amber, davaj sudėtį parašyk

QUOTE(Vitulka @ 2011 06 14, 22:13)
Sudetis tai aisku nebus naturali

Aqua, mineral oil, isopropyl myristate, cetearyl alcohol, dimethicone, glycerin, glyceryl stearate, dihydroxyacetone, aloe barbadensis, vit E, panthenol, phenoxythanol, cetyl acetate, parfum, imidazolidinyl urea, acetylated lanolil, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, isobutylparaben, citral, eugenol, benzyl salicylate, coumarin, linalool, hexyl cinnamai, limonene. Eina namas kaip smulkiai surasyta

amber123, ar šis savaiminio įdegio kremas turi specifinį kvapą kaip ir dauguma tokių priemonių?
QUOTE(amber123 @ 2011 06 14, 22:24)
Sudetis tai aisku nebus naturali
cia vis tiek kaip savaiminis kazkuria prasme.. su bronzikais, bet va:
Aqua, mineral oil, isopropyl myristate, cetearyl alcohol, dimethicone, glycerin, glyceryl stearate, dihydroxyacetone, aloe barbadensis, vit E, panthenol, phenoxythanol, cetyl acetate, parfum, imidazolidinyl urea, acetylated lanolil, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, isobutylparaben, citral, eugenol, benzyl salicylate, coumarin, linalool, hexyl cinnamai, limonene. Eina namas kaip smulkiai surasyta
a labai prasta sudetis?
dabar ziuriu, kad tie parabenai gale kaip ir... tai geriau negu priekyje butu ane 

O jie priekyje niekada ir nebūna. O ar prasta, tai nuo požiūrio priklauso.
QUOTE(Victorious @ 2011 06 14, 22:53)
amber123, ar šis savaiminio įdegio kremas turi specifinį kvapą kaip ir dauguma tokių priemonių?
Bent jau kūno kremas Malibu tikrai neturi specifinio kvapo, būdingo kitoms savaiminio įdegio priemonėms

Nu va, jau ir man reikia šito kremo
Amber kažkaip pastoviai sugeba užkrėst kuo nors, kai prirašo atsiliepimų savo

QUOTE(Orestes @ 2011 06 15, 00:06)

Bet bent jau man kūno kremas pasirodė laaaaabai šviesus, gal veido kremas kitoks. Dar nenusipirkau kremo veidui, bet pirksiu, nes drėkinimas fantastiškas, o dar tokie Amber atsiliepimai

Reik tik tikėtis, kad nebus porų kimšimo, nes savaiminiai kartais turi tokią savybę

QUOTE(Victorious @ 2011 06 14, 22:53)
Jau minejau,kad tikrai ne

Papildyta:
QUOTE(*Mieloji* @ 2011 06 14, 23:58)
O jie priekyje niekada ir nebūna. O ar prasta, tai nuo požiūrio priklauso.
Tikrai? as tai nzn..

Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2011 06 15, 00:06)

QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 15, 00:11)
Bet bent jau man kūno kremas pasirodė laaaaabai šviesus, gal veido kremas kitoks. Dar nenusipirkau kremo veidui, bet pirksiu, nes drėkinimas fantastiškas, o dar tokie Amber atsiliepimai

Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2011 06 15, 00:32)
Reik tik tikėtis, kad nebus porų kimšimo, nes savaiminiai kartais turi tokią savybę 

Nu cia skaitos drekinamas kremas su spalva kaip ir.. tai gal nekims.. man kol kas labiasiausia tai patinka kad nesausina odos, nu super

QUOTE(amber123 @ 2011 06 14, 21:47)
Ziauriai butu idomu suzinot ar tas Malibu veidui idegis man vienai taip tinka ir patinka, ar ir dar kuri nors tokia patenkinta..
Aš veidui neturėjau, bet turėjau kūnui - nepatiko

QUOTE(dontstop @ 2011 06 15, 08:20)
Aš veidui neturėjau, bet turėjau kūnui - nepatiko
Nelabai malonus kvapas buvo, nors ir ne toks, kur būdingas savaiminiams, bet kažkoks primenantis pigų vyrišką odekoloną

Na čia, matyt, kaip kam