Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(milė. @ 2011 08 21, 18:38)
O aš atėjau pasidžiaugti savo atradimu - veido prausikliu iš Superdrug. Tiesa, pavadinimo tai ant jo nematyti biggrin.gif  , bet pirkau droge, mokėjau apie 10 litų, nieko nesitikėjau, o labai patiko. smile.gif Skirtas linkusiai į spuogus odai, nežinau, kaip dėl tų spuogų, bet kad blizgėjimą nuima tai tikrai. thumbup.gif  Sausiaodėms turbūt netiktų.

Aš taip pat turiu superdrug veido prausiklį. Man jis labai odą išgražino, puikiai nuprausia bet kokį makiažą, be to oda nebeatrodo kaip "nuvaryta" nuo šveitiklių ir t.t. Tiesa, mano prausiklis su grūdeliais. Yra kelių rūšių. Jau antrą naudoju ir keisiu tik tada, kai atsiras kažkas geriau, bet tokių stebuklų retai pasitaiko... 4u.gif

Kalbu apie štai šį: http://www.superdrug...ml/invt/308943/

Naudojant su tos pačios serijos kremu, tiesiog pasaka. Turi salicilo rūgšties!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija_Bio: 21 rugpjūčio 2011 - 19:19
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2011 08 21, 20:13)
Aš taip pat turiu superdrug veido prausiklį. Man jis labai odą išgražino, puikiai nuprausia bet kokį makiažą, be to oda nebeatrodo kaip "nuvaryta" nuo šveitiklių ir t.t. Tiesa, mano prausiklis su grūdeliais. Yra kelių rūšių. Jau antrą naudoju ir keisiu tik tada, kai atsiras kažkas geriau, bet tokių stebuklų retai pasitaiko...  4u.gif

Kalbu apie štai šį: http://www.superdrug...ml/invt/308943/

Naudojant su tos pačios serijos kremu, tiesiog pasaka. Turi salicilo rūgšties!

Toks pats! Tik pas mane be grūdelių. Mačiau ir su grūdeliais, ir dar kažkokį (ar tik ne su spf buvo toks vienas mažesnėj pakuotėj? Gerai neprisimenu). Tikrai puikūs produktai, o turint omeny kainą... Na, ne kasdien tokį gėrį pasitaiko atrasti. Džiugu, kad ir daugiau patenkintų šia serija yra! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2011 08 21, 19:22)
Toks pats! Tik pas mane be grūdelių. Mačiau ir su grūdeliais, ir dar kažkokį (ar tik ne su spf buvo toks vienas mažesnėj pakuotėj? Gerai neprisimenu). Tikrai puikūs produktai, o turint omeny kainą... Na, ne kasdien tokį gėrį pasitaiko atrasti. Džiugu, kad ir daugiau patenkintų šia serija yra! drinks_cheers.gif

Gal yra ir su spf, gerai neįsigilinau. Pamačiau, kad yra salicilo rūgšties ir griebiau, tikrai neapsirikau, nes prieš tai naudojau Rasos probleminei odai, taip pat su rūgštim, taip pat patiko, bet pabandžius šio gėrio... Pritrūkau žodžių... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2011 08 13, 18:41)
na šiandien nusipirkau šį kremą, testavau savaite iš meginukų, nu man jis  thumbup.gif matiškumą išlaiko, poru nekemša, tuo paču odos netraukia, jaučias drekinimas ir kaina dabar litfarma vaistineje su 50% nuolaida ~14lt
user posted image
Papildyta:
http://www.farmona.p...oria/21_62.html

dabar pasžiurejau ju svetaineje, tai kainos pradžiugns tuos kas važineja apsiprekint pas kaimynus
Papildyta:
user posted image
prausimosi gelis pirktas litfarma vaistineje
šis išejo 13lt
man patiko tuom kad labai taupiai naudojasi, (maža reikia ir + dozatorius), nesausina odos ir gerai nuplauna akiu makiažą, kas man aktualu nes nuplaunu viską su "muilu"
vien žo vike pirkiniai lotuliukas.gif

hm, kad lenkiska kosmetika dazniausiai ne kokia buna ;/

Papildyta:
QUOTE(Inspiratative @ 2011 08 18, 22:00)
Sveikos, norėjau paklaust apie išgirtą Čistaja linija abrikosinį šveitiklį smile.gif Ar nėra jis labai aštrus, šiurkštus? Niekad nenaudojau šveitiklio, tai nenoriu prisižaist biggrin.gif

siurkstus, reik labai svelniai pirstais masazuot, as nedazniau kaip 1 i savaite naudoju, mano oda misri
Papildyta:
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 08 20, 20:41)
Ziurint kaip daznai sveisite  mirksiukas.gif  O ant slapio kuno netgi labai gerai jis pasiskirsto, tad nepasakyciau, kad labai daug jo reikia.

as kartais ji tom kuno vietom panaudoju kurios reikalauja ypatingesnio sveitimo - nugara, pedos, sedmenys thumbup.gif
Papildyta:
man labai geras margarita tonikas, su ramunelem ir alavijais, arba gaivinamasis. sudetis - geresne nei kt. pigiu toniku, nes po aqua eina alavijas, ar kitas ekstraktas, o ne chemija, tad zoleliu koncentracija - didele.
taip pat isigyjau margarita paakiu krema, del tos pacios priezasties.
vyras naudoju krema labai lengva drekinanti, neriebu, su agurkais, as ir kartais pasiteplioju thumbup.gif
taip pat man geros natura siberica prausimosi putos misriai odai, kas antra ryta panaudoju, nes sausintu kitaip, uztenka ilgam, malonu naudoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 22, 15:59)
hm, kad lenkiska kosmetika dazniausiai ne kokia buna ;/

čia toks išankstinis nusistatymas iš nuogirdų? smile.gif atsirinkti reikia. daug kur yra ne kokios atsižvelgiant į odos tipą, poreikius, į tai, ko tikimąsi perkant vieną ar kitą priemonę. man lenkiškos kosmetikos yra daug laaabai puikios (o tuo labiau, kad ta lenkiška kosmetika daugiausia būna veido/odos/higienos priemonės, o ne dekoratyvinė) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2011 08 20, 20:56)
turiu balta. labai patika  thumbup.gif anyta turejo juoda - taip pat buvo labai patenkinta

kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 08 22, 18:03)
čia toks išankstinis nusistatymas iš nuogirdų?  smile.gif atsirinkti reikia. daug kur yra ne kokios atsižvelgiant į odos tipą, poreikius, į tai, ko tikimąsi perkant vieną ar kitą priemonę. man lenkiškos kosmetikos yra daug laaabai puikios (o tuo labiau, kad ta lenkiška kosmetika daugiausia būna veido/odos/higienos priemonės, o ne dekoratyvinė)  smile.gif

tai kad kiek bandziau skirtingu firmu, lenkisku, man jos labai prastos.. lirene, dar daug kitu bandziau, tikrai nepatiko, nei veido odai, nei kunui, nei plaukams.
nesusiduriau su gera firma, apsvieskit, kuri jums kokybiska lenkiska kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 22, 17:37)
tai kad kiek bandziau skirtingu firmu, lenkisku, man jos labai prastos.. lirene, dar daug kitu bandziau, tikrai nepatiko, nei veido odai, nei kunui, nei plaukams.
nesusiduriau su gera firma, apsvieskit, kuri jums kokybiska lenkiska kosmetika?

kas tinka/patinka man, nebūtinai tiks/patiks Jums mirksiukas.gif
man patinka Ziaja dušo želės, veido (demakiažo) pieneliai, tonikas, kūno kremai/sviestai. Patinka Kolastyna tonikas veidui, kūno kremas. Lirene rutulinis dezodorantas buvo superinis tiesiog smile.gif
Atsakyti
Iš lenkiškų labai geri kūno pieneliai Eveline su šlapalu: gera sudėtis, greitai įsigeria, jokios plėvelės, patogi pakuotė su dozatorium, dieviškas kvapas, kuris ilgai laikosi, odos drėkinimas tiesiog 10 balų 4u.gif
Ir savaiminiai Kolastyna - geriausi iš šiuo metu parduodamų LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 23, 07:31)
Iš lenkiškų labai geri kūno pieneliai Eveline su šlapalu: gera sudėtis, greitai įsigeria, jokios plėvelės, patogi pakuotė su dozatorium, dieviškas kvapas, kuris ilgai laikosi, odos drėkinimas tiesiog 10 balų  4u.gif
Ir savaiminiai Kolastyna - geriausi iš šiuo metu parduodamų LT 4u.gif

o kaip atrodo tas eveline pienelis?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 08 23, 12:04)
o kaip atrodo tas eveline pienelis?

user posted image

Yra keletas variantų, skirtingų kvapų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 20, 21:49)
Gal kas neseniai matete Natura Siberika muilo su zolelem kur tokiose dezutese didelese buna? yra kiek zinau juodo, rozinio ir balto. Rusiu forumuose giriamas. Turis kokie 500ml.

Ten ne Natura Siberica muilas, o Travy i sbory Agafii wink.gif Galite rasti Europos pozeminej perejoje, kur rusiska kosmetika, po to yra dar kur tas naujas Sostines turgus, tai priesais yra baltas kioskas toks (salia sankryzos prie avalynes taisyklos)..
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 08 23, 13:51)
user posted image

Yra keletas variantų, skirtingų kvapų  4u.gif

Nemacius dar tokio g.gif reik isbandyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrizzze: 23 rugpjūčio 2011 - 13:07