Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 42 tema

Pas mane keramika+metalas. O gydausi pas Damusiene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linacka421 @ 2011 06 27, 21:39)
Kas nauja temele kurs?smile.gif

na pasakykite jus man, kada gi tie dantukai nors truputeli prades judeti??? schmoll.gif  po menesio, po dvieju?.. doh.gif

Kokie pas tave breketai? 4u.gif

Nu jau viskas sukuriau http://www.supermama...0#entry48035677 4u.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 06 27, 15:14)
Ne, manau kai jau priartesim prie nuemimo tada ir kalbesim, as dar neskubu  ax.gif Bet as galvoju kad ir pas mane turetu but kazkas panasaus i ta dviguba plokstele, nes tas zandikaulis neduok dieve, gali ir sugrist  doh.gif

Kaip as ir noreciau kad man prabiltu apie nuemima, buvau pakeisti tuo velytes, tai net nustebau kad nieko moket nereikejo 4u.gif

Linacka421 as irasiau tave, kitoj temoj bus viskas gerai, baigiam sita tema blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 27 birželio 2011 - 22:42
As nesuprantu kiek man ortodontas ten suverze,bet jau beveik savaite po vizito praejo,o man dar vis maudzia beveik visus dantis.Jauciuos kaip po uzdejimo, nenesmagu jau daros.
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 06 28, 01:28)
As nesuprantu kiek man ortodontas ten suverze,bet jau beveik savaite po vizito praejo,o man dar vis maudzia beveik visus dantis.Jauciuos kaip po uzdejimo, nenesmagu jau daros.

Kitos tik rankom plotu, kad skauda tongue.gif nieko praeis mirksiukas.gif cia paskutinis pasispardymas pries nuemima bigsmile.gif
Atsakyti
Laba ryta :4u

Naktį miegojau taip stipriai dantis sukandus, kad ryte atleidus juos net ausį skaudėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 06 27, 11:36)
oi dar tik savaitė mano breketams smile.gif o vizitai tai taip - Kaune, pigiau skraidyt, nei eit čia tvarkyt, o ir apsilankymai tik ~kas du menesius, tai kaipnors...

O is kur tau tenka skraidyti? Ir kokios kainos pas tave ten kur gyveni? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linacka421 @ 2011 06 27, 22:39)
na pasakykite jus man, kada gi tie dantukai nors truputeli prades judeti??? schmoll.gif  po menesio, po dvieju?.. doh.gif

As pirmus pokycius gana greitai pamaciau, mazdaug po savaites smile.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 28, 00:42)
Kaip as ir noreciau kad man prabiltu apie nuemima, buvau pakeisti tuo velytes, tai net nustebau kad nieko moket nereikejo  4u.gif

As pati neiskenciau ir paklausiau kiek dar teks nesiot tai gerai, kad sedejau kai pasake lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 06 28, 09:36)
O is kur tau tenka skraidyti? Ir kokios kainos pas tave ten kur gyveni?  smile.gif

skraidau iš Norges, o čia kainos labai įvairiai, priklauso kokia situacija, vienas pažįstamas mokėjo ~ 16000 litų. Tai man tikrai labiau apsimoka tvarkytis Lietuvoj, parskrist namo ir pabūt su artimais truputį ir dantis pasitvarkyt ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labas, pražioplinau vakar savo vizitą, reikia skambintis rašytis iš naujo... doh.gif

QUOTE(*Harpija* @ 2011 06 23, 22:57)
Bandziau ir nosinaites kist, bet jos greit sudreksta ir s...gaunas doh.gif
Galvoju, gal gyd.reik paprasyt, kad duotu tu "taamponu" i burna? blush2.gif
O gal yra koks tepaliukas nuo tokiu nutrinimu? rolleyes.gif

Aš kelias naktis dėjausi vatos gabaliukus mažiukus, prisikabindavo prie breketuko ir normaliai visai buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 birželio 2011 - 13:50
As pati neiskenciau ir paklausiau kiek dar teks nesiot tai gerai, kad sedejau kai pasake lotuliukas.gif
[/quote]
Tai ir as jau paklausiu smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 28, 14:42)
Labas, pražioplinau vakar savo vizitą, reikia skambintis rašytis iš naujo...  doh.gif
Aš kelias naktis dėjausi vatos gabaliukus mažiukus, prisikabindavo prie breketuko ir normaliai visai buvo...

kaip tu cia praziopsojai vizita?
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 06 28, 09:43)
As pirmus pokycius gana greitai pamaciau, mazdaug po savaites smile.gif
As pati neiskenciau ir paklausiau kiek dar teks nesiot tai gerai, kad sedejau kai pasake  lotuliukas.gif

tai kiek pasake?
Atsakyti