Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 42 tema

QUOTE(natale @ 2011 06 27, 11:57)
ot pasiseke  tongue.gif  biggrin.gif  as pries tai turejau tokia laime,vizitas buvo paskirtas  po 5 sav. si karta lauksiu 6 sav  ax.gif Nors gal ir gerai, nes vienoje puseje tarpukas letai uzsitraukineja.

As laukiu vizito, kad pasakytu kad su sakandziu viskas gerai ir jis nevaziuoja atgal rolleyes.gif Taip norisi kuo greiciau pasiekti ta finisa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 06 27, 01:32)
jei netrynė, tai ir netrins.. na bent aš taip tikiuosi  unsure.gif  aij, ką aš čia, dar visai žalias agurkėlis šitam reikale  ax.gif  ax.gif

ačiū! žinosiu kur kreptis

Kiek laika tava pakaustytai sypsenai? ax.gif
Tu vizitam i Kauna vazinejies/skraidai?
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2011 06 26, 18:41)
sveikos,
traukiausi netaisiklingus protinius ir gydytojas pasiule detis breketus. tai labai susimasciau biggrin.gif  nera blogai, bet  norisi dar grazesnes sypsenos smile.gif man 28 ar dar nera labai velu? ax.gif

as pradejau intensyviai tuo dometis budama 30, o susidejau po 31 gimtadienio ax.gif pats geriausias dalykas koki galejau del saves padaryti smile.gif

QUOTE(vertejaxxx @ 2011 06 26, 20:04)
Nu va, jau kelios dienos su isimtais siulais po pasaitelio ispjovimo smile.gif Nu patenkinta nerealiai! smile.gif Neber to pimpaliuko kai sypsausi, jega! Ta proga lekiu i Londona visa issisiepus biggrin.gif

super 4u.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2011 06 26, 22:31)
5 mėnesius ??? kažkaip aš tikejausi pora gerų savaičių patrins ir pamiršiu tą bėdą... vienam šone taip įkyriai trina, kad tuoj ir kalbet nebegalėsiu, ir valgyt..

nu gal 4 menesius, bet ne maziau. tryne tol, kol dantukai i lanka pinai nesustojo. o po to eme ir nustojo trinti. budavo koks nedidelis susierzinimas sen bei ten, bet apsieidavau be vasko. o kai trina tai ziauru, atrodo kas cia tokio, bet bent as tai labai irzli darydavaus. ai dar kai daugiau kalbi tai irgi daugiau trina ax.gif
Atsakyti
Nu ziuriu vienaip, ziuriu kaitaip, ale viens dantis nelebai jauciu telp. Priekinis viens kreipias kaip koks parazits. Greit apsilankyms, pazresme kan darys...gal pielys arklinius priekinius. Anasyk biski apmazina, tai gal i vel ta pati bjaurastis lauk. Nors jauziu geriau pielijims nei danties lupims. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 06 27, 10:20)
Kiek laika tava pakaustytai sypsenai?  ax.gif
Tu vizitam i Kauna vazinejies/skraidai?

oi dar tik savaitė mano breketams smile.gif o vizitai tai taip - Kaune, pigiau skraidyt, nei eit čia tvarkyt, o ir apsilankymai tik ~kas du menesius, tai kaipnors...
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 06 27, 13:36)
oi dar tik savaitė mano breketams smile.gif o vizitai tai taip - Kaune, pigiau skraidyt, nei eit čia tvarkyt, o ir apsilankymai tik ~kas du menesius, tai kaipnors...

I as taip misliju...
Pas ka lankais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 06 27, 11:09)
As laukiu vizito, kad pasakytu kad su sakandziu viskas gerai ir jis nevaziuoja atgal  rolleyes.gif Taip norisi kuo greiciau pasiekti ta finisa  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif pilnai tave suprantu. del ploksteles nekalbejei, kokia tau reikes nesiot po nuemimo? kazin kiek ta dviguba kanuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 06 27, 12:53)
I as taip misliju...
Pas ka lankais?  ax.gif

Pas Eglę Zasčiurinskienę lazerinės odontologijos centre
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 06 27, 15:00)
drinks_cheers.gif  pilnai tave suprantu. del ploksteles nekalbejei, kokia tau reikes nesiot po nuemimo?  kazin kiek ta dviguba kanuoja?  g.gif

Ne, manau kai jau priartesim prie nuemimo tada ir kalbesim, as dar neskubu ax.gif Bet as galvoju kad ir pas mane turetu but kazkas panasaus i ta dviguba plokstele, nes tas zandikaulis neduok dieve, gali ir sugrist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2011 06 26, 20:41)
sveikos,
traukiausi netaisiklingus protinius ir gydytojas pasiule detis breketus. tai labai susimasciau biggrin.gif  nera blogai, bet  norisi dar grazesnes sypsenos smile.gif man 28 ar dar nera labai velu? ax.gif
gal kas Klaipedoje dejotes? pas ka rekomenduotumet?

beje, gal kas galit atsiusti ta albuma ar nuoroda i ji,kad galeciau paziureti jusu rezultatus? ax.gif  gal dar greiciau padetu man apsispresti smile.gif  aciu smile.gif

OI, VISAI NEVĖLU. MAN BREKETUS UŽDĖJO KAI BUVO 31 M. TIK NEŠIOJU JAU 3 METAI (BET ČIA UŽSITĘSĖ, NES VIENO KRŪMINIO DANTIES KANALAI SUSTREIKAVO, GERĄ PUSMETĮ TVARKIAUSI).
RUDENĮ ŽADA NUIMT thumbup.gif DANTYS JAU TIESŪS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abai: 27 birželio 2011 - 19:20
Kas nauja temele kurs?smile.gif

na pasakykite jus man, kada gi tie dantukai nors truputeli prades judeti??? schmoll.gif po menesio, po dvieju?.. doh.gif
Atsakyti
Minimalūs pokyčiai po mėnesio jau tikrai bus. Kas mėnesį daryk nuotraukas, ir tikrai pamatysi, kaip gražiai jie juda.
Atsakyti