Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

amber, davaj sudėtį parašyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 14, 22:13)
amber, davaj sudėtį  parašyk ax.gif

aha, labai įdomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 14, 22:13)
amber, davaj sudėtį  parašyk ax.gif

Sudetis tai aisku nebus naturali biggrin.gif cia vis tiek kaip savaiminis kazkuria prasme.. su bronzikais, bet va:
Aqua, mineral oil, isopropyl myristate, cetearyl alcohol, dimethicone, glycerin, glyceryl stearate, dihydroxyacetone, aloe barbadensis, vit E, panthenol, phenoxythanol, cetyl acetate, parfum, imidazolidinyl urea, acetylated lanolil, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, isobutylparaben, citral, eugenol, benzyl salicylate, coumarin, linalool, hexyl cinnamai, limonene. Eina namas kaip smulkiai surasyta doh.gif lotuliukas.gif a labai prasta sudetis? 4u.gif dabar ziuriu, kad tie parabenai gale kaip ir... tai geriau negu priekyje butu ane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 14 birželio 2011 - 21:28
amber123, ar šis savaiminio įdegio kremas turi specifinį kvapą kaip ir dauguma tokių priemonių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 birželio 2011 - 21:56
QUOTE(amber123 @ 2011 06 14, 22:24)
Sudetis tai aisku nebus naturali  biggrin.gif cia vis tiek kaip savaiminis kazkuria prasme.. su bronzikais, bet va:
Aqua, mineral oil, isopropyl myristate, cetearyl alcohol, dimethicone, glycerin, glyceryl stearate, dihydroxyacetone, aloe barbadensis, vit E, panthenol, phenoxythanol, cetyl acetate, parfum, imidazolidinyl urea, acetylated lanolil, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, isobutylparaben, citral, eugenol, benzyl salicylate, coumarin, linalool, hexyl cinnamai, limonene. Eina namas kaip smulkiai surasyta  doh.gif  lotuliukas.gif a labai prasta sudetis? 4u.gif dabar ziuriu, kad tie parabenai gale kaip ir... tai geriau negu priekyje butu ane biggrin.gif

O jie priekyje niekada ir nebūna. O ar prasta, tai nuo požiūrio priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 06 14, 22:53)
amber123, ar šis savaiminio įdegio kremas turi specifinį kvapą kaip ir dauguma tokių priemonių?

Bent jau kūno kremas Malibu tikrai neturi specifinio kvapo, būdingo kitoms savaiminio įdegio priemonėms smile.gif
Atsakyti
Nu va, jau ir man reikia šito kremo biggrin.gif Amber kažkaip pastoviai sugeba užkrėst kuo nors, kai prirašo atsiliepimų savo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 06 15, 00:06)
Nu va, jau ir man reikia šito kremo  biggrin.gif Amber kažkaip pastoviai sugeba užkrėst kuo nors, kai prirašo atsiliepimų savo  lotuliukas.gif

Bet bent jau man kūno kremas pasirodė laaaaabai šviesus, gal veido kremas kitoks. Dar nenusipirkau kremo veidui, bet pirksiu, nes drėkinimas fantastiškas, o dar tokie Amber atsiliepimai biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Reik tik tikėtis, kad nebus porų kimšimo, nes savaiminiai kartais turi tokią savybę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 06 14, 22:53)

Jau minejau,kad tikrai ne schmoll.gif man net gi kvepia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mieloji* @ 2011 06 14, 23:58)
O jie priekyje niekada ir nebūna. O ar prasta, tai nuo požiūrio priklauso.

Tikrai? as tai nzn.. biggrin.gif as kazkaip nesitikiu kremo, kuris suteikia idegy, kad butu naturalus.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2011 06 15, 00:06)
Nu va, jau ir man reikia šito kremo  biggrin.gif Amber kažkaip pastoviai sugeba užkrėst kuo nors, kai prirašo atsiliepimų savo  lotuliukas.gif

QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 15, 00:11)
Bet bent jau man kūno kremas pasirodė laaaaabai šviesus, gal veido kremas kitoks. Dar nenusipirkau kremo veidui, bet pirksiu, nes drėkinimas fantastiškas, o dar tokie Amber atsiliepimai biggrin.gif  ax.gif

blush2.gif as jau kaip minejau, kad man patinka daiktas tai patinka.. giriu is sirdies, bet tai nereiskia, kad ir kitiem patiks biggrin.gif 4u.gif del spalvos tai ka as zn.. va dabar ziuriu.. nu ner kad jis butu waaaaaaaaaaau.. biggrin.gif tamsumo, bet man uztenka.. vakare tamsiau buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2011 06 15, 00:32)
Reik tik tikėtis, kad nebus porų kimšimo, nes savaiminiai kartais turi tokią savybę  doh.gif

Nu cia skaitos drekinamas kremas su spalva kaip ir.. tai gal nekims.. man kol kas labiasiausia tai patinka kad nesausina odos, nu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 14, 21:47)
Ziauriai butu idomu suzinot ar tas Malibu veidui idegis man vienai taip tinka ir patinka, ar ir dar kuri nors tokia patenkinta..

Aš veidui neturėjau, bet turėjau kūnui - nepatiko unsure.gif Nelabai malonus kvapas buvo, nors ir ne toks, kur būdingas savaiminiams, bet kažkoks primenantis pigų vyrišką odekoloną blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 15, 08:20)
Aš veidui neturėjau, bet turėjau kūnui - nepatiko  unsure.gif  Nelabai malonus kvapas buvo, nors ir ne toks, kur būdingas savaiminiams, bet kažkoks primenantis pigų vyrišką odekoloną  blush2.gif  biggrin.gif

Na čia, matyt, kaip kam biggrin.gif Man tas kvapas visai nieko biggrin.gif Ir tikrai neprimena vyriško adekolono biggrin.gif
Atsakyti