Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(gabrizzze @ 2011 08 23, 13:10)
Ten ne Natura Siberica muilas, o Travy i sbory Agafii wink.gif Galite rasti Europos pozeminej perejoje, kur rusiska kosmetika, po to yra dar kur tas naujas Sostines turgus, tai priesais yra baltas kioskas toks (salia sankryzos prie avalynes taisyklos)..

Aciu 4u.gif Susimaisius buvau.

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 20, 21:49)
Gal kas neseniai matete Natura Siberika muilo su zolelem kur tokiose dezutese didelese buna? yra kiek zinau juodo, rozinio ir balto. Rusiu forumuose giriamas. Turis kokie 500ml.

Rožinio nemačius, bet balto ir juodo yra Eurokos, kaina 20 ar 22lt su centais. Rusiškose parduotuvėse gal ir pigiau.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 08 20, 09:26)
O kūnui tokio pat šiurkštumo geriausias šitas:

user posted image

Irgi jau rašiau apie jį - labai šiurkštus, labai gerai nuima savaiminį įdegį, kvepia nuostabiai  4u.gif

O šitą kur perki? Ir ar būtent šią rūšį? Perėjau parduotuves, tai išvis kūno šveitiklių beveik nemačiau neskaitant visokių fruttini doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiuka: 23 rugpjūčio 2011 - 13:57
QUOTE(delfiuka @ 2011 08 23, 14:55)

O šitą kur perki? Ir ar būtent šią rūšį? Perėjau parduotuves, tai išvis kūno šveitiklių beveik nemačiau neskaitant visokių fruttini  doh.gif

Vieną kartą mama nupirko Klaipėdoje Marusioje, kitą kartą pirkau Latvijoje biggrin.gif Būtent ši rūšis, su cukrumi ir citrina, druskinio nebandžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 23, 15:15)
Vieną kartą mama nupirko Klaipėdoje Marusioje, kitą kartą pirkau Latvijoje  biggrin.gif  Būtent ši rūšis, su cukrumi ir citrina, druskinio nebandžiau  4u.gif

Atsimenu kaip aš šito Klp ieškojau. Visos parduotuvės, kioskeliai ir turgūs apvažiuoti buvo, dar dabar galiu pasakyt, kur kokia pigesnės kosmetikos parduotuvė Klaipėdoj lotuliukas.gif
O radau Eurovaistinėj, priedo savaitgalinę nuolaidą pataikiau. Mano druskinis, tikrai kartojamas daiktas, ilgam užtenka ir puikiai šveičia
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 23, 07:31)
Iš lenkiškų labai geri kūno pieneliai Eveline su šlapalu: gera sudėtis, greitai įsigeria, jokios plėvelės, patogi pakuotė su dozatorium, dieviškas kvapas, kuris ilgai laikosi, odos drėkinimas tiesiog 10 balų  4u.gif
Ir savaiminiai Kolastyna - geriausi iš šiuo metu parduodamų LT 4u.gif

gerai perskaiciau - su slapalu? turbut yra kazkoks kitoks slapalas, nei nuo mokyklos zinau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 23, 18:14)
gerai perskaiciau - su slapalu? turbut yra kazkoks kitoks slapalas, nei nuo mokyklos zinau  blush2.gif  biggrin.gif

Tas pats bigsmile.gif (Urea).
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2011 08 23, 15:06)
Atsimenu kaip aš šito Klp ieškojau. Visos parduotuvės, kioskeliai ir turgūs apvažiuoti buvo, dar dabar galiu pasakyt, kur kokia pigesnės kosmetikos parduotuvė Klaipėdoj  lotuliukas.gif 
O radau Eurovaistinėj, priedo savaitgalinę nuolaidą pataikiau. Mano druskinis, tikrai kartojamas daiktas, ilgam užtenka ir puikiai šveičia

Mano sveitiklis su apelsinais ir laimu nupiestais. Patinka. Pirkau eurovaistinej.
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 22, 20:37)
lirene, dar daug kitu bandziau, tikrai nepatiko, nei veido odai, nei kunui, nei plaukams.

"Lirene" kūno šveitiklis fainas drinks_cheers.gif Suteikiantis energijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 rugpjūčio 2011 - 20:27
QUOTE(Malena @ 2011 08 23, 19:13)
Mano sveitiklis su apelsinais ir laimu nupiestais. Patinka. Pirkau eurovaistinej.

Vat as apie ji svarstau ar pirkti smile.gif jis man pasirode, kad bus labai siurkstus, tai vat ir dvejoju, verta ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 23, 12:51)
Yra keletas variantų, skirtingų kvapų  4u.gif

hmmm...nemaciau niekur tokio, eurokoj ieskojau neradau. Kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 08 24, 13:48)
hmmm...nemaciau niekur tokio, eurokoj ieskojau neradau. Kur perkate?

Martinoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 24, 14:47)
Martinoj  4u.gif

musu mieste tokios parduotuves nera sad.gif
Atsakyti