QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 07 16, 23:16)
Buvau radus ,skaičiau temoj senoj jūsų ats

tiesiog maniau ,kad dar daugiau ką sakė ta gydytoja ,o kur jūs pas ją buvot ,kokiam čia mieste? Man įstrigo jos sakinys, kad sloga ,besitęsianti ilgiau nei 10 dienų ,jau yra kažkas negero ,kai man mūsų gydytoja tik sakė ,kad tiesiog jo slogos sveikimas yra ilgesnis nei įprastai [kodėl nepaaiškino,na gal dėl adenoidų

]
O Actifed aš kartais sugirdydavau prieš naktį ,bet irgi retai ,nes man tas jo poveikis ,kad migdo ,slopina ,irgi nepatinka.Bet ką tadagirdyti? Jei vien lašiukai nepadeda ?
Oki ,lauksiu to purškaliuko pavadinimo ,gal žinai kiek mokėjai? Kartais iš kainos atspėju ,mes su drėkikliais tai Immuwash naudojam ,bet jis daugaiu kaip profilaktikai nei gydymui.
as kaip vadziau pas gyd ir pirma puoliau klaust del adenojdu, bet apziurejo, sako tikrai ne.
man kazkaip rim ta tas pasielio tyr pasirode, po jo jinai man ten daug rode i atsakyma, kas truputi padideja, kas ne, ka turi visi zmones ir kaip pasireiskia, bet pavadinimu tikrai neatsimenu, o ats liko, antroj ligoninei, Kaune. gyd tai tikrai paliko man gera ispudi, vien del issamiu atsakymu ir paaiskinimu nes as jau, kaip cia pasakius, sienom lipau, kaip gaila mergytes buvo, naktys bemieges, istisas rykdymas, nosyte valant, atrode, kad ta sloga begaline, valyk nevalius, kosmaras, nenoriu prisimint. mums anksciau buvo ir sloga, bet iki 10 dienu. moketa, jei neklystu apie 20litu, tiksliau nepamenu.