Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Orestes @ 2011 06 27, 18:11)
Kažkurioj temoj jau gyriau šį:

user posted image

Man jis labai labai geras, ir kaina padori, apie 20lt  4u.gif

toki turiu, noreciau dar konors kito smile.gif
Atsakyti
O man norėtųsi kažko apsaugai nuo saulės g.gif - artėja karštos dienos, reikia spėt įdegt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 27 birželio 2011 - 18:46
kas gal galit parekomenduoti kokį gerą heat protektorių plaukams, purškiamą, na kad būtų galima naudoti ant sausų plaukų, tiesinant arba garbanojant, turiu bet jau baiginėjasi got2be
user posted image
net nžn ar jis man patiko, norėčiau pabandyti kažką kitą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2011 06 27, 19:15)
toki turiu, noreciau dar konors kito smile.gif

Droge kur yra ta saulės kosmetika (kur turbūt tik drogas tokiu brandu prekiauja), ozon ar ozone mastau.gif na kažkaip taip vadinasi, tokioje žalioje bonkutėje yra kremas po saulės vonių, l. nebrangus, bet l. geras, vėsinantis, raminantis, pradžioj kai buvau gerokai pečius nusvilus, jau galvojau išsinersiu iš odos kaip gyvatė biggrin.gif bet tepdavau kiekvieną vakarą ir nieko, raudonas nusvilimas gražiai parudo wub.gif ir neišsinėriau kaip gyvatė iš odos
naudoju jį jau kelinta vasara iš eilės thumbup.gif
Atsakyti
Man jau kelis metus mėgstamiausias kremas po saulės yra Nivea:
user posted image
Nuramina sudirgusią odą ir tikrai ją švelnina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 06 28, 10:42)
Droge kur yra ta saulės kosmetika (kur turbūt tik drogas tokiu brandu prekiauja), ozon ar ozone mastau.gif na kažkaip taip vadinasi, tokioje žalioje bonkutėje yra kremas po saulės vonių, l. nebrangus, bet l. geras, vėsinantis, raminantis, pradžioj kai buvau gerokai pečius nusvilus, jau galvojau išsinersiu iš odos kaip gyvatė biggrin.gif bet tepdavau kiekvieną vakarą ir nieko, raudonas nusvilimas gražiai parudo  wub.gif ir neišsinėriau kaip gyvatė iš odos
naudoju jį jau kelinta vasara iš eilės  thumbup.gif

ar apie toki kalbate?

http://server2.manod....jpg?1300309700
Papildyta:
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 06 28, 12:00)
Man jau kelis metus mėgstamiausias kremas po saulės yra Nivea:
user posted image
Nuramina sudirgusią odą ir tikrai ją švelnina wub.gif

kokia mazdaug kaina?
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2011 06 28, 19:41)
ar apie toki kalbate?

taip, šios firmos, tik jo buteliukas toks labiau žalias
šitas man atodo, na reik skaityti liet. etiketę, nes prancuzų nekertu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Daug kas cia gyrete Cistaja linija sveitikli, o kaip sios firmos kremai pieneliai tonikai?
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 06 10, 12:33)
aš tai neįsivaizduoju kokia plaukų kaukė po kelių minučių padarytų stebuklą  biggrin.gif  aš visas kaukes, kondicionierius laikau minimum 20 minučių. o BRich kaukė man patinka, plaukai paslankesni, purūs, bet ne išsipūtę, blizga, gražiai krenta. Žinoma, esu bandžiusi ir geresnių, bet šitos kokybės ir kainos santykis yra kažkas neįtikėtino.

ir man šita patiko thumbup.gif
tuo labiau, kad su akcija gal tik 6Lt mokėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelface: 30 birželio 2011 - 10:36
QUOTE(Dolita @ 2011 06 30, 09:16)
Daug kas cia gyrete Cistaja  linija sveitikli, o kaip sios firmos kremai pieneliai tonikai?

Kremas - sudėtis nelabai, bet poveikis man patiko, labai gerai drėkino. Naudojau iš serijos nuo 26 metų ir iš bazinės linijos drėkinantį sausai odai.
Prausiklis - prastokai valė makiažą, tiktų nebent kas mažai dažosi, vien tušą nuimtų. Maloni tekstūra, nesausina odos.
Tonikai - pamačiau, kad sudėty yra spirito ir nepirkau ax.gif
Kremas rankoms - naudojau "Žieminį", nes tik jo sudėtis pasirodė rimtesnė, tai ką, silpnas kremas, jokio poveikio.
Atsakyti
Birželio mėn atradimai:

Būk nagų lako valiklis - gelis - gerai valo, nedžiovina nago, kadangi gelis - t y tirštesnė priemonė, nei skystis - nevarva per pirštus, naudotis maloniau smile.gif

Eveline miceliarinis skystis - labai gerai nuvalo makiažą, net gausų - su šešėliais, pravedimais ir tt, oda po jo tokia sudrėkinta, kad nesinori kremo smile.gif Sudėty yra hialurono rūgšties.

Eveline Hydra extreme 3d spa kremas kūnui
- net nemaniau, kad taip patiks bigsmile.gif Labai gerai drėkina, greitai įsigeria, itin malonus mano nosiai kvapas, kuris ilgai laikosi ant odos, patogus dozatorius. Sudėty yra šlapalo.

Avon šešėliai Mocha latte. Irgi nemaniau, kad taip patiks. Aš šiaip nenaudoju Avon kosmetikos, kaip ir bet kurios kitos platinamos. Šį kartą susuko galvą beprotiškas šių šešėlių populiarumas youtubėje blush2.gif Ką gi, nepaisant to, kad kokybė tokia šiaip sau, paletė labai labai patinka, naudoju ją kiekvieną dieną. Spalvyčių derinys liuks, laikosi labai gerai, įmanoma greitai ir gražiai pasidažyti 4u.gif

Nuotraukos:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 06 30, 09:16)
Daug kas cia gyrete Cistaja  linija sveitikli, o kaip sios firmos kremai pieneliai tonikai?

nustebino bigsmile.gif gerai drekina ir svarbausia nekemša poru thumbup.gif pas mane mišri į riebumą oda
lengvas ir vien žo wub.gif
user posted image
kita jau naudoju begale metu doh.gif kap ir abrikosinį švietiklį
tik šį naudoju kaip karštom dienom suprakaituoju ir išmeto smulkiais spogeliais po krutnę, užpakaliuką ir vidine šlaunu pusę ax.gif
dvi dienas patepiu ir oda kaip pas kudikį biggrin.gif
user posted image
Atsakyti