QUOTE(Label @ 2011 06 12, 11:47)
Esu turėjus Golden Rose rinkinuką - ten įeina baltas lakas galiukams, viršutinė spalva ir lipdukai galiukams, kiek pamenu neblogai laikėsi

jau po 1k mates grazi spalvyte.. kas labiausia patiko, kad nei kiek nesausina!! kas neitiketina mano odai su tokiais kremais
 jau po 1k mates grazi spalvyte.. kas labiausia patiko, kad nei kiek nesausina!! kas neitiketina mano odai su tokiais kremais  kol kas laaaaaaaabai tinka ir patinka!
 kol kas laaaaaaaabai tinka ir patinka!
 kunui yra atskirai ir jis butu manau daug stipresnis

jau po 1k mates grazi spalvyte.. kas labiausia patiko, kad nei kiek nesausina!! kas neitiketina mano odai su tokiais kremais
 jau po 1k mates grazi spalvyte.. kas labiausia patiko, kad nei kiek nesausina!! kas neitiketina mano odai su tokiais kremais  kol kas laaaaaaaabai tinka ir patinka!
 kol kas laaaaaaaabai tinka ir patinka! 

bet noriu va paklausti gal kas parekomenduos kokia nebrangia priemone trumpiems plaukams formuoti su fenu
 bet noriu va paklausti gal kas parekomenduos kokia nebrangia priemone trumpiems plaukams formuoti su fenu   
   na kad butu nepriglude, o ispurenti
 na kad butu nepriglude, o ispurenti  

kazkas neitiketino.. spalva mano odai i d e a l i!!!
 kazkas neitiketino.. spalva mano odai i d e a l i!!!  bu grynai kaip po saules, nepasakytum, kad savaiminis ar kazkas pan. Tik dabar paskaiciau, kad jis su bronzatais pasirodo.. bet nesausina, net gi drekina, lygiai tepas.. net nepylingavau pries tai, jau 3k tepu.. suuuuuuuuuper... nu tokia patenkinta! minusu nei vieno!! todel idomu butu suzinot kitu nuomone, nes as kartais ir perdedu su pagyrimais
 bu grynai kaip po saules, nepasakytum, kad savaiminis ar kazkas pan. Tik dabar paskaiciau, kad jis su bronzatais pasirodo.. bet nesausina, net gi drekina, lygiai tepas.. net nepylingavau pries tai, jau 3k tepu.. suuuuuuuuuper... nu tokia patenkinta! minusu nei vieno!! todel idomu butu suzinot kitu nuomone, nes as kartais ir perdedu su pagyrimais  

Ir dar įdomu - nelieka dryžių, lygiai išsitepa? Pati irgi dairausi jau į jį
 Ir dar įdomu - nelieka dryžių, lygiai išsitepa? Pati irgi dairausi jau į jį  
 ir as pvz su prausikliu nekasdien plaunu, nebent ta diena daug pudros deviu ir .tt o seip nuvalau su pieneliu ir poto su toniku tik tai, kol nieko nelieka.. mano sausa oda, tai prausikliais nepiknaudziauju
  ir as pvz su prausikliu nekasdien plaunu, nebent ta diena daug pudros deviu ir .tt o seip nuvalau su pieneliu ir poto su toniku tik tai, kol nieko nelieka.. mano sausa oda, tai prausikliais nepiknaudziauju  seip kaina nekosmine.. manau verta pabandyt
 seip kaina nekosmine.. manau verta pabandyt  nzn.. gal as matau ka noriu matyt, del to idomu kaip kitom
 nzn.. gal as matau ka noriu matyt, del to idomu kaip kitom  kas labiausia patiko tai kad:
 kas labiausia patiko tai kad: