikos,
traukiausi netaisiklingus protinius ir gydytojas pasiule detis breketus. tai labai susimasciau
nera blogai, bet norisi dar grazesnes sypsenos
man 28 ar dar nera labai velu?
gal kas Klaipedoje dejotes? pas ka rekomenduotumet?
beje, gal kas galit atsiusti ta albuma ar nuoroda i ji,kad galeciau paziureti jusu rezultatus?
gal dar greiciau padetu man apsispresti
aciu 
traukiausi netaisiklingus protinius ir gydytojas pasiule detis breketus. tai labai susimasciau

gal kas Klaipedoje dejotes? pas ka rekomenduotumet?
beje, gal kas galit atsiusti ta albuma ar nuoroda i ji,kad galeciau paziureti jusu rezultatus?

As Klaipedoje breketus dejausi Ortodontijos centre pas gyd. Liatukienę, labai sauni gydytoja ir tikrai ismananti savo darba, bent jau as jai priekaistu kol kas neturiu.

QUOTE(natale @ 2011 06 27, 09:52)
Man irgi dazniausiai kas 6sav. paskiria. Nors ir dabar gydytoja sake rasys po 6sav., o registraturoj uzrase po 5sav.

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 06 27, 10:46)
Man irgi dazniausiai kas 6sav. paskiria. Nors ir dabar gydytoja sake rasys po 6sav., o registraturoj uzrase po 5sav. 

ot pasiseke