QUOTE(Selga @ 2011 06 10, 18:27)
Nematytas kažkoks, Sveikuose produktuose kitokį pirkau, tik vokiški užrašai ant etiketės buvo

is cia http://rudugys.lt cia man pigiausi aliejai visi

gal zinot koki gera antibakterini plovikli?

Vienas is geriausiu mano atrastu pigiu kosmetikos priemoniu yra MUA akiu seseliai, kaina vos vienas svaras, o kokybe tikrai gera. Per lietu nenubega, palietus nenusivalo, nesubega, nenuteka ir neissitepa. Ir laiko visa diena. Spalvu pasirinkimas neblogas, o kieviena spalva ant akiu atrodo grynai kaip pakuoteje - labai ryski.

Mano megiamiausios - juoda, violetine, zalia. Deja pasigedau ryskiai raudonos, oranzines spalvu, bet nereikia vien tik pliusu tiketis, ar ne?
Parduodama SuperDrug parduotuvese.

Mano megiamiausios - juoda, violetine, zalia. Deja pasigedau ryskiai raudonos, oranzines spalvu, bet nereikia vien tik pliusu tiketis, ar ne?

man laba šitie patinka. Kaina 5,95 lt

Dar dėl tų pieštukų sakyčiau, kad gal Catrice neblogi?
Turiu vieną kajal pieštuką, tai labai man patinka jį naudoti. Tiesa, naudoju viršutiniam vokui, apatiniam nemėginau...

Turiu vieną kajal pieštuką, tai labai man patinka jį naudoti. Tiesa, naudoju viršutiniam vokui, apatiniam nemėginau...

Gal žinote, kur anskčiau keltas SKINDEEP savaiminio įdegio servetėles galima įsigyti?

QUOTE(fantuteee @ 2011 06 11, 21:59)
Gal žinote, kur anskčiau keltas SKINDEEP savaiminio įdegio servetėles galima įsigyti? 

šiandien mačiau eurokos
Gal žinok kokį nebrangų, bet neprastą rinkinuką pranc. manikiūrui pasidaryt?