QUOTE(julkanos @ 2011 08 13, 18:41)
na šiandien nusipirkau šį kremą, testavau savaite iš meginukų, nu man jis

matiškumą išlaiko, poru nekemša, tuo paču odos netraukia, jaučias drekinimas ir kaina dabar litfarma vaistineje su 50% nuolaida ~14lt
Papildyta:
http://www.farmona.p...oria/21_62.html
dabar pasžiurejau ju svetaineje, tai kainos pradžiugns tuos kas važineja apsiprekint pas kaimynus
Papildyta:

prausimosi gelis pirktas litfarma vaistineje
šis išejo 13lt
man patiko tuom kad labai taupiai naudojasi, (maža reikia ir + dozatorius), nesausina odos ir gerai nuplauna akiu makiažą, kas man aktualu nes nuplaunu viską su "muilu"
vien žo vike pirkiniai
hm, kad lenkiska kosmetika dazniausiai ne kokia buna ;/
Papildyta:
QUOTE(Inspiratative @ 2011 08 18, 22:00)
Sveikos, norėjau paklaust apie išgirtą Čistaja linija abrikosinį šveitiklį

Ar nėra jis labai aštrus, šiurkštus? Niekad nenaudojau šveitiklio, tai nenoriu prisižaist
siurkstus, reik labai svelniai pirstais masazuot, as nedazniau kaip 1 i savaite naudoju, mano oda misri
Papildyta:
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 08 20, 20:41)
Ziurint kaip daznai sveisite

O ant slapio kuno netgi labai gerai jis pasiskirsto, tad nepasakyciau, kad labai daug jo reikia.
as kartais ji tom kuno vietom panaudoju kurios reikalauja ypatingesnio sveitimo - nugara, pedos, sedmenys
Papildyta:
man labai geras margarita tonikas, su ramunelem ir alavijais, arba gaivinamasis. sudetis - geresne nei kt. pigiu toniku, nes po aqua eina alavijas, ar kitas ekstraktas, o ne chemija, tad zoleliu koncentracija - didele.
taip pat isigyjau margarita paakiu krema, del tos pacios priezasties.
vyras naudoju krema labai lengva drekinanti, neriebu, su agurkais, as ir kartais pasiteplioju
taip pat man geros natura siberica prausimosi putos misriai odai, kas antra ryta panaudoju, nes sausintu kitaip, uztenka ilgam, malonu naudoti