Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Šis kokosų al iš aliejus.lt rudugys ar kaip ten pardės
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2011 06 10, 18:27)

Nematytas kažkoks, Sveikuose produktuose kitokį pirkau, tik vokiški užrašai ant etiketės buvo  g.gif

is cia http://rudugys.lt cia man pigiausi aliejai visi smile.gif
Atsakyti
gal zinot koki gera antibakterini plovikli? 4u.gif
Atsakyti
Vienas is geriausiu mano atrastu pigiu kosmetikos priemoniu yra MUA akiu seseliai, kaina vos vienas svaras, o kokybe tikrai gera. Per lietu nenubega, palietus nenusivalo, nesubega, nenuteka ir neissitepa. Ir laiko visa diena. Spalvu pasirinkimas neblogas, o kieviena spalva ant akiu atrodo grynai kaip pakuoteje - labai ryski.
user posted image
Mano megiamiausios - juoda, violetine, zalia. Deja pasigedau ryskiai raudonos, oranzines spalvu, bet nereikia vien tik pliusu tiketis, ar ne? smile.gif Parduodama SuperDrug parduotuvese.
user posted image
Atsakyti
Parekomenduokit koki gera ir nebrangu akiu piestuka, kuris "'neluplauktu"' nuo apatinio voko. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
man laba šitie patinka. Kaina 5,95 lt 4u.gif
Atsakyti
Aciu Marcipane 4u.gif ryt eisiu i Eurocosa tu piestuku pasizvalgyti , simta metu nebuvau doh.gif
Atsakyti
Dar dėl tų pieštukų sakyčiau, kad gal Catrice neblogi? g.gif
Turiu vieną kajal pieštuką, tai labai man patinka jį naudoti. Tiesa, naudoju viršutiniam vokui, apatiniam nemėginau... blush2.gif
Atsakyti
Mano labai alergiskoms ir jautrioms akims patinka sis Ziaja akiu valiklis. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti

Gal žinote, kur anskčiau keltas SKINDEEP savaiminio įdegio servetėles galima įsigyti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantuteee: 11 birželio 2011 - 22:00
QUOTE(fantuteee @ 2011 06 11, 21:59)
Gal žinote, kur anskčiau keltas SKINDEEP savaiminio įdegio servetėles galima įsigyti? smile.gif

šiandien mačiau eurokos
Atsakyti
Gal žinok kokį nebrangų, bet neprastą rinkinuką pranc. manikiūrui pasidaryt? g.gif

Atsakyti